Új Joker képek

A netre szivárogtak, én meg jól fel is teszem őket ide. A tovább mögött még vannak. Mostmár a bemutatót akarjuk (július 24 itthon).

23 hozzászólás a “Új Joker képek” bejegyzéshez

 1. Szándékosan van a képeken az a vékony kontúr? Főleg a legfelsőn feltűnő, mintha minden körbe lenne rajzolva.

 2. dapince: hát, hivatalos sajtóképek. magukkal szúrnak ki ha mindent felfednek, de szerintem ez csak a felszín.

 3. Már elnézést, de a WB hivatalos nyilatkozata szerint ezek a képek kiszivárogtak, és akik minden apró hírt követtk azt mondják spoiler, igaz, még azok szerint is az akik nem tudtak nagyon semmiről. Lényeg: KISZIVÁROGTAK és ez most nem olyan volt mint a Batman Begins forgatókönyvszivárgás. Csak gondoltam szólok. Nem akarnám, hogy bárki élménye kicsit is romoljon egy ilyen baki miatt. (Mellesleg baromira ijesztő ez az új Joker, nagyon várom)

 4. dprince: és ki gyártotta le így ezeket a képeket (eléggé hivatalos stillekre hajaznak, nem ellopott 3 képkockát valmai gonosz gonosz ember), hogy kiszivároghassana?
  valamikor fel akarták használni hivatalosan, sajtóban. de legyen, odaírtam.

 5. Azért fura lesz Ledgert a vásznon látni. Ha pedig még jól is játszik, akkor mozi után tuti kiráz majd a hideg…

 6. Azért jó az az új Denevérmen feldolgozás, mert végre a pszicho bűnözők azok, nem csak mondják róluk, hanem ki is derül a filmben. Pl Ledger rendőrnek öltözve vegyül ha jól látom a 3. képen, végre a “közelebb az ellenségedhez” strategy alapján dolgoznak. Monnyuk az a végés naja….

 7. ..egyébként nekem is az volt az elsö benyomásom az elsö képpel ,hogy képregényes

 8. bachterman, már a zohanos hozzászólásod is tetszett, de ez meg aztán pláne… marhavicces…

 9. amúgy meg az első kép hangsúlyos kontúrjai külön pluszpontosok nálam, mert a zseniális A Scanner Darkly-t juttatják eszembe… bírnám, ha a Batman is olyan lenne, várom már a Gotham Knight-ot

 10. Nem tudom hogy vagytok vele, de nekem az első Batman film volt az ideál a Batman sorozatban. Jack Nicholson szerintem annyira jó volt, hogy kicsit úgy érzem, bele lett rondítva ezzel a filmmel. Heath-t nem érzem a legmegfelelőbb választásnak, de nagyon remélem hogy mikor megnézem a mozit, akkor nem ezt fogom gondolni.Mindig félek ha valami olyanhoz akarnak nyúlni ami már egyszer nagyon jó volt.

  Meg cáfoljatok, ha nem értetek egyet velem, de Batman a mostani filmekben nem egy sebezhetetlen szuperhős, aki hirtelen eltünik és megjelenik. Szóval nem olyan mint amilyen az első részben volt, mikor feltünt a tetőn és mindenki majd besz@rt annyira várta hogy lássa. Nekem hiányzik ez a fajta kép.

  A batman sorozat negyedik része viszont nézhetetlen volt, egyszerűen nem tudom elhinni hogy kimerték adni.

 11. Viszont az első filmben már dolgozott egy jó ideje, tudták kicsoda – még ha egy két párbeszéd az ellenkezőre utalna akkor is

  ez a sorozat pedig az abszolút kezdet, snki sem tudja kicsoda. Az új filmben válik rendszres jelenségé és kialakul a városi legendája.

  Jack Nicholson király volt, de nem a joker hanem mint jack nicholson jokernek festve. Ez maga a Joker lesz.

 12. Joker bármelyik embertípussá át tud formálódni, úgy mint kártyamegfelelője a pókerben. Most már abban reménykedem, hogy a TDK elhódítja majd a Pókember 3-tól a nem megérdemelt bevételi rekordját!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.