A Coen tesók következő filmje, a Burn After Reading

Tudjátok, a két pasi aki a minap nyert valami Oscar nevű díjat a No Country For Old Men-ért. Nos, a Burn After Reading-et írták is, nem csak adaptálják egy könyvből, és egy sötét hangulatú kém-komédia lesz.

Ha ez nem győzött meg, akkor vess egy pillantást a szereplőgárdára: George Clooney, John Malkovich, Frances McDormand, Brad Pitt, Tilda Swinton. Azta paszta. Például Bradnek lesz egy jelenete, amiben így néz ki és ilyen arcot vág:

Burn After Readingben Pitt

És plusznak még annyit, hogy a Children of Men operatőre, Emmanuel Lubezki itt is ennek a nemes feladatnak lett a felelőse, ami szerintem jó hír.

A végére már csak a bemutató dátuma maradt: 2008. szeptember 12. (itthonról ugye semmi hír, de talán a sztárpower miatt behozzák időben)

8 hozzászólás a “A Coen tesók következő filmje, a Burn After Reading” bejegyzéshez

  1. Hat a Children of Men-t a kamera mentette meg, szoval ha ezt osszekombinaljuk Coenekkel meg a szineszklasszisokkal…nagyon ugy nez ki, hogy bovulni fog a kedvenc filmjeim listam:)

  2. Jaja, ütős poszt! És nem csak az infó, a szöveg is tetszik – az azta paszta így éjjel, fáradtan is nagy vigyort indukált. (Jujj, fáradok én is.)

  3. Szerintem esélytelen, hogy az Oscar-jelölések kihirdetése előtt behozzák Magyarországra a filmet. Nem véletlenül ültek a No Countryn, a There Will Be Bloodon és a Sweeney Toddon is. Így majd rá tudják írni a plakátra is, hogy hány díjra jelölték, ami biztos becsalogat pár nézőt a mozikba.

  4. freevo: de mgé akkro is ülnek rajta, mert megvárták amíg elbukik a There Will be Blood, és csak utána mutatták be.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.