Pár hír ömlesztve: Rövidzárlat, Brad Pitt a kalandhős?

A Dimension stúdió megszerezte a jogokat ahhoz, hogy felújíthassa a Rövidzárlat című filmet. Nem tudom minek, hiszen aki aranyos robotra vágyik, annak idén jön Wall-E. Lehet a Pixar filmjének sikerétől függ, hogy tényleg megcsinálják a remaket?

Jason Friedberg és Aaron Seltzer, a fantasztikus Meet The Spartans és az Epic movie mostohaszülei arra a képtelen gondolatra ébredtek, hogy szeretnék kiparodizálni a Superbad című filmet is. Ez nálam full wtf hír lett. Nem elég, hogy szarokat gyártanak, de erre egy alapvetően poénos filmet akarnak poénosabbra csinálni? Tuti sikeres lenne.

Az a pletyka járja, hogy a Magnum filmváltozatban Matthew McConaughey kapná a bajszos szerepet. Egyelőre csak a forgatókönyvet olvassa, aztán meglátjuk. A csávó lgutóbb ebben a videóban volt vicces.

Aztán itt van még az a hír, hogy lehet Brad Pitt kalandfilm főszereplő lesz. A Paramount stúdió megvette a Lost City of Z kéziratát úgy, hogy Brad Pitt és David Grann lett a producere a készülő filmnek. Egy angol felfedezőről szól, aki 1925 környékén a Z várost kereste (2005-ben valszeg megtalálták) az Amazonas környékén amikor eltűnt.

9 hozzászólás a “Pár hír ömlesztve: Rövidzárlat, Brad Pitt a kalandhős?” bejegyzéshez

  1. Csupa rossz (szörnyű) hír. Miért jók ezek a remake-ek, illetve miért nem találnak már ki valami eredetit, ááá. McConaughey, mint Magnum? Persze. Pákó meg TC lesz, Higgins szerepére pedig felkérhetnék..
    A rövidzárlat pedig egy aranyos, kedves kis film volt, majd beleölnek 100 milliókat, hogy a szép emlék is elvesszen Johnny-ról.

    Will Arnett-es poén egy kissé South Park “nyúlás”.

  2. “A rövidzárlat pedig egy aranyos, kedves kis film volt, majd beleölnek 100 milliókat, hogy a szép emlék is elvesszen Johnny-ról.”

    vagy csinálnak egy ezerszer jobbat.

    éljen a negatív hozzáállás, a siránkozás.

    “Miért jók ezek a remake-ek, illetve miért nem találnak már ki valami eredetit,”

    arra, hogy megnézze, akit érdekel. ha nem érdekel, ne nézd meg. évi 300 amerikai filmből 10-12 remake, 20-24 folytatás, a többi 250 eredeti.

    a nagy kérdés az, hogy miért nem csinálnak több remake-et. abból van a kevés, nem eredeti filmből…

  3. igazából én nem tudom megérteni ezt a több remake kéne dumát. Ritkán sikerülnek jól. Mondjuk az eredeti forgatókönyves filmek is, viszont azok nem egy sikeres valami sikertelen felújításai.

  4. “vagy csinálnak egy ezerszer jobbat.” – Benne vagyok, csináljanak, csak ne egy meghibásodott robotról és annak kalandjairól szóljon, mert azt már láttuk. (és főleg ne CGI-al, arra ott lesz Wall-E, amit állítólag nagyban Johnny robot inspirált)
    De nem is ez a fő probléma…Matthew, mint Magnum…ááááááááááá (Magnum Begins 8( )

  5. tomika: jól mondtad rövidzárlat aranyos kis film volt, de azért maga idejében sem volt egy nagy dobás. ha jól emlékszem, készült belőle 2. rész is. szerintem simán lehet belőle egy jó remake, mi abban a rossz.
    magnum begins lol

  6. Ha egy remake önmagában egy jó film (Pl Bourne rejtély vagy az Ocean’s eleven remakek igazán jó filmek), azzal nincs bajom; ha epigonista módon másolja az eredetit (semmi újragondolás, csak más szereplők, más időpont) az már nem tetszik.
    És hol lesz mindennek a határa? Magnumból lesz remake, Dallasból is. Coulmbo is visszatér? Knight Rider jön, lesz új Baywatch film is? Biztos készítenek majd új Spartacust (vagy az volt a Gladiátor? :>). Star Wars, Esőember, Keresztapa remake? :D
    (2. bekezdést viccnek szántam, nem kell komolyan venni ;))

  7. Baszki Tomika, Keresztapa remake? Meg viccnek is rossz. Ne fesd az ordogot a falra, mert meg leforgatjak az egesz trilogiat ujbol, 50Centtel a foszerepben:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.