Folyik a Public Enemies forgatás

Ismétlésképp: Michael Mann rendezi és Christian bale meg Johnny Depp főszerepel. Itt meg az új forgatási képek láthatóak.

Nyilván akik nem korhű ruhában vannak, azok stábtagok. Kíváncsi vagyok mit hoz ki a témából Mann.

16 hozzászólás a “Folyik a Public Enemies forgatás” bejegyzéshez

 1. csak az a kérdés kézikamerával forgatja ezt is mann vagy kinötte már végre ezt a faszságot

 2. ja, vissza a 30-as évekhez. leszúrjuk a mozdulatlan kamerát és előtte színjátszunk.

  mann legalább igazi eszközként használja a kamerát.

 3. nemtom, a viceban már nem volt annyira jó a kamera cucca, mint pl a Heatben vagy az Insiderben. Nem tom ehhez mennyire illene egy “dv” kamerás megoldás :)

 4. Birom az ilyen ilyen kepeket. Eszembe juttatja, hogy tenyleg tehetseg kell ahhoz, hogy hitelesen tudj jatszani barmilyen korulmenyek kozott.

 5. Nem akarok itt nagy szavakat mondani, de nekem ezekből a képekből is azt látom, mekkora tehetség Depp.

 6. Szvsz ehhez a témához/korhoz kimondottan rossz megoldás lenne a kézikamerázás, nagyjából a film halálát jelentené, remélem nem erölteti Mann. Amúgy VVegával értek egyet, ilyen leosztás mellett elég nehéz rossz filmet csinálni, úgyhogy a “nagyon várt” kategóriába kerül.

 7. most olvasom csak winnie posztját:

  “vissza a 30-as évekhez”
  lol, hát akkor játszódik a film, mi legyen benne, Mátrix szintű trükkök? 0o

 8. hát, volt pár jó filmja már a faszinak, elég jól nyúl a témához, csaka két kedvencem említeném, Szemtől Szemben, illetve a tegnap a DunaTv-n (reklám és vágás nélkül,) leadott Utolsó monikán… és még csak kézi kamera se volt bennük. :)

 9. Jónak igérkezik. Spinotti révén a képi világ klasszikus lesz. Csak nehogy a túlzott elvárások fényében visszafelé süljön el..

 10. Mondjuk a képekből ítélve egy dolog ütött szemen,mégpedig,hogy a Thompson nem csigatáras,ahogy az a klasszikus gengszter filmekben szokott lenni.De ez tényleg apróság hiszen az már elég klasszikus ,hogy a bankrabló egyik kezében a puska,a másikban pedig a pénzel teli zsákocska található x)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.