Pár apróság: T4 dátum, Signal “marketing”

Először is a Terminátor 4 bemutatójának az időpontja: 2009. május 22. MOndjuk lehet még változik, de május a nagy blockbuster hónap, szóval remélem nem tolják el nagyon messze onnan. Ugye nemrég a StarTrek is 2009 májusára költözött 2008 decemberről. Ezt csak azoknak írom, akik nem filmbuzi előfizetők.

A másik pedig, hogy van itt ez a The Signal nevű film, ami nagyot taknyolt a pénztáraknál, viszont jópár filmes blogger meg site szerint marhajó, nem tipikus horrorfilm. A trailere alapján az a története, hogy aki látja a signalt tévében vagy ilyesmi, az agresszív őrültté válik. Namost a hír az, hogy a fim egyik vetítésén valaki pont ezzé vált, mivel ledöfte a mellette ülőt, majd miközben menekült ki a teremből a kijárat közelében is valakit. Hatott rá film!

3 hozzászólás a “Pár apróság: T4 dátum, Signal “marketing”” bejegyzéshez

  1. “…akik nem filmbuzi előfizetők.” Hát, ez kurva nagy volt! Sírok a röhögéstől. =D

    The Signal a trailer alapján már jó ideje felkerült a “must see” listámra.

  2. Osztom -zs- véleményét, szerintem is csak egy nagyon ötletes marketingfogás. De mekkora már! Valóra vált a Sikoly kettő első pár perce. :D Mellesleg nekem is nézős a Signal, még ha erős Mobil beütése is van.
    A Terminator meg… nem tudom. Az az igazság, hogy egyelőre még idegen ez az egész jövőben játszódás szál, a T filmekben pont az volt szerintem a legjobb, hogy a saját korunkban játszódtak. Na de majd meglátjuk. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.