Fanboys… mikor is?

Fanboys miniposzterA leghányattatottabb sorsú film manapság? Közben már láttuk Kristen Bell-t Leiának öltözve. Az a sztori, hogy a beutatót már több mint fél éve tologatják körülbelül, méghozzá mert a fókuszcsoportos teszteken elhasalt a film. Az eredeti történet az volt, hogy a rákos sw-geek barátjuknak megszerzi a csapat az Star Wars első részét, persze a bemutató előtt.

Namost az alapvetően vígjátékot nem kajálták a nézők a rákos sztori miatt, így újraforgatások jöttek a stúdió részéről. 2 milliót beleöltek, hogy eltüntessék a lehúzóbb szálat a filmből és átformálni arra, hogy csak pár rajongó akarja megnézni a filmet a premier előtt jóval. Csak úgy. Ha jól veszem ki a film így sem tetszett a fókuszcsoportoknak, — miért is tetszene, amikor csak pár önkényes geek megakar nézni egy filmet idő előtt — ezért a bemutató időpontja a ködös semmiségbe veszett.

Közben pedig a filmet váró rajongók kezdtek bedühödni, már a rákos sztori kihagyásán is, és mostanában döntöttek úgy, hogy akkor lépni kell. Rögtön a Fanboyst jegyző stúdió új filmjénél, a Superhero Movie-nál. Beígértek tüntetést a mozik előtt, halál a stúdió filmjeire meg ilyesmi kampányt. Az öltönyösök, hogy megnyugtassák a kedélyeket, kiadtak egy nyilatkozatot, miszerint igyekeznek bemutatni (nem lesz belőle semmi), és a dvd kiadásban mindkét változata ott lesz a filmnek.

Fanboys kick it Kristen

Hát most így állunk.

human
írta
2008. 03. 25. 15:45
megjelenés
23
hozzászolás


23 hozzászólás a “Fanboys… mikor is?” bejegyzéshez

  1. az érdekes, egyelőre annyi van hogy “igyekeznek bemutatni”.. mind a két verziót moziban az szeirntem marhára képtelenség, ha már az egyik verziót sem merték magában :)

  2. Fura, hogy mindenki csak a Fanboyst ismeri, pedig van egy másik Star Warson alapuló vígjáték, igaz az nem az Episode 1 eseményeinél játszódik, hanem ’77ben, az eredeti Star Wars (New Hope) bemutatója előtt: http://5-25-77.com/
    Nekem ez jobban tetszik és ez is hasonlóan hányatott sorsú, mint a Fanboys, sajnos.

  3. Én ebből gondoltam

    “The company confirmed it will release the two versions on DVD, and a company source later added that they’re exploring two theatrical versions.”

  4. és nem ugyanezt írtam? nem értelek. A “gondoltam” dolgot meg nem gondoltad (bocs magas labda :), hiszen ha 1-et nem mutattak be mert nem bíztak a rákosgyerkees verzióban, akkor hirtelen bemutatják két változatban moziban – úgy hogy az egyik bukásában biztosak. Mikor mutattak be utoljára 1 filmet két változatban moziban? :) öltönyös melléduma.

  5. A legutóbbi Ördögűző film két verzióban is lement a mozikban, csak a másik már igen limitáltan. Bukott mindkettő…

    De jó, akkor nem mutatják be két verzióba a mozikba

  6. csak érveket hozol azellen h két változatban fog menni a film, hiszen egy bukottat hoztál fel :) olyat mondj ahol két változatban ment a film, és nem volt bukta

  7. Ez a studió jegyzi a Meet the spartanst is? Amugy Human arról is irhatnál egy kritikát ami lehuzó lesz :D Bár előbb megkell nézned mert gondolom nem láttad még és nem is nagyon izgat téged. De szerintem jópofa film volt mint ahogy várom a Superherot is , kellenek ezek az agyatlan baromságok is .

  8. Mondjuk en amennyire tudom, a viharos George Clooney film ket verzioban futott, ahogy peldaul Tom Hanks Számkivetettje is. De itt europai es amerikai verziokrol van szo(tippeljetek, melyikben van nyalasabb happyend:)

    Minel tobbet latom ezt a Kristen csajszit, annal jobban bejon.

  9. QS: már arról is volt szó itt, trailert is kiraktam, de ha most a fanboysból van új hír akkor azt tudom megírni

  10. Nyilvánvalóan arra játszanak, hogy valaki betörjön a stúdióba, és lenyúlja a filmet. Asszem az lenne igazi reklámkampány… :)

  11. Lehet hülye kérdés?A Pillangó-effektus alternatív befejezéseit nem adták le külön-külön is mozikban?

  12. Akkor én tévedtem, bocs! Én a csecsemő-korszakos-non-happy-end véget láttam, a tévében meg a happy-endes véget adták le! (Megjegyzem a non-h-e sokkal jobb!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.