Kamerás Scrat

Amíg nincs meg jobb minőségben, addig is láthassák azok, akik nem mentek el a Horton-ra. Ja, hogy miről is van szó. Az Ice Age 3 tízelő videójáról (oroszoknál vette fel valaki), amiben Scrat megint a makkot akarja. Unjuk?

human
írta
2008. 03. 21. 22:27
megjelenés
17
hozzászolás


17 hozzászólás a “Kamerás Scrat” bejegyzéshez

 1. Dehogy unjuk! Ráadásul így egy kicsit megmagyarázzák hogy kerülnek majd hőseink dinoszauruszföldre.

 2. én már az első rész végére meguntam asszem, a másodikat már nem is erőszakoltam rá magamra. ha most azt írnátok hogy ez a videó a második részből van, simán elhinném, tök egyforma mind, egysíkú. na persze bevált recepten minek változtatnának, ha ezt eszi meg a célközönség a 15órai vetítésen, akkor áldásom rá:)

 3. nem akarok én itt szőrszálat hasogatni, de kötve hiszem, hogy az oroszoknál készült volna a videó (a végén verano=nyár spanyolul). amúgy sztem scrat egészen jó, bár eddig a legjobb kalandja a saját külön kisfilmjében volt egy időgéppel, tudom ajánlani (scrat: no time for nuts).

 4. en mar az elso reszt is borzalmasan ocskanak tartottam, sot mar a teasernel se ertettem, hogy miert is vicces az egesz….. azota meg ignoraltam a legtobb 3d-s rajzfilmet… [sajnos a shrek3-at nem :( ]

 5. Nekem mindkét jégkorszak tetszett, Mózes gondolom amiatt kerültek vissza az időbe :)

 6. a kettőben a mammut csajt naon túlerőtették nekem, de azért élvezhető volt.
  itt viszont a dinó egyenesen bénán néz ki ^^

 7. a lindsay lohan infó honnan van? szerencsére csak a hangját kéne hallani, de az is épp elég…

 8. Scrat = Küzdleem a makkért. Scrat unalmas lenne az elérhetetlen makkja nélkül. Ha megszerezné az áhított makkot, akkor elveszne az egész varázsa.

 9. Javítok: Azért mégse lenne unalmas a makk nélkül, csak valószínűleg még nem találtak ki semmit, ami hasonlóan mókás lenne..

 10. Javítok: Mégsem lenne unalmas a makk nélkül. Arról lehet szó, hogy még nem találtak ki semmit, ami hasonlóan mókás lenne…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.