JJ Abrams ejt pár szót a Star Trekről és a Cloverfield 2-ről

De komolyan, ki engedte ki ezeket az amatőr riportereket a szabadba? Oké, a mostnai scaj nem tapló, megússza azt is, hogy tudásával beégjen, ellenben amikor kérdez, nem tudja a szájához emelni a mikrofont. JJ válaszai legalább jól hallatszanak. Na mindegy, a tovább mögött van videóban, de a Cloverfield 2 idézeteket kiveszem.

There is an idea that has come up that… we’re exploring so we’ll see if it’s worth doing then hopefully we’ll get a chance to do it.

És a kézikamerázásról:

At a certain point it’s the kind of thing probably wears out

14 hozzászólás a “JJ Abrams ejt pár szót a Star Trekről és a Cloverfield 2-ről” bejegyzéshez

  1. most vagy nekem nem jött át a rejtett poén, vagy te nem tudod, hogy zimbabwe hivatalos nyelve az angol.

  2. Simán el bírom képzelni, hogy ez azért ilyen, mert eredetileg egy olyan műsorba készült, ahol a kérdés nem hasznos. Ilyenkor nem kell mikrofon a riportercsajnak, mert úgyis csak JJ válaszaiból fognak összevágni egy folyamatos szöveget.

    Más kérdés, hogy akkor sem jó a riport, mert ilyenkor arra kell sarkallni az alanyt, hogy minél hosszabban “magától” beszéljen, egész kerek mondatokat, egységeket, itt meg főleg egyszavas mondatokat mond.

    Meg, ha már végül így került ki, legalább utószinkronizálhatták volná rá a kérdéseket normálisan…

  3. Sajnos csak ndebele nyelven értek de látom te nem igen tudsz segíteni. Azért köszönöm.

  4. real: ez a kész riport, így tették ki :) nem őt kellett volna bemikrofonozni, hanemc sak a saját szájacskája elé tartja amíg ő kérdez, hiszen nem beszéltek egyszerre, és JJ csak megvárná amíg kérdés után visszatartja neki a mikrofont

  5. Nem nagyon tudok angolul de ez tényleg riporterhiba mivel alap dolog hogy csak mikrofonba beszélünk (vagyis a szerkesztők/riporterek)

    Tényleg Dark Tower bár azt elég könnyű elrontani, de remélem tévedek és JJ-nek sikerül egy jó adaptációt csinálnia.

  6. …én azt mondom hülye vagy,mert nekem tetszett, de te meg azt mondod én vagyok a hülye mert neked nem tetszett ami nekem igen…de ez hogy lehet???? OMG!! rájöttem az embereknek más az izlésük..asszem zseni vok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.