Heti mozi bemutatók: február 14.

Azzal kezdeném, hogy én tuti megyek Cloverfieldre, valószínűleg még ma, bár az utóbbi héten beszívtam pár ki*szett nagy spoilert. Legalábbis azoknak érződnek, na mindegy. A Cloverfield témában majd oda jöhetnek a kommentek az utókornak. Viszont ha jól látom, az Arena Plázában megy premier előtt egész héten a There Will be Blood. Majd felhívom őket, hogy ez a VIP terem mit takar, ha egyikőtök sem írja be.

Na, most viszont lássuk a tényleges bemutatókat.

  • 9 és ½ randi – magyar romantikus vígjáték. Nem tudom, hogy az Apám beájulna készítő új filmje kit mozgat alapból.
  • A terror ügyvédje (L’ avocat de la terreur) – francia dokufilm egy védőügyvédről, aki nem semmi neveket védett.
  • Cloverfield – 85 perces kamerarángatás, jövök. Szörnyfilm NY-ban.
  • Napkirálynő (La Reine soleil) – francia-belga-magyar rajzfilm, és én 95%, hogy ezt kihagyom.
  • Szerelem a kolera idején (Love in the Time of Cholera) – a legutóbbi filmbuzi nyereményjátékon erre lehetett jegyet nyerni. Ebből következik, hogy pár itteni olvasó is látta már Márquez regényének feldolgozását. Szerintem nekem majd DVD-n lesz nézős.
human
írta
2008. 02. 14. 06:08
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “Heti mozi bemutatók: február 14.” bejegyzéshez

  1. A vip termet nekem is csak mesélték, kb annyi hogy előtte van valami svédasztalos zabálástéma, meg vihetsz be annyi kólát-nachos-popcornt amennyit akarsz, meg hogy jóval kevesebb szék van, és azok ilyen nagy lábtartós fotelszerűségek, ennyi. Annyit hiányolok ebből, hogy mivel két kézben esélytelen több cumót bevinned mint általában, a külföldön bevezetett módszer szerint lehetne még pincér is közben, állítólag meg van úgy oldva hogy senkit ne zavarjon.

  2. mégis, mennyi kaját akarsz bevinni magaddal? :)

    a cloverfieldet a vip-teremben néztük két napja (kritika itt: http://aeonflux.freeblog.hu/archives/2008/02/13/kritika_cloverfield_2008/ ). nekem nagyon bejött a dolog. az előtérben privát kávézó rendkívül kényelmes fotelokkal, svédasztallal (többnyire hidegtállal, rágcsálnivalóval és nagyon finom süteményekkel), előzékeny kiszolgálókkal. a pultban lehet kérni nachost, popcornt, kólát, szóval a szokásos dolgokat, valamint sört (stella), bort és pezsgőt is, szóval tényleg van némi exkluzivitása a dolognak. a terem kisebb, mint az átlag, viszont az állítható fejtámlás és lábtartós fotelek valami hihetetlenül kényelmesek: nem vagyok apró ember, de simán elfeküstem benne. ha nagy zabás vagy, a kint elfogyasztott kaja és a behordott kiegészítő összehozza azt a plusz 1.750 ft-ot, amit a mozijegyen felül a filmre költesz, de már maga a kényelem is simán megéri a plusz befektetést.

  3. Én is ennyit tudok, mint amennyit ZB mondott. Ezért pedig összesen 3000 Ft ot kérnek el, és a Jóbarátokos Joey fotelből lehet élvezni a műsort!

  4. Csak én érzem gáznak ezeket a mostani magyar “vigjátkokat” ? PL ez is. Micsoda érdekes témája van…

    Cloverfield viszont jó lesz , nézem én is majd.

  5. Hát gyerekek én megnéztem az Arénában Vip teremben a Cloverfieldet.
    maga a vip dolog annyit takar,hogy 3 ezer forint,film előtt korlátlan svédasztalfogyasztás,meg kapsz ha klérsz popcornt üccsit meg iyleneket.na meghát a gombnyomásra állítható bőrszékek sztem megérik a pénzt…bár a vászon elég kicsi.igaz a terem is…

    na de nekem a film akkorát ütött hogy nemigaz.nem, is gondoltam volna de nagyon besokkolt..

  6. Clovert én is ott láttam, a VIP sem volt túl nagy szám, a film még annyira se. Nem bántam meg, de többet vártam.
    Love in the Time of Cholera: ezt szintén csekkoltam, DVD-s kategóriába bőven befér, sőt, tán kötelező, de moziba felesleges érte beülni.
    9 és ½ randi: akkor is kihagyom, ha mindenki ajánlja. Már az Apám beájulna is egy rakás sz*r volt.
    Napkirálynő hidegen hagy, viszont a dokusoknak A terror ügyvédje nézős, eszméletlen a pali, s nem akárkiket húzott, ill. próbált kihúzni a mocsokból.

  7. VIP terem:
    – drágább jegy (3k körül)
    – kevesebb férőhely (20-30)
    – gagyi székek helyett fasza bőrfotel
    – a film előtt! korlátlan büféfogyasztás

  8. A dokumentum filmet nem lehet megnézni ebben a vip-izében, mert én is annak akarom érezni magam…
    Aeon Flux: “nem vagyok apró ember” – magas v. széles?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.