Madagascar: The Crate Escape bemutató is van

Méghozzá pingvinek iz back. És az oroszlán szőre továbbra is baltával van faragva. Amúgy Ben Stiller valmai levelek között kommentálja a videóanyagot, de a filmből is mutatnak csomót ebben a 2 perc körüli cuccban. Nem mondanám, hogy várom, hiszen akár a Kung Fu Panda akár a Wall-E 5* szebb nála, de azért biztos akad olyan aki ezzel nem így van.

15 hozzászólás a “Madagascar: The Crate Escape bemutató is van” bejegyzéshez

 1. Az első rész számomra az év csalódása volt annak idelyén. Unalmasés egyszerüen nem vicces(kivéve a pingvineket) Utána meg hallom hogy minden 2. embernek bejött.
  Ha valakinek tetszett, árulja már el, mit lát benne, ami miatt ez egy jó animációs film?

 2. Ugylátom it sokan nemvágják mi az az animációs film! A cikk irója olyan dolgokba kötött bele ami butaság!

  “az oroszlán szőre továbbra is baltával van faragva” ez style design a kockás stuff a film egyéniségéhez és ügyifogyiságához ad pluszt! Ezen a traileren én pl kurvajót röhögtem részletes 5letes hangulatos! Azzal meg hogy Wall-E vagy a Kunf Fu Panda hogy szebb vitába szálnék! Ez a mese ugyan olyan jó lesz mint a többi! Trailerből ne itéljünk!
  Bár én a Kung Fu Pandát várom a legjobban de ezt is megnézem az tuti!

 3. ez elnagyolt, azok kidolgozttak, a szebbségben tényleg felesleges vitába bonyolódni, mert ez gyengébb náluk. Ettől még lehetnek benne jó poénok, főleg ha a pingvinek több szerepet kapnak, hiszen már a trailerben is kurvajók megint.

 4. Bármi is történjék, színvonal takintetében a Dreamworks Madagascar 2-je és Kunf Fu Panda-ja messze alulmúlja majd a Pixar Wall-E-ját. Nem mintha a Dreamworks annyira borzalmas lenne (csak szimplán átlagon aluli), de a Pixar azért az Pixar. ;)

 5. Human Insect nem vagy te nagyon elfogult? (Jó én is baromira az vagyok wall-e javára de akkor is :D ) Ez két külön stílus az animálás terén, szóval összehasonlítani baromi nagy hülyeség…

 6. persze, a madagaszkárban a pingvinek voltak a legjobbak, külön hülyéskedés is fasza lett

 7. a madagaszkarral mar eleve nem az volt a baj, h “baltaval faragottak” voltak a figurak, mert rendkivul stilusos volt igy es aranyosak voltak a szereplok (hasonlitsuk csak ossze pl a “konkurrensenek” szant the wild c rajzfilmmel, ahol az oroszlanoknak minden egyes szorszala kulon le volt renderelve, ezzel egyutt olyan ellenszenvesen neztek ki, mint harom uj kisvuk egyuttveve), hanem a gyenge forgatokonyv, es (leszamitva a pingvineket) a tobbnyire eroltetett poenok.

  a masodik reszt nagyon szigoruan a pingvinekre kene epiteni, kulonben ugyanolyan szar lesz valszleg.

 8. én n várom, mert az első is nagyon aranyos volt. néha jól be tudtam azonosítani az ismerőseimet a szereplőkben. :) a poénok teljesen rendben voltak, nem az a “pofádba nyomós, hogy mindenki megértse”-típus, hanem a “vazze, ezek se normálisak” – dolgok. (tudni kell ha moziba megyek ált. az van, h amikor az egész mozi röhög, én csak nézek ki a fejemből, h ezen inkább sírni kellett volna…, ha meg én röhögök, akkor jó, ha ketten vannak még így :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.