15 hozzászólás a “The Love Guru trailer” bejegyzéshez

 1. “these things are heavy” :D – amúgy annak aki látta az Austin Powers-eket (pl én) tuti ismerős lesz a poénok nagy százaléka :)

 2. myers a wayne világa 1 óta nem tud újat mutatni. kicsit kezd “kaukázusi eddie murphy”-vé válni. (kaukázusi ultrapolkorrektség miatt ;)

 3. Hogy lehet ilyet leírni egy nőről, hogy “marhaszép”. Ha tényleg elégedett vagy azzal amit látsz, szerintem van rá szofisztikáltabb kifejezés is.

 4. Nemvicces trailer celebritásokkal popzenére.

  Gimme a break…. :P

  Hol van már az Austin Powers 1-2?

 5. Sztem azért van benne humor, csak nem kell Austin Poweros szemmel tekinteni az egészet :) Myers lehet picit beragadt ott ,de talán ez most más lesz. HA mégsem, akkor is röhögök rajta egy jót.. :)

 6. Nagyon nagy! Myers az egyik kedvencem, lehet sokak számára már unalmas, nekem egyáltalában nem. Yeah, baby, yeah! TM

 7. Nem kell AustinPowers szemmel nézni?? lehet máshogy?? Azonkívűl h a zene Beyonce-feeling (aka.Destiny’s Child), a poénok ósztinosak, MÉG A KICSI ÉN FEELT IS BENYOMTÁK!!!! :D:D:D pont emiatt remélem naggyon jó lesz.. ;)

 8. Biztos nagyon jó lesz ez a film. Mike Myers,Justin Timberlake, Jessica Alba, Kics én (Verne Troyer)kell ennél több?? Egyébként Mike Myers a kedvencem.Alig várom.

 9. XD Sztem. ez a film nagy hülyeség lehet XD De Justin-ért megnézem, amugy azt hallottam, hogy le is kicsinyítették Justin férfiasságát, mert túl nagy volt neki a szerephez, hogy alsógatyába mutatkozzon XDDD

 10. ÓÓÓÓ!! Hogy ez mennyire jó!!!

  MA láttam PECSÁ-ba, de nem mertem megvenni…

  Holnap az enyém lesz!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.