Még Iron Man cuccok

Ti még megmenekülhettek, miközben én itt teljesen elspoilerezem magamnak a filmet. Inkább a tovább mögé is rakom az új képanyagokat. Az egyike gy picit átdolgozott trailer, a másik pedig egy konkrét jelenet a filmből, amit a BSG közbeni reklámblokkban sütöttek el.

Először az 1 perces részlet, amiben Iron Man repdes.

Eztán pedig az új trailer, kevés új képanyaggal, de akkor is fasza és badass.

human
írta
2008. 04. 05. 11:48
megjelenés
12
hozzászolás


12 hozzászólás a “Még Iron Man cuccok” bejegyzéshez

 1. eddig egyértelmű volt, hogy a batman begins minden idők legjobb képregényfilmje, de most erősen elbizonytalanodtam… abban is, ebben is szinészek játszottak minden főszerepet (tobey maguire a pókember??? hagyjatok már….), brutálakció és ami az ilyeneknél fontos, ütős humoruk volt, nem bugyuta tiniviccek a “pisikakiböfifing vs. jaj de ciki a szex” kategóriából. én (a normális főszereplő mellett) ezt hiányoltam a leginkább a spidey filmekből, a humort, a képregényekben a friendly neighbourhood minden ellenségének beszól és a halálba oltja, a filmekben (na jó, az elsőben még volt egy-két vicces dumája) meg egy pipogya srác volt a pókruhában is

 2. KELKELKELKELKELKEL!!!!!!!!
  Ha csinálnak hozzá még egy jó kis intrót mint a spidey filmekhez, vagy a supermanesekhez akkor igazi 5/5-ös képregényadaptáció! (Nekem vhogy a kezdő fílinget mindig azok adták meg)
  Az effektek is királyak lesznek hál’ istennek!
  És végre nem csak a gonosz terrorista bácsik a rosszfiúk, mint az amcsi filmek kilencvenkilenc százalékában. :D(Ja és Mózes igazad van a pókos filmekből eléggé hiányzott a humor, a 3-ban is egy beszólás volt: “Melyik sivatagból jött ez?”.
  Mondjuk szerintem jók a sm-es filmek így sokadik nézésre mert másodjára naon nem tetszett a 3, de végülis megvettem dvd-n mert a végső döntés hogy egész jó…)

 3. spidyból az 1-2 még tényleg jól teljesített, de a 3 messze kritikán aluli volt, több sebből is vérzett
  -gwen stacy nem egy csilli-villi plazacica, hanem egy igazi tököscsaj (mellesleg mj is, de annak a hiánya kevésbé volt látványos)
  -venom nem pókember méretű, hanem kb 3x akkora és skizofrén (többesszámban beszél magáról!)
  -mi volt ez az egész emo-őrület a film középső órájában???

 4. Nemtom lehet azért mondom, hogy jó, mert nekem az izomgizda síkhülye venom sose tetszett ez viszont szerintem marha jó lett (Kivéva a skizos rész hiányát)
  Ja és MJ-nek eleve nem Kirsten Dunst kellett volna…
  (Konkrétan dunsztom sincs miért kellett ő)

 5. na hát sztem a spidey3 kb annyi köze van a képregényhez h oan alacsony szám csak minuszban van….
  még az 1 viszonylag türhető volt, még a 2-t is meg lehetett nézni, de a 3 sztem télleg szánalmas
  nah de én nagy képregényes vok, szal aki nem olvaott lépregényt annak legalább arra jó h elkezdjen érdeklődni a képregények iránt….
  de ez a vasember egyértelműen várólistás film, mert a képregénybe is rohadt jó stílusa van:D

 6. Nagy kár, hogy Pókember 3-ban a “Where this guys came from”-ot úgy fordították le, hogy Melyik sivatagból jött ez? Meghogy a szimbióta “becsapódik” és senki meg nem hallaná, pedig rohadtul magasról jött. Bezzeg a Csillagporban…
  A Vasember felkerült a listámra, nagyon várom.

 7. Jómagam alig ismerem Vasember alakját, de a trailerek alapján van benne fantázia. A legjobb az, hogy a militáris beütés jól elkülöníti a film összhangulatát a Batmantől. Itt is egy bukott átlagember küzdi fel magát magánharcosig, de nem belső démonok, hanem egy külső baleset hatására. Remélem, a főhős nem csak egy öltönyből meg egy páncélból fog állni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.