Jövőre Hellraiser remake

És csinálják tényleg. Barker áldását adta a projectre, beszerezték az írókat is akik majd jól újravízionálják, ilyesmi. Bár nem vagyok nagy horroros, de még így is látszik, hogy a Hellraisernek azért van egy nem enyhe kultusza.

A rendezést Alexandre Bustillo és Julien Maury csinálja, akik az Inside című francia horrort rendezték. Az írást pedig Marcus Dunstan és Patrick Melton hozza tető alá. Ezen két úriemberhez köthető például a Saw 4 megírása is.

human
írta
2008. 02. 18. 17:53
megjelenés
15
hozzászolás


15 hozzászólás a “Jövőre Hellraiser remake” bejegyzéshez

  1. Nem tudom, ki hogy van vele, de a 8. rész után, ahol egy gagyi tinihorrorrá degradálták a kultuszt, elég félve nézek elébe. Barker-nek egyszerűen nem kellene kiadnia a kezéből. :(
    Remélem tévedek…

  2. Semmi jo nemfog kisülni a dologból.
    A hellraiser igyis eléggé összeb*aszott kultuszának adnak mégegy kegyelemdöfést..semmi másról nincs itt szó , mint a pénzről, amit énis kifogok fizetni a mozjegyért, mint jónéhány bizakodó horrorrajongó.

  3. A Hellraiser számomra mindig is egy olyan sorozat volt, amiből ki lehetett volna hozni valamit.

    A fűrész agyonhasznált “mond el a szabályokat, gyilkolj, mond el újra a szabályokat és mekkora csavar, mert nem értették meg elsőre” vázára a negyedik rész csak pár kiló húsárút tudott felpakolni, igazám remélem, hogy nem ez lesz az egyetlen, amit az írók magukkal visznek.

    A gore az nem horror, a Hellraiser pedig az lenne. Kell a nyomozás, a rejtély, a bizonytalanság… legalábbis nekem.

  4. Szerintem a Saw 4 nem volt szar. A Hellraiser sorozat pedig elég változatos volt, sőt, a 7. részig jó is. A Hellword külön horrorfilmként megállná a helyét, de Hellraiserként egy kalap szar tényleg.

    Remélem, ez jól sikerül, várom.

  5. Én imádom Barker minden filmjét, és könyvét. Az eredeti Pokolkeltőt fogják ezek a srácok remakelni, ami nem kicsit beteg kis könyv volt. De amit nagyon várnék, hogy megfilmesíthetnék tőle a Weaweworld-Korbács című könyvét, ami egy nagyon jó fantasy, némi horrorbeütéssel.De tetszett tőle a Cabal, és a Tudás két könyve, meg a Kárhozat(durván beteges) is. Remélem, egy modern,gore-al és suspence-el teli Hellraiser filmet tárnak az alkotók a nagyérdemű elé. Csak egy kérdés maradt:-Ki fogja játszani Pinhead-et?

  6. hát nem tudom… kicsit félek ettől az egésztől, főleg mivel remakeből eddig nem túl sokszor sült ki jó film. viszont ami tény, hogy anno a hellriser 1-2 nagyon jól sikerült film volt. a többi felejtős. mindenesetre majd meglátjuk, és talán, már ha lehet reménykedni, jó film lesz belőle…

  7. Már az is előrelépés, hogy nem Rick Bota rendezi…az első három rész jó volt, de amik utánna jöttek az borzalmas. Nagyon drukkolok nekik, mert Pinhead megérdemli, hogy újra valami maradandóan véreset alkosson :-)
    Pinhead-et meg csakis Doug Bradley játszhatja :-)

  8. egyébként az imdb szerint Doug Bradley játszik a Book of Blood (2008 – Post Production) című filmben aminek Barker az irója. Újra együtt a Hellraiser párosa :-)

  9. Ez remek hír Junior7! Én is csak Doug Bradley-t tudom elképzelni Pinhead-ként, ahogy mondja:-The Box.You’ve opened it. We came.We tear your soul apart!!!

  10. én sajna csak az 5ig láttam de az 5 már nagyon elütött az 1-2 klasszikus feelingjétől h előjönnek a cenobiták és kinyirnak mindenkit… de ettől függetlenül mint film, egész jó voltm, bár kissé nehezen emészthető, és kegyetlen befejezésű:D de a héten szerzem meg a maradék részeket és biztos hogy énis ott fogok sátrazni a mozi előtt a premier hetén….XD pláne ha a fűrész íróitól jön o_O

  11. jah és még annyit, hogy szerintem legendásan véres lesz… hogyha a hellraser nem félt a tocsogós jelenetktől anno, akkor a mai beteg világban meg zacskót fognak osztani a pop-corn mellé:D

    OOH NO TEARS PLEASE! IT’S A WASTE OF GOOD SUFFERING!

  12. szerintem most majd Pinheadnek már azt kell mondanija hogy open the xbox360! a mai világba:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.