Hulk TEASER!

Még a héten jön a trailer (ez a teaser inkább a traileré, azaz beharangozzák a reklámot hehe), addig ezzel a kb 15 másodperccel kell beérnünk, de ez emberek… ez jól néz ki!

21 hozzászólás a “Hulk TEASER!” bejegyzéshez

 1. Totál meggyőzött ez a 15 mp is, hogy Edward Norton passzol a szerepbe. ki hitte volna… Kiváncsi vagyok a rendes trailer meg tud e győzni még Liv Tyler-ről is:)

 2. nem az első:)

  oké. ugyan jelentkezzen már valaki, hogy a sokat f*kázott és bukott hulk, ki szerint volt még jó? mert szerintem az egyik legértelmesebb képregényadaptáció volt, csak éppen ang lee nem tim story és nem amerikai, hogy popcornnal szórja tele a filmet:)

 3. mindenesetre félni nem kell, a második hulkot nem a jégvihar és az értelem és érzelem rendezője fogja készíteni, hanem a szállító 2-é:D

 4. Na, igen, igen. Én is hasonló véleményen vagyok, mint winnie. Nekem is tetszett az Ang Lee-féle Hulk, ahogy felépítette a karaktert, és a koncepcióját következetesen végigvitte az egész filmen, nem feküdt le Hollywoodnak.
  De hogy az új Hulkról is szóljak: várom! :)

 5. Hulk nekem is nagyon tetszett; az egyik kedvencem az X-men és a Batman mellett. Szép képek, jó zene; a képregényszerű vágás is megfogott. Persze ezt is várom, ettől függetlenül.

 6. “oké. ugyan jelentkezzen már valaki, hogy a sokat f*kázott és bukott hulk, ki szerint volt még jó?”

  mint már sokszor mondtam, nekem nem volt bajom vele

 7. Edward Norton a kedvenc szineszem, en meg szar filmben nem lattam. Hulkot birom. Az elso resz tetszett. Amint kijon a masodik, irany a mozi:)

 8. No, csak egy okos ember mondja meg nekem, legyen szíves, hogy ez most folytatása az előző Hulk-filmnek, vagy újrakezdik az egész históriát?

 9. Újrakezdik: a film e tekintetben hasonló a Batman Begins-hez és a Casino Royale-hoz. ;)

 10. a hulkkal nem az volt a baj, hogy értelmes, hanem hogy ang lee nem tud akciójelenetet rendezni. a képregénykockákra széttörödező kép szerintem baklövés volt, a végső ütközetből meg semmit sem lehetett látni (amikor villámmá??? változik nolte stb.)

  ja és az értelemből meg érzelemből nagyon kilógott a három méter magasra nőtt pincsikutya. azt mégis hogy gondolták?

 11. Emberek ne mondjátok már hogy ebből számotokra bármi is kiderült azon kivül hogy lesz egy Hulk II. ??????!!!!!! Egy tizedmásodperces elzöldülő szemtől élveztetek ekkorát??? Meg irta valaki hogy ebből kiderül hogy Norton tökéletes a szerepre…. EBBŐŐL?????? Abból hogy láttad a belevágva a videóba?????? Én nem azt mondom hogy rosz lesz a film, vagy hogy az első rosz volt, de ne vonjatok már le messzemenő következtetéseket 15 mp villódzásból!

 12. Béla: teljesen igazad van, pl mennyi agyon hypeolt film volt ami utánna nagy kaka lett
  Lásd pl: jumper, én sztem a iron man sem lesz valami hejehuja….
  Egyedül a batman filmek voltak hatásosak, a pokember x.men trilogia nézhető volt, de semmi extra

 13. Ja 15 mp zöldes villogás, de ahhoz képest ahogy elsőre elképzeltem Edward Nortont egy Hulk filmben eléggé meggyőző még ez is.

 14. Bazzeg, de ez tenyleg mekkora, hogy meg a trailernek is csinalnak elozetest. “Dont miss the world premiere of the Incerdible Hulk trailer on MTV…” Oszinten mondom, hogy sosem hittem volna, hogy valami ilyesmit is hallani fogok egyszer egy trailerben:D

 15. @pisketi: Ez nem újdonság, én a jelenséggel (előzetes előzetese) először a Star Wars III. kapcsán találkoztam.

 16. Én annyira nem várom ezt a HULKot. Teljesen f@sságokat csinálnak Hoolywoodban mostanság. Az első film tökéletes volt látványvilágilag, történetileg, nem beszélve a zenéjéről. Az egyik legjobb képregény adaptáció volt. Teljesen részletesen levezette hogy milyen érzelmeket folytott el annyi éven keresztül és aztán hogyan tört ki.

  Nem volt elég látványos? Már miért ne lett volna? A film nem sok helyen állt le punnyadni. Ahol éppen nem örjöngött ott építették a történetet, szóval teljesen jó volt.

  Edward Norton meglátásom szerint is egy nagyon jó színész, de borzasztóan nem tudnám elképzelni HULK szerepében. Olyanná kezd válni mint Tarantino, akinek ha kijön egy új filmje azt mindenki eltitulálja kasszasikernek, és ekkor még nem is látták(hála istennek a Grindhouse filmek nagyot buktak állítólag). Korántsem hiszem, hogy tökéletes lesz a szerepre.

  De leginkább azért is ellenzem ezt a filmet, mert most miért kellett újra megfilmesíteni??? Miért nem lett volna jó egy második rész? Ez majd ott lesz a szeren látványilag, de történetileg meg se fogja közelíteni az alap filmet úgy érzem. A Batman azért kellett mert a kor jobb látványügyileg, de a HULK első része már eleve ku…a jó volt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.