31 hozzászólás a “A Cloverfield két alternatív vége” bejegyzéshez

  1. jól látom hogy csak az utolsó 10 másodpercben különböznek egymástól, illetve az eredeti befejezéstől? nem valami nagy durranás.

  2. Hát nem nagyon de nem is az a lényeg a film akkor is überbrutál :D De azért érdekelne hogy hogy tudták legyőzni a monsztát és hogy hogyan került elő a kamera…

  3. ŐŐŐ, hát ez aztán az alternatív befejezés. Ez így nagyon gyenge.

    A film pedig tényleg jóó volt, lehet megnézem mingyárt még 1x :D

  4. Ez aztán az alternatív befejezés….:D
    Egyébként a film nem volt valami nagy szám szerintem.Egyszer nézhető.

  5. hamondjuk még megcsócsálta volna őket, azt annak nevezném.
    ezt kevésbé
    ettől függeltenül persze nagyon jó film.

  6. Megnéztem másodszor és utoljára. Többször nézhetetlen. Majd kiderül, mit hoz a folytatás.

  7. Lehet hogy velem van baj, de ez a film nézhetetlenül unalmas és nevettséges volt :D
    Ez a két befejezés meg… hát what’s da differensz?
    Így is úgy is megdöglenek nem??

  8. nekem kiba bejött bejött a film, simán az utóbbi évek egyik legnagyobb mozis élménye volt… dehát ízlések és pofonok :)

  9. Majdhogynem jó film volt szerintem, bár nem tudom miért nem tudtak valami konkrétat is mondani arról, hogy honnan jött a szörny, és tulajdonképp mit akar?:) mert amennyire én láttam nem ették meg az embereket és egy szörny mi a büdös búbánatért attackol szét egy metropoliszt, ha még csak nem is éhes:) szóval ezek a mostani nézd és találd ki a többit moviek… Legalább támpontok lettek volna a storyba, de összesen 2 lehetséges idióta variáció hallatszott a bunkó kamerás srác szájából ami nekem kevés volt! Ennyi erővel hihetnénk kb hogy a jó öreg Mekkmester keze van a dologba, hogy akkor már valami magyar felöl közelítsek:)

  10. a filmről a kritikánál kéne dumálni – főleg cosmó minden ott már ki van dumálva, itt előlről kezdeni nem a legjobb dolog ;) most inkább az alternatív végekről. bár azokról nicns sok mindent, az tény :)

  11. Teppik! teccik a beszolásod..ezen jot röhögtem..:D
    egyébként nekem is pont ez jutott eszembe akkor..:D

  12. mivel az egész film az aproságok észrevételén múlik szerintem, ebben is van egy két aproság ami érdekes lehet. pl. az eredetiben a filmben, rögtön a beomlás utána a csaj nem sikit és nem mondja robb hogy “don’t look at that”, ezután jön a “look atme,look at me..” szöveg ugyanugy.EZ mind a 2 alternativában megvan. -Az elsöben kicsit olyan mintha hamarabb lenne vége az egésznek és hamarabb találja meg valaki a kamerát,és kapcsolja ki a Rec.-et. -A másodikban egyértelmü hogy valaki babrálja a kamerát – a beomlás után- ,láccik a feje, persze belevilágit a fény meg koszos is a lencse,nem lehet felismerni. Meg a végén amikor mutatja az oceánt, mintha nem esne bele a vizbe az állitolagos “mühold”, megnéztem jopárszor de nem lehet semmit kivenni,amit ugye az eredeti film végén ki lehet venni tisztán.
    nem tudom ebböl mit lehet leszürni..:D mindenesetre nekem tetszik ez az egész cloverfield história.:)

  13. Akkor most egy olyas valaki ír véleményt a két alternatíváról, aki még nem látta a filmet. Véleményem szerint egy kalap alá vehető a kettő. A második verzió pszichológiai szempontból valamivel nyugtatóbbnak hat, de sajnos ott is a “fogyasztó” képzeletére bízzák a többit. Lassan mintha már nem is filmeket gyártanának… Úgy értem, hogy a moziipar következő nagy dobása talán már az lesz, hogy nem is lesznek képi hatások, csupán hangok, a néző pedig gondol amit akar. Szerintem ebben az irányban haladunk. Persze még ma megnézem a filmet, de sokat nem várok tőle. (Nemrégiben láttam egy némafilmet, zenekari kísérettel, szünettel, ahogyan annak lennie kell… Mindenkinek ajánlok egy ilyen élményt.)
    Szép napot mindenkinek!

  14. Bah azt hittem legalább az egyikben nem nyiffannak ki…
    Jah a 2.-ban vki babrálja a kamerát vmi ősz pasas és mivel nem egy szörny szájából lóg ki a pali feltehetőleg clodzilla is idő elött kinyiffant…

  15. Háttt, “alternatívabb” befejezésre számítottam. Lényegében ugyanaz a kettő. Majd a folytatásban lehet utalni rá, hogy hoppá nem is, mert ott látszik valami, ami nem is úgy volt, és a szörnynek kell, és igazából csak egy hologramm volt az egész, amit Bush azért csináltatott, hogy legyen oka felrobbantani a Marsot az új halálcsillag UFO technológiával. :b

  16. nem tudjuk, hogy meghaltak-e, csak a kamera nyiffant ki! innen simán lehet folytatni:D

  17. folytatástól isten őrizzen minket. ez nem a lost moziváltozata. mondjuk hasonlóan szar a vége…

  18. a lostnak még nincs vége:O
    amúgy meg őőő, a matrix3 óta tök menő, hogy a film végén haljanak meg a főszereplők, nem?

  19. a két vég között mi változtata az eredeti sztorin? vagy csak én vagyok vakon?

  20. Áááááá, meghalnak a Matrix végén? Ne már, most akartam megnézni!

    ui.: Vicc volt. :)

  21. “egy kis érdekesség, a film elején látható dharma logo”
    WTF a Dharma mindehol ott van?! :D :)

  22. Az nem a szörny feje volt a videon(aki álligatja csak a robbanástól forog a kamcsi és ráforog a lény pofályára) ? Ojan lehet még direkt aprólékoskodtak azért hogy ,hátha lenne egy néző aki erre is figyelmes lesz.

  23. az volt a baj hogy semmit sem tudunk.Pl a csajjal mi tortent akit megharapott az a kicsi szorny mert lottek le.Szoval film kiraly a tortenet es a bemutatas nagyon szar

  24. Mért baj az ha nem tudunk meg mindent? szerintem ettől igazi király hogy mindenkinek máshogy jöhet le a dolog, és végre nem egy olyan szörnyes-katasztrófafilm amikor valamilyen amerikai bázison vagyunk és parancsokat osztogatnak meg bombáznak meg mennek neki a szörnynyek. Olyan emberek szemszögéből látjuk az eseménykeket akik minden szempontból mindennapiak mint mi. mér most a fűrész 1 után maradt kb félezer megválaszolatlan kérdés de pont ez a bizonytalanság az ami miatt hasított szerintem. el kell fogadni ez egy újfajta filmrendezés és nekem kurvára kibebaszottul bejön :D csak így tovább!! még ilyet!!

  25. Sziasztok!

    Szerintem ez a film sokat elmond magáról csak figyelni kell az apró részletekre (marcinak igaza van e téren). Például az elején, amikor megtudjuk, hogy miért is Cloverfield a Cloverfield. Ott a szöveg úgy szól, hogy a kamerát elkobozták, tehát valószínű, hogy valami élő emberfélétől szerezték be; Majd azt írja, hogy a US-nemtudomhányas számú területről hozták, ami Central Park néven volt ismeretes. Szóval szerintem valószínű, hogy a Park nincs már ugyanabban az állagban, ahogy azt mi ismerjük. Az persze kérdéses, hogy a szörnyike még él-e, avagy halott. Aztán van az a jelenet, amikor a műszaki boltban lófrálnak és Hud az egyik hiradót nézi és ott látja először ezeket a pici izéket, amik auz én meglátásom szerint sokban hasonlítanak a nagy szörnyikére. Ergo: nem lehet, hogy ezek a nagynak a kis csöppségei? Mert ha igen akkor nekem bevillan kedves barátunk Godzilla, aki azzal az ötlettel állt elő anno, hogy ő tojásokat rak a város kellős közepén. Lehetséges, hogy a szörnyikénk példaképe Godzi volt :S Haha
    Mindenesetre nekem nagyon tetszett a film, főleg a kamerás megoldás és szeretném látni a folytatását. Remélem nem untattalak titetek :)

  26. Ja, amúgy a csaj, akit megharaptak, sztem valahogy át akart változni, vagy szétdurrant, vagy mittomén, de a végén az a valami, ami beleesett a vízbe se semmi. Hmm… Mi lehetett az. Hallottuk már azt, hogy szonda, és az ébresztette fel a szörnyet, vagy maga a szörny volt, csak még kicsibe…
    Nekem az első hihetőbb, és jobban is tetszik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.