AniBatman (amúgy Batman: Gotham Knight a címe)

Annyira megtetszett a Batman frencsájtz épp feltámasztó nem tudom melyik stúdiónak az, hogy az Animatrix nem került túl sokba mégis csomó pénzt hozott, hogy gondolták csinálnak ők is ilyet.

Hat történetet kapunk majd, és különböző stílusban készül mindegyik, és elvileg anime is lesz. Nem mellesleg a Batman: Begins és a Dark Knight között fogja betömni a történetbeli lyukat. A videó meg ilyen sneak peak, azaz betekinthetünk mi várható. Mutatnak az animációk közül is dolgokat, de a 10 percben azért magukat meg az anime stílust is nyalogatják rendesen.

Szóval ez a videó csak Batman rajongóknak ajánlott.

human
írta
2008. 02. 15. 21:31
megjelenés
6
hozzászolás


6 hozzászólás a “AniBatman (amúgy Batman: Gotham Knight a címe)” bejegyzéshez

 1. Baromi jól néz ki. Ha van olyan jó mint a nemrég megtekinthetővé vált Justice League: The New Frontier akkor nagyon kellemes adalékanyag lesz. Tényleg Human azt fogod értékelni belátható időn belül? Mert ha nem akor belvetném magam egy szösszenet írásába…ha van erre lehetőség/igény.

 2. Szerintem szörnyű. Bruce úgy néz ki mint egy kis homi manga-pornó szereplő. És hova tűnt a realisztikusság?

 3. Szerintem az a fiatal Bruce. Emellett ez az animenek sajátja. Bár korántsm mondanám magamról, hogy igazá ismerem a stílust, de az elnagyolt vonások, arckifejezések és formák általában jellemzőek. A realisztikusság alatt pontosan mit értesz? a szituációk/történetek realisztikusságát, vagy a stílus/animáció realisztikusságát?

 4. Úgy látom kezdenek rájönni a filmkészítők hogy az eléggé végletes amcsi rajzfilmekkel (egyik oldalon a faék-egyszerűségű “akció” rajzfilmek, a másikon a 3D-s kisállatos agymenések…) nem lehet sok mindent kezdeni ilyen téren, Japánban pedig az ilyen hangvételű filmek ujjgyakorlatnak számítanak. Lehet itt jönni a Pokémonnal és a Digimonnal, ami nálunk egyet jelent az animével, de ha megnéz az ember egy animátrixot (hogy csak a legismertebbet említsem), máris más a történet. Kíváncsi vagyok pl a Második Reneszánsz-ot hogy rajzolták volna meg máshol…

 5. Nagyon jó ötletnek tartom .. persze valamelyest elfogult vagyok , mivel van pár anime amit kurváracsípek ,pl Hellsing , vagy akár a már említett Animátrix.
  Persze az elég elcseszett dolog hogy itthon az animéről egyből Pokémon meg egyéb fasságok ugranak be nagy átlagba.

  Érdekes lesz ez szerintem , a batman story gothos-sötét hangulata és az igényes anime stílusjegyeinek találkozásábol kevés rossz dolog sülhet ki.
  Bár kitudja , mostanában szinte minden “elkurható”..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.