Topmodell a barátnőm (La Doublure)

Végül csak megnéztem dvd-ről, bár a múltkor ha jól emlékszem ment valamelyik tv-adón is. Egy könnyed, csak 80 perces francia vígjáték ígéretével indítottam el a legjátszót, és nagyjából meg is kaptam amire számítottam.

Topmodell a barátnőm két főbb szerpelő

De előbb lássuk a történetet: hatalmas szívű de csóró hősünk szeret egy lányt, megkéri a kezét, de az nem megy hozzá. A másik szálon egy nagy cég elnökének viszonya van egy topmodellel, felesége előtt titkolja, de lekapják az utcán a nővel, amikor előbb említett hősünk is épp elhalad mellettük. És itt fonódnak össze a szálak,amikor is a gazdag pasi felesége rákérdez, hogy ki az a nő, a férfi rávágja, hogy hősünk barátnője. Aztán lefizeti a fiút, hogy együtt éljen kicsit a topmodellel, a látszat kedvéért. Na ennyi hirtelen, a szerintem egész jó filmalap.

Mivel romantikus komédia, így a női leadek fontosak, főleg ha ilyen lúzer-szerű pasival lógnak. Szerencsére, bár egyik sem az a profi színésznő, mindkettő aranyos. Aztán van vicces sidekick is, meg minden klisé, mégis valahogy felmászik az ember arcára a mosoly. Hiába na, néhol szörnyen franciásan kapkodó, meg túljátszott, viszont máshol meg még nevetni is lehet rajta, annyira jól sikerül felvezetni a poént. Tudod, hogy jön, de mégis üt.

Ami még bejött, hogy a happyend nem annyira teljes. Azt hittem olyan lesz, hogy mindenki boldogan és szép nővel él amíg meg nem hal, nagyon úgy lettek bemutatva dolgok, de ezt elkerülték az írók szerencsére. Így végül egy 6/10 amit elszórnék erre, valami unalmas délutánon kellemes kikapcsolódás, de az újranézési faktora a nullához konvergál.

5 hozzászólás a “Topmodell a barátnőm (La Doublure)” bejegyzéshez

  1. “Aztán lefizeti a fiút, hogy együtt éljen kicsit a topmodellel, a látszat kedvéért.”

    Kicsit Three to tango utánérzéses. Persze lehet hogy csak nekem mert kb ennyi is a közös pont. (és ez sem teljesen, mert ott melegnek hitték, így csak barátkoznia kellett a csajjal:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.