Két rövid: Payne (Update), Jack Ryan

A Max Payne filmhez csatlakozott Beau Bridges, aki valami mentort fog játszani, és segít Maxnek levadászni valami nagyon gonosz gyilkost.

A másik pedig, hogy a Paramount stúdió szeretné megnyerni Sam Raimit, hogy forgasson nekik Jack Ryan filmeket. Tudjátok, a Tom Clancy által megálmodott modern akcióhős szerű. Már 4 film van, és változott a Ryant játszó színész rendesen: Vadászat a Vörös októberre (Alec Baldwin), Férfias játékok (Harrison Ford), Végveszélyben (Harrison Ford), A rettegés arénája (Ben Affleck). Most pedig úgy képzelik a “sorozatot” (rögtön több filmet, senkit nem lep meg), hogy picit fiatalabb Jack Ryant látnánk, aki a jelen korban, karrierje alakulásának meghatározóbb szakaszán tartana. Szal így tippre nem lenne olyan profi.

Payne Update: RT-nek hála van új forgatási kép, és emberek, látjátok ott azt a vigyort az arcomon? Bizony, ez Hó! És a metrónál! Basszus még vagy 1 év mire láthatjuk? Áh. Hiába na, egy Max Payne rajongó szavait hallottátok. A trailerig mindenképp a bizakodást fedezhetitek majd fel errefelé.

Max Payne shooting

29 hozzászólás a “Két rövid: Payne (Update), Jack Ryan” bejegyzéshez

  1. Elvileg Ben Affleck is egy ilyen karaktert alakított a rettegés arénájában.
    Nem voltak rosszak egyébként az eddig Jack Ryan filmek,bár az első kettő sikerült a legjobbra sztem.
    Sam Raimi meg most már ne pókozzon többet, az első kettő nagyon is rendben volt, de az a harmadik, csak tudnám feledni…

  2. Bridges csak nem Alfred Woden szerepében? Mondjuk ez a gyilkos levadászása nem éppen illik bele Payne történetébe. Ha pedig egy olyan filmet forgatnak aminek nincs kötődése a játékhoz akkor baromi nagy bukta lesz.

  3. há a legutolsó könyvét is olvastam, és nekem bejött, eltudnám képzelni filmben… és Ben is fasza lenne mint ifjabb jack

  4. Nem hazafias, hanem férfias játékok (az eredeti cím az tényleg patriot games:) – amúgy a másik Harrison Fordosat nem is láttam szerintem :\

  5. Donnie23 sztem erre reagált: “hogy picit fiatalabb Jack Ryant látnánk, aki a jelen korban, karrierje alakulásának meghatározóbb szakaszán tartana. Szal így tippre nem lenne olyan profi.” Mert Ben Affleck ilyen karaktert játszott A rettegés arénájában.

  6. Ha már Clancy, akkor én szívesebben látnék egy Sam Fischerről szóló filmet. Aztán meg egy Spilnter Cell vs. Hitman-t! :D

  7. gergő:
    Nem értem hogy a gyilkos levadászása miért nem illik bele a Payne történetbe, hiszen az első részben a családjáért akar bosszút állni és egy hátérben irányító gyilkost akar elkapni.
    Sőt A másodikban részben is egy gyilkosság inditja el az eseményeket.

    Viszont Alfred Woden szerpére Beau Bridges helyett inkább Christopher Leet tudnám elképzelni.

  8. Így újraolvasva talán tényleg félreérthetően fogalmaztam, de úgy gondoltam, ahogy Diego46 kolléga is mondta.
    Azért is furcsállom, mert ezt a koncepciót már eljátszották egyszer, és az egy dolog, hogy sztem nem igazán jött be, de most ezt úgy adják elő, mintha ezt újdonságnak számítana.

  9. Efti:
    inkább nevezném bosszúhadjáratnak mindkét részt, mivel egy hadseregnyi emberen kell(ett) átverekedni amíg eljut(ottunk) a főgonoszhoz.

  10. havas new york, igen ezt már szeretem! :D tehát az első részt veszik alapul, kérdés mennyire fog kötődni a játék sztorivonalához. én még abban is benne lennék ha egy-az-egyben forgatnák újra a játékot, ha azt profin megoldanák :)

  11. Jack Ryan filmek… Hat ha tenyleg ezt akarjak, akkor annak semmi koze nem lesz az eddig megjelent Clancy konyvekhez.. 2 konyv van meg, ahol Ryan “fiatal” es tapasztalatlan.. viszont mind a ketto a 80-s evekben jatszodik.. (az egyik Magyarorszagon is).. A kesobbi konyvekben Ryan igen komoly magassagokba emelkedik (nem akarok spoilerezni, tessek elolvasni a konyveket, vastagok de naggyon jok), a legujabb tortenetben pedig mar a fia a foszereplo.. szoval meglassuk.. Ja, es Ryan nem igazan akciohos, o elemzo, klasszikus kem, nem James Bondi ertelemben. Vannak side-kickjei (Chavez, Ding, lasd R6) akik elvegzik a piszkos munkat..:) Szoval meglassuk.. felek tul amerikai (ertsd butitott es egyszeru mint a bot) lesz, mint a sum of all fears..

  12. Hehe, a jó öreg Chavez, mennyit bajlódtam én ezekkel a szerencsétlenekkel a dunai vízlépcsőnél a R6-ban! :D

  13. “Clear and Present Danger”

    amúgy ha már a többi magyar (a férfias játékok már túlontúl is:), ez is legyan az, Végveszélyben

  14. Ezekbol a kepekbol ugy tunik a film hu marad a jatek esztetikajahoz. Kezdek bizakodni:)

  15. hogy örülünk a hónak :)
    kinézek az ablakon itt is minden havas (persze nem ennyire) :)

  16. Kíváncsi vagyok lesz-e a filmben bullet time. A játéknak ugye fontos része volt de ha meg a film akcióit is telerakják vele akkor biztos lesz valami eszes kritikus aki Mátrix klónnak titulálja.

  17. csak nem titulája annak, Max Payne elméletileg filmnoiar (enyhén képregényes is ) akciónak kell lennie nem Matrixxxx nak:)

  18. A cimek helyesen:

    Patriot Games – Ferfias Jatekok
    Clear and Present Danger – Vegveszelyben

    Egyebkent mar a Retteges arenajaban is egy zoldfulu Jacket lattunk, szoval nem tudom mennyiben valtozik a koncepcio…

    Max Payne meg akar jo is lehet, bizakodom.

  19. Andree: csak sajnálni tudom azokat a kritikusokat.
    Mindenképp kellene a bullett time a filmbe, remélem ügyesen oldják meg.
    De várom már. Kedvenc játékom.

  20. főleg hogy a max payne 1998-as videójában votl bullet time, a mátrix meg 99-ben jött ki :)

  21. Ez a link nagyon jó, ennyit arról, hogy a mátrixból nyúltak le többet (szerintem csak a bullet-timeot alkalmaztá máshol is..), vagy a mátrix nyúlt le nagyrészben egy korábbi filmet..hehe…

    Én Clancytől csak a Rainbow6-et olvastam, de az qrva jó kis könyv. Szívesen látnám filmen, igaz szerintem legkevesebb 4 órába lehetne belesűríteni a sztorit úgy, hogy ne maradjon ki semmi fontos.

    MP meg továbbra is várós. A legjobb lenne, ha egy az egyben az első MP játékot filmesítenék meg, sikere esetén meg jöhetne a folytatás a MP2 alapján.

  22. Lattam a Dark Cityt, ahogy a 13th floor-t is(ezt a ket filmet szoktak felhozni, amikor matrix-fikazasrol van szo). Mondjuk nekem meg veletlenul se jutott eszembe a Matrix egyikrol sem, szoval szerintem szo sincs lenyulasrol.
    A bullet-time-ot meg lenyegeben Edward Muybridge talalta fel:)

  23. Szerintem a “zöldfülű” Jack Ryannel semmi gond nincs. Szerintem ezzel csak azt akarják kifejezni, hogy melyik életfázisában is jár a karakter, még csak épp befűzik a CIA-hez, mint a Ben Afleck által alakítottat, vagy már elemző egy ideje, mint az Alec Baldwin féle, vagy már feltornászta magát a CIA ranglétrán, mint amikor Harison Ford játszotta.
    A nagy kérdés – mint mindig – hogy vajon milyen sztorit és hogyan sikerül megfilmesíteniük. Sajnos Clancy könyveit nem könnyű igazán visszaadni filmen, mert nagyon részletes leírásokat ad technikáról, összefüggésekről és háttértörténetekről is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.