A Max Payne film Mona szerint

Max Payne - Mona Sax, tényleg?Adott egy interjút Mila Kunis, aki Mona Sax-ot játssza. És amit eddig sejtettem, azt most meg is erősítette: a film a játék mindkét részéből lesz összegyúrva. Szerinte Marky Mark jó színész, fantasztikusan alakítja Payne-t. Mondana a csaj mást így a forgatás közepén, mi?

For anyone who’s got concerns about Mark [Wahlberg] playing Max Payne, he’s amazing in it. Great actor, great guy,” she insists. “I play [an assassin] called Mona Sax who accuses him of murdering her sister and later comes to find out it wasn’t him. They kind of get together and try to figure out who was responsible for the murder of his wife and child and her sister. The whole film is about realising that you can go on a revenge spree and get your revenge but it doesn’t solve the problem. It’s a really great, dark movie. The story actually combines [the games] Max Payne 1 and 2 together. Lots of shooting and gunplay, but what makes this script different is that it’s a really dark, sad movie about a man who loses everything and thinks that the only way he can get it back is by revenge.

Minden egyes rajongó reméli, hogy az amit vastagon szedtem a lány szövegében az igaz. Bár a lány továbbra is kicsit fiatalnak tűnik (25 éves) Mona szerepére.

human
írta
2008. 04. 04. 06:04
megjelenés
13
hozzászolás


13 hozzászólás a “A Max Payne film Mona szerint” bejegyzéshez

 1. tényleg csak promószövegnek tűnik, de a lány arca hasonlít Mona-ra, már csak színészileg kéne odatennie magát.

 2. arcra tényleg hasonlít rá, bár nem értem, hogy a készítők miért nem angelina jolie-t kérték fel a szerepre, mert ő kinézetre is teljesen jó lenne monának, plusz színészileg is egész jó. szerintem.

 3. Ahogy azt itt mar elottem emlitette valaki, szerintem Monica Beluccinak kellett volna jatszania Monat.

 4. így van pisketi, és tartom is magam az álláspontomhoz, de azért kíváncsian várom, mit tud egy ilyen “kislány” egy ennyire kurvásan dögös szerepből kihozni

 5. A 2. részben (játék) asszem színészeket használtak a karakterek alapjául. Miért nem ők játszanak? :D (Ha nem is annyira híresek (vagy nem tom) de legalább úgy néznének ki :D)

 6. Monica Belucci? Angelina Jolie? ezek a színésznők nagyon nem jönnek be nekem. De Mila Kunis nagyon is jó. A trailerben, amikor a liftben benne van és lőnek rá, teljesen hasonlít a játékban szereplő karakterhez. Nem értem miért nem tetszik nektek Mila :) Hiszen két betű eltérésével a neve is hasonlít Mona -ra.
  Egyébként nekem a játékban az ütött nagyot, hogy a II. prologue álomban ez van felírva vérrel. MonA saX :)

 7. Én is arra gondoltam miért nem a 2. részben alakított színészeket kérik fel erre a szerepre-ha nem is mindet de legalább a főszereplőket. Elképzelem a Vladimir Lem-et alakító színészt: Have No Fear – Vlad is Here. Egyébként szerintem megér egy misét. Ha valaki látta a Doom-ot… nos ez csak jobb lehet.

 8. engem rohadtul zavar, meg kell mondjam, az hogy a játék szerinti első és második rész közt ellentmondások vannak.
  arra gondolok, hogy egyáltalán nem úgy néznek ki a kettőben a szereplők, mona se, mint az egyben.
  a régi max payne- t johnny knoxville- nek kellene eljátszania mert rá illik a régi megszokott payne. akkor lenne az igazi! kijátszottam a kettőt is de messze nem volt olyan élmény mint az első rész.
  de kíváncsian várom a filmet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.