Woo odacsap? Battle Of Red Cliff trailer

Az a fura, hogy az M:I-2-vel reklámozzák a japánoknak az új trailerben, pedig még Amerikában is csinált annál jobb filmet. Persze M:I-2 ügyben én a kissebségbe tartozok, mert nekem bejött az is. Egyedül a Nic Cage-es háborús az ami necces az amerikai munkáiból.

Na mindegy, a Battle Of Red Cliff tehát.

Ez meg a bónusz hosszú, régebbi trailer annak, aki a továbbra kattintott. Csak a főoldalt olvasók erről nem is tudnak, belsősöknek exluzív. kacsint.

9 hozzászólás a “Woo odacsap? Battle Of Red Cliff trailer” bejegyzéshez

 1. hááááát… nem igazán csigáztak fel ezek a trailerek, de így tuti nézős lesz, kíváncsi leszek a Warlords-ot üti-e majd, nagyon magasan van a léc :)

 2. Jonh Woo -tol a A felejtés bére és Ál/Arc plusszos nálam.
  ami nagyon minuszos az a Rés a pajzson.
  Windtalkers sztem jó film.
  jónak filmnek tűnik a trailer(ek)alapján.nézös lesz nálam is.

 3. Hát…. egyre jobb mozik keletről. Warlords, The Mongol (ami eddig sajna csak orosz felmondással jutott el hozzám), és most ez. Kiváncsian várom, mit tud felmutatni John Woo :)

 4. Nálam talán csak a Windtalkers nem működött az amcsi munkái közül, de a többi simán bejött, jó sőt nagyon jó filmek voltak, az Ál\Arc pedig nálam egyike a legjobb akciófilmeknek.

 5. Több ilyen filmet. Amerika kifulladt a normális megfilmesíthető ötletekből. Most had jöjjenek a “Kínai cuccok”:D

 6. Ál/Arc tényleg nagy film!
  Windtalkers…pfff…az egy borzalom. Könyörgöm, egyedül lemészárol mindenkit Cage. Az inkább egy B kategóriás akciómozi mint egy háborús eposz.

  Volt még egy másik szar filmje, aminek most hírtelen nem jut eszembe a címe…Dolph Lundren játszott benne, aki fosott a fehér színtől, vagy elvakult tőle már nem is emlékszem annyi rossz volt. Jah igen Blackjack :D

 7. Azért az nem rossz, hogy csing-csang-csung-ul beszélnek és csing-csang-csung-ul is van feliratozva ;) – amúgy megnézős lesz.

 8. Hiányoltam a galambokat… na a végére meg is jött.
  :)

  Egyébiránt látványos kis filmecske kerekedhet belőle.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.