War, Inc. trailer

A múltkor megnéztük a posztert, és közben befutott a trailere is a War, Inc.-nek. Cusack lövöldözik és Tomei szép, mi kell még? Ez amúgy is mustsee számomra, erre még ez a 2 perces mozgóképanyag is odacsapott.

human
írta
2008. 04. 01. 22:51
megjelenés
11
hozzászolás


11 hozzászólás a “War, Inc. trailer” bejegyzéshez

  1. Eddig nem tudtam semmit erről a filmről, de ez a trailer nagyon bejön. Cusack-et az 1408 óta eléggé kedvelem és a többiek se gyengék.

  2. Ez jó, nagyon jó. Cusack hozza magát, Tomei tényleg szép és feelgood a trailer. Rákerült a listára.

  3. Én Cusackot már az Otthon Véres Otthon óta kedvelem, ez a film meg erősen emlékeztet arra. A kígyós jelenet király! :) (Remélem a Greenpeace nem támadja be:) A Skorpiónak meg rohadt jó dolga van!!!!! :)

  4. Jó lesz, jó lesz, vicces film, elsőnek azt hittem valami nagyon komoly lesz. De ennyit erről.
    Mi a pikli történt itt a design-al emberek? Lehet hogy csak én vagyok vele, de nekem a régi, komótos és hangulatos háttér jobban bejött.

  5. Huhhhh…Ez nekem is nagyon várós, többek között a kivégzős-felolvasós jelenet miatt;)(Hogy örülnek már hogy LeBron James letarhálásának;)

    -OFF->tisztára mint amikor a Brian életében(10/10) a Judea Népe Front gyűlésén szóba kerül, “mit tettek értünk a rómaiak?” Aztán egyik érvként felhozzák a bort, erre mindenki bőszen bólogatni kezd-pont ugyanígy:D!)

  6. Ez így van, Must See!Igaza van EddyDean -ek, a Skorpió-nak van a legjobb szerepe:-)! Hilary Duff ilyen szerepben? John Cusack meg nagyon laza csávó!

  7. Ja Cusackék már az Otthon véres otthonban is zuztak, ez is jonak tunik. Hilary Duff meg yummie

  8. Megnéztem, iszonyú rossz film…
    Unalmas, az itt a gond, mert a színészekkel semmi baj, kivéve az összes mellékszereplőt, meg Hilary-t. Borzadály, egy órát néztem belőle folyamatosan aztán bele bele tekertem, mert nem bírtam idegekkel. Remélem majd lesz róla egy teljes bejegyzés.
    imdb-n 6 pontot kapott, én adok neki 2-t, rég nem láttam ennyire szétszórt, unalmas filmet.

  9. Egyetértek. Rég nem volt olyan film, amit nem tudtunk végignézni, de ez most nem ment. Pedig elég sokat vártunk tőle. :(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.