Friss hír a Transformers 2-ről

Először is építettek egy ilyet ami pont az építőbotokat (mi volt a nevük magyarul?) ábrázolja:

Aztán meg van egy olyan casting pletyka, hogy ő csatlakozik a hot fronthoz:

Natassia Malthe

21 hozzászólás a “Friss hír a Transformers 2-ről” bejegyzéshez

  1. magyarul is constructicons? amúgy a csaj nevéhez csak rá kell vinned az egérmutatód a melleire :)

  2. Én ismerem a “ribét”, ő smárolta le Elektrát a moviejában, meg Vámpírt játszott egy űrcowboy/vámpír filmben, amiben szexi volt. Meg volt talán a skinwalker, ahol farkasember szerü volt. De szerintem nem egy színész tehetség.

  3. annyira nem vagyok jártas a képregényben, de Devastator nevű transformer már volt a filmben, ő volt a tank.

  4. Magyarban “Pusztító” volt a neve a nagyrobotnak. a hat egyéni pedig “Szerkesztetek” ként volt emlegetve.

  5. Ez csak valami fan alkotása. Ha másról nem, már arról észrevenni, hogy abszolút nem hasonlít a filmben lévő robotokra. Viszont nagyon baresz az biztos!

  6. Kis kisegítés, hogy mindenki értse a Devastator aka Pusztító témát. Devastator (Generation 1) a Constrocticon-ok alkotta robot. A filmbeli Devastator meg először Brawl (G1 – Huligán) volt, akit átneveztek, megjegyem nem túl ésszerűen, mivel ténylegesen Brawl másodlagos alakja egy leopárd tank…

  7. ahogy látom van benne egy betonkeverö, egy markoló, egy nagy markoló és lehet hogy targonca is ..ilyenkor az épitkezés szünetel?..lol

  8. Tetszik a robi,bár ez csak egy fan alkotás,még a film bemutatása előtt Optimusról is volt egy ilyen,ami tök élethűnek átszott,meg jól is nézett ki,sokkal inkább képregényhű volt az alakja,de ennek ellenére nagyon eltalálták a filmben.
    Várom a 2.részt mert az elsőt az egyik legjobb képregényfeldolgozások közé teszem.
    Amúgy az óriásrobot kb 5 vagy 6 különálló kisebb robotból áll össze.

  9. Á ez tuti nem a filmhez kellett, a filmbeli ha ez a robot szerepel benne sokkal részletesebb lesz és kevésbé fog a képregényre hajazni.

  10. Sztem nem kérdés hogy lessz 2. rész! Az első rész azt mutatta meg hogy hogyan jöttek a földre, a 2.ra kíváncsi vagyok! Pont most néztem meg az első részét!

  11. Szerkesztettek a magyar nevük az óriás robotot pusztítónak hívták magyarul.Kevernök , hosszúpofa, boxoló, csonttörő, horog és dögevő alkotta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.