Athur és a Villangók: Maltazár visszavág posztere

Gondolom nem ez lesz a hivatalos magyar címe, csak így látszik mindenkinek, hogy miről van szó. Úgy tűnik, hogy kisebbségben vagyok azzal a véleményemmel, miszerint az Arthur és a Villangók annyira nem is volt szar. Ez meg itten a folytatás tízelő posztere. A cím pedig az lesz, hogy: Arthur and the Vengeance of Maltazar.

Athur and the Vengeance of Maltazar poster

10 hozzászólás a “Athur és a Villangók: Maltazár visszavág posztere” bejegyzéshez

  1. Nekem tetszett annó. A rajzolt kiscsaj nagyon ott volt:) De ez a Maltazar gyerek nem kampcecolt meg a végén? Vagy csak rég láttam?

  2. Nekem is tetszett az első rész, bár nem gondoltam volna, hogy csinálnak hozzá folytatást, de úgy néz ki h a B.O. csodákra képes. Nállam az a legfőbb kérdés, h Luc Besson marad-e a rendezői székben, mert más rendezővel könnyen megeshet, h. átcsúszík valami giccsáradatba, és aztat nem szeretjük..

  3. Amig feltöltötte a kommentet addig megnéztem mi a helyzet az Imdb-n a filmem. A nyugtató jel ,hogy rendezőnek marad Besson . Ami viszont zavart, h az első rész sikere után rögtön egy trilógiát terveznek és szerintem ez általában rosszul szokott elsülni (Matrix, Karib tenger kalózai, Pókember (bár nekem ebből az első rész sem tetszett,-pozitív példa- Bourne trilógia).Azt nem mondom hogy a film felkerült volna a 2009es húdevárom listámra de azért kiváncsi leszek rá

  4. Nekem is bejott, a sok fikazas utan nagyon rosszra szamitottam, erre siman hozott egy “Flushed away” szinvonalat. Szerintem.

  5. Nálam ez majdnemhogy az animációs filmek Psychonauts-a. Bukta mindkettő, de közben nagyon jó hangulattal rendelkeznek, és túlmutatnak a szokványos kommersz cuccokon.

  6. Hát engem nem izgat a poszter Charlie angyalai nyúlásnak tünik, ez már eleve rosz, meg nem egy gyerekfilm kedvcsinálónak tünik.
    Persze attól a film még lehet jó

  7. Nekem bejött, főleg a remek hangok miatt, Bowie, Snoop Dogg, stb… :) Jöhet a második.

  8. Ez a kép sztem pöpec lett, én azt hittem h az Artúr az ien béna gyerekmese, de a cucc a plakáton baró :D

  9. hát nekem nagyon tetszett,a könyveket is olvastam úgyhogy biztos voltam benne hogy lesz 2. rész.Valami nagy durranásra várok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.