Heti mozi bemutatók: február 21.

Na tessék, a héten oscarjelölt-rajzás van. Clayton kritika jönn nemsokára, aki ahhoz szólna hozzá. A többi szabad préda.

 • Michael Clayton – nekem bejött, nemsokára bővebben is kifejtem.
 • Nyugalom – a heti magyar film.
 • Papírsárkányok (The Kite Runner) – Ezt meg kéne nézni moziban, kár hogy mostanában hét elején nem nagyon szokott kedvem támadni, pedig valami olcsó napon.. na majd meglátjuk.
 • Sweeney Todd – A Fleet Street démoni borbélya – Az eredeti címet hagyjuk, mindeki tudja miről van szó. Bevallom belenéztem a khm verzióba, mert a musicalek nem a szívem csücskei, de még nem döntöttem el, hogy megnézem-e. A látványvilág viszont baromi jó és sötét volt.
human
írta
2008. 02. 21. 13:18
megjelenés
11
hozzászolás


11 hozzászólás a “Heti mozi bemutatók: február 21.” bejegyzéshez

 1. A Michael Claytonról nem sokat tudtam előtte, így előítéletek nélkül ültem le elé és baromi nagyot ütött. Ez is felkerült az idei év legjobbjai közé. G. Clooney nagyon jól hozza a szerepet, igazi smooth arc, a rendezés zseniális, és az egész áraszt valami számomra eddig nem nagyon tapasztalt különös, de nagyon beszippantó hangulatot. Michael Mann filmeknél szoktam hasonlót érezni. Mindenkinek csak ajánlani tudom!
  Nagyon várom a kritikád.

 2. akkor már megvárhattad volna az írással a kommentet is, hogy ott gyűjön egyhelyre a sok pozitivitás. (ahoyg kértem a bevezetőben?)

  na mindegy

 3. nagyon ritkán nézek musicaleket, de ez a szvíni sztem zseniális volt. sztem simán vállald be vmikor.

 4. A Sweeney Todd-ot megnéztem barátnőmmel. Komor, morbid, véres és csattanós :) Ja és végig dalolnak, de ez egy musical adaptációnál nem meglepő. A véres részeknél néha már a fejem fogtam, a “Borát”-osaknál a hasamat :D A film Musical és Depp kedvelőknek erősen ajánlott, a többiek pedig szvsz feladják első 5 percnél.

 5. Hunavi, kihagytad a musical és Depp kedvelők mellől a Burton-fanokat. Mer’ ők sem fognak csalódni. Én, mint nem fan, úgy gondolom, ez a legjobb filmje.

 6. Ja, és a Nyugalom kicsit nagyobb port kavart fel, minthogy csak egy sima “heti magyar film”mel el lehessen intézni szerintem.

  Mondjuk nem hiszem, hogy megnézném, akárki akármit ír…:)

 7. Todd-ról tegnap kijöttem. 20 percig bírtam. Maga a hangulata jó, viszont az állandó éneklésre nem vágytam.

 8. Tegnap néztem meg a Sweeney Todd – …..ot.

  Először meglepődtem utánna nagyon élveztem a hangulatot a komorságot a történetet.
  Szeretem az ilyentén “elvadult filmeket”. A toroknyiszálós jelenetek kissé tulzottnak tűntek, de ez szubjektív.
  Csatlakozom az előttem szólókhoz:”A film Musical és Depp kedvelőknek és Burton-fanoknak erősen ajánlott”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.