Csak röviden: Superman, Mummy 4, Apatow, és mások

Bryan Singer megerősítette a hírt, hogy visszatér az új Superman második részére. Azaz rendezi, vagy mi. Ez volt a hír, a pletyka pedig, hogy a Transformers és a Star Trek forgatókönyvírói, Roberto Orci és Alex Kurtzman keze alá kerülnének a fehér lapok, hogy töltsék meg betűkkel.

Judd Apatow, aki sok filmnél producer, haverjaival hülyéskedik, valójában csak pár filmet rendezett ám az utóbbi években. Viszont a következő általa rendezett film, — amiről egyelőre még semmit nem tudni, annyira szupertitkos minden infó — egyik szereplője Adam Sandler lesz (plusz Seth Rogen és Leslie Mann). Azta, micsoda hír, nem?

Aztán meg a Mummy 4, mint olyan, teljesen egyértelműen elkészülő ügy a Rachel Weis helyét a harmadik részben elfoglaló Maria Bello szerint. Azért ha hatalmas pofáraesés lesz a nyáron mozikba kerülő, akkor gondolom nem lesz belőle semmi.

Olyan pletyka is van, hogy a nemzetközi bevételek miatt a FOX már nem is gondolkozik az AVP 3-mon, hanem konkrétan bennevannak. És a harmadik rész már nem a földön játszódna.

Ezen kívül lesz még egy Indy trailer majd valamikor áprilisban. Az új Bond film teasere pedig a Hancock előtt lesz bemutatva.

Ja és a Terminátor 4 film levetette magáról a borzasztó Salvation Future Begins vagy milyen címet. Halleluja és egy vajaszsemle.

Végül pedig Del Toro, amint nyakig véresen forgatha a The Wolf Man-t. Első kép, második kép.

human
írta
2008. 03. 12. 06:10
megjelenés
12
hozzászolás


12 hozzászólás a “Csak röviden: Superman, Mummy 4, Apatow, és mások” bejegyzéshez

 1. A Superman 2-t mar rendezik, ugyanis itt Londonban mar 3 honapja elkezdtek felvenni a digitalis munkakra a szakembereket. Benne lesz Superman es Supergirl is. Meg ugye a Wonderwoman film is keszul mar eleg erosen. Csak gondoltam szolok.

 2. muhadibb: attól még lehet összeszedni a stábot meg a cgi legénységet, hogy még nem volt rendező :)

 3. Mummy 4? Én azért előbb majd a 3-ra leszek kíváncsi….

  AVP3 felőlem jöhet, de csak akkor, ha mérdöldekkel jobb lesz, mint az AVP2 (Mondjuk szerény véleményem szerint azt nem lesz nehéz túlszárnyalni -és itt most nem a bevételre gondolok-)

  Superman 2-re és T4-re szintén kíváncsi vagyok. (Az mondjuk kár, hogy a T4-et nem nálunk forgatják)

 4. Spawn: jaja, a Fox is arra épít, hogy akik kedvelik a régi filmeket, azok mindig adnak egy újabb esélyt az AVP-nek, mert az alap jó, csak néhány tehetséges iparos kellene, aki tud is vele mit kezdeni.

  A Múmiára valószínűleg moziba megyek, a “macsó, de hülye” alapú poénokon már az első részeken is jól mulattam.

 5. Superman returns: elég fos volt… kb mint a HULK
  Mumia filmek jok
  AVP2: majdhogynem a nézhetetlan kategoria…. legalább lett volna bele gyilok…
  ember ilyen avp filmektől rambo 4 szintu mészárlást vár…. és csak annyit kapsz hogy folyik technokol s szájából a görénynek, a predator meg néha felsikit..

 6. “És a harmadik rész már nem a földön játszódna.”

  Nocsak. A harmadik részre eljutunk addig ahova már az elsővel el kellett volna? Felőlem jöhet. :)

 7. Van az új SW-trilógián kívül olyan trilógia/sok folytatást megért film, aminél a harmadik rész sokkal jobb, mint az első kettő? Csak mer az első két rész alapján kemény.. hm, 10% van szvsz arra, hogy az AVP3-nál megugorjon a minőség. Ráadásul ahhoz, hogy jó film legyen, nem elég egy kis javulás.

 8. valamelyik anp néztem bemutatokat amik nyáron lesznek és ezeket emelném ki nyagyon: Batman 2 :dark knight (jóker nagyon beteg lesz benne) meg egy uj Will Smith film -nek amiben hajléktalan superhős lesz (tud repülni meg minden..) de a cime nem ugrik be , viszont az előzetsét már lehetlátni, és hát hamarosan lesz a Hellboy 2

  na mummia 4??? hát 3 se volt még :DDD (SKORPIÓ KIRÁLY AZ nem mummia 3!!)
  és a superman 2 se győz meg mert nekem az egy se tetszett , nemhogy inkább Bryen x-men filmeket csinálna azokat legalább szeretem

 9. akor bocsi, nincs mindenre időm sajnah végig olvasam..akor irok ha épp filmet néztem és van miről…de mi ia a cime annaka filmnek amugy?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.