A felnőtteknek szóló Pathology trailer

A múltkor megnéztük a sima bemutatókat, most lássuk az újat, amiben már több erőszak, na meg szex van. Na azért nem “Peter” ityegőjét villantják fel, ne féljetek.

human
írta
2008. 03. 17. 00:52
megjelenés
14
hozzászolás


14 hozzászólás a “A felnőtteknek szóló Pathology trailer” bejegyzéshez

  1. Nem tűnik rossznak, bár nem állt össze benne miről is van szó, de majd a teljes verzió után.

  2. “Na azért nem “Peter” ityegőjét villantják fel, ne féljetek.”

    Kár :(

  3. most néztem meg, aki birja a vért meg annak tetszeni fog. nálam egy olyan 6.5/10 lett a film.

  4. én is most néztem meg, de nekem ez a film nagyon bejött..ugyan azt éreztem mint a harcosok klubjánál…amugy a szinészek nem a legjobbak a heroesból a gyerek a legjobb meg a csaj , de a többiekben hiány van és ez rontja az élményt..de nagyon erős igy is 9 pont simán . aszem bekerül a polcomra!!

  5. kötelező!:)azért fura h egy ilyen film nem kap nagy Hipot:) peddig magával ragadott az kurvaisten.) még mindig a hatása alatt vagyok, nem is tudom h itthon játszák.-e moziba

  6. kiváncsi vagyok neked milyen élményed lesz, biztos találsz benne hibákat, én is találtam 2 ami nagyon zavaró …szóval várom a kritikád.

  7. Tegnap este néztem meg és hát kellemesen csalódtam a filmbe.Volt benne izgalom,szex,vér,brutalitás sztem minden ami kell.Miloval se volt gond,sőt még ő volt a legjobb a színészek között sztem.Ez nekem 8/10 simán.
    Kritika mikor lesz róla?

  8. 6/10 – ha tárgyilagosak vagyunk… szerintem aki ennél többet ad rá az szimplán azért teszi, mert bejön neki a véres téma :) egynek jó.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.