Showder Klub!

Bár tévé, de mivel főleg itt foglalkozom standuppal, mivel különálló fellépések általában, így itt is meg kell említeni. A Fábry Show legjobb része különálló életet kezd ma este 22:10-től az RTL klubbon. Igen, a standupcomedy-sek saját műsort kaptak. Bukta lesz? Vagy szeretünk még röhögni? “Hogyne szeretnénk”, válaszolod, viszont kihagyod a számításból az alábbit: nem a megszokott gálvölgyi/bajor/többiismert humort toló műsorok valahogy elhasalnak itthon.

Az biztos, hogy a Showder Klub kapott esélyt a nagy nézettségre, hiszen a nézett Győzike reality után lesz. Lehet így a magukat igényesnek mondók nem szúrják ki rögtön, ezért is kell külön megmelíteni.

Hogy mi várható azt meg már láttuk. Például itt van Bödőcs előadása, vagy Kiss Ádámé. A többit levadászták az RTL-esek a youtuberól gondolom, pedig ha nem önismételnek már rögtön az első adásban a srácok, akkor baromi jó promó az.

human
írta
2008. 04. 07. 18:49
megjelenés
36
hozzászolás


36 hozzászólás a “Showder Klub!” bejegyzéshez

 1. Nagyon kíváncsi vagyok erre. Szerintem jó lesz (fiatalok, beszédesek, viccesek). És nem is kezdők, a Duma színházban már régóta standupolnak, ha jól tudom. Talán lesz végre egy-két jó műsor is a tévében…(pl a tv2-n mostanában indult Beugró is szórakoztató). Megnézzük!

 2. Nos, Bajor, Gálvölgyi, stb. azért hasalt el, mert szar volt.

  Ez lehet hogy jó lesz, ha nem ismételnek. Az RTL-esek nem vadászták le pl. Bödöcs Tibor produkcióit, ami akár jó jelnek is tekinthető.

  De nem sokára okosabbak leszünk!

 3. zip: pont hogy a bajor gálvölgyi nem hasal el, csak az újak mindig. ezt írtam

  “nem a megszokott gálvölgyi/bajor/többiismert humort toló műsorok valahogy elhasalnak”

 4. Bödőőőcs! ő a legnagyobb. de össze kell szedjék magukat ha minden adásban újat akarnak mutatni. Dumaszínházról meg csak annyit hogy ha tehetitek menjetek el egyre! hattalmas…

 5. Valamikor nagyon régen az rtl-en már próbálkoztak egyszer standuppal, de ha jól emlékszem az akkor elég nagy bukta volt. Remélem azóta már elég sokan eljutottak arra a szintre (a nézőkre gondolok), hogy ez a műsor ne jusson hasonló sorsra. Mert végre lehetne Magyarországon országos tv-ben standup, ezt már rohadt régóta várom. És talán most kaptak olyan felvezetést a Showderben is már jó ideje, plusz a Godot-ban is volt idejük kipróbálni a poénokat addig csiszolni, hogy most igazán ütős legyen a műsor.
  Ott leszek és nagyon szurkolok!

 6. Dumaszínházban nagyon jók szoktak lenni sztem ez is nagyon jó lesz mindenképpen megnézem jó kis melgítés lesz a szerdai (pécsi) kiss ádám fellépésre:D

 7. Ha hozzák a Kabaréklub/Rádiókabaréban frissített előadásaikat, akkor jó lesz. Nincs olyan ismerősöm, aki ne rajongana értük :) De benne van a pakliban, hogy a győzikés népnek nem fog bejönni…

 8. Itt jegyezném meg hogy az RTL egyszer már próbálkozott Stand Up Comedy showwal, Emberek a Holdon címmel, az volt a baj hogy az egész olyan színházi előadás szerű valami volt, nem vicces stand up comedy show.

 9. anno-anno az HBO-n volt próbálkozás “Mennyi? 30!” felségjelzéssel, jóóó régen.. erre most én is kíváncsi leszek!

 10. Nekem igencsak bejött. Kellemes lenne hétfőként ilyen jókat röjögni. Vajon tudják tartani a színvonalat?

  Mellesleg még a reklám is elviselhető volt, csak egyszer nyomták be.

 11. Sztem is jó volt, csak én hallgatom a rádiókabaért is rendszeresen ezért voltak benne már ismert poénok. De azért nagyon jó és tuti, hogy legközelebb is megnézem.

 12. igen, csomó ismétlés volt benne, szerintem elég vegyes volt, de azért Beliczain hangosan nevettem

 13. Nem volt rossz a műsor de aki ismeri őket azoknak nem sok újdonságot hozott…

 14. Itt debrecenben szoktam lenni kb 2-3 hetente dumaszínházak, ugyan ezekkel a fiatal arcokkal, és mi szoktunk is kijárni, és a baj az, hogy van pár köztük, akik ugyan azt a műsort hozzák el többé kevésbé, viszont szétröhögjük rajta az agyunkat. sajnos most a tvben nem tudtam nézni, de sztem majd leszedem valahonnan, de a reklámokból azt láttam, hogy ezek megintcsak ugyan azok lesznek mint amit élőben nyomnak :S
  Nekem amúgy Kovács András Péter a kedvencem! A haverokkal volt, hogy csak miatta vettük meg a jegyet :D Ja meg ő mindig megújul, a YouTube-on is néztem pár előadását és mind más volt!

 15. Azt valaki meg tudná írni, hogy mennyibe kerülnek a jegyek, és hogy melyik napokon vannak a forgatások?
  Előre is köszi!

 16. Szerintem baromi jó ez a Stand Up Comedy, én mindig nézem! Kiss Ádám a kedvencem de valójában mindenki szuper!!! :D Mindenkinek csak ajánlani tudom :D

 17. De el vagytok maradva öcsém!
  Én már akkor törzsnéző lettem mikor először volt ilyen a Fábry Show-ban!
  Nagyon élvezem, hogy végre van a tv-ben is és nem kell eljárkálnom Godot-ba habár az is nagyon jó hely!
  De még is ez azért nagyobb nyilvánosság (lenne… qrva gyözike, na mind1 valahol el kell kezdeni)
  Youtube-on miért nincs fönt a Benk Dénes vazeg!
  Hihetetlen!
  Áhh de nem is érdekel várom a hétföt. és nagyon elegem van:)
  Ilyen ne csak hétfőn legyen… Legyen minden nap!!!!
  Üdv:
  L. Balázs!

 18. folyamatosnéző:

  szerintem mindenki tisztában van vele hogy ez a buli megy egy ideje a fábryban kis blokkokban . a hír arról szól hogy külön műsort szentelnek a dolognak..
  azon pedig nem veszünk össze ‘ki mennyire van lemaradva’

 19. van hova fejlődni, de alapvetően jó a dolog… van pár gyengébb előadó, de pl. Kőhalmi, Bödöcs elég magas szinten űzi a dolgot, Kiss Ádám picit flegma, de ő is jó, Trabarna talán a leggyengébb, KAP jó, műsorvezetőként, és fellépőként is… kiváncsian várom a folytatás.

  ja, és pl. Aranyosi meg Fábry dumái között van átfedés (jóbarát stb.), ami érthető, tudtommal ez a faszi az egyik első szövegírója Fábrynak, több, mint 10 éve.

 20. Sziasztok!
  Tudna vki segíteni hogy hol lehet a showder club standupcomedy-jére jegyet venni illetve rendelni?
  Előre is nagyon köszi!!!

 21. minden részben többször kiírják az emailcímet ahol igényelni kell..

  de tessék, dimitri keze nyomán -> DUMASZÍNHÁZ előadásokra helyfoglalás hétköznap 16-19h: 30-680-5263

 22. SZiasztok!

  Gálvölgyi rakás szar a Fábryval együtt, már nagyon régóta. Gálvölgyi kifogyott a poénokból sztem 1-2 év után. Fábry meg semmi újat nem tud mondani, káromkodik, szidja a kormányt és nyomatja a szexes szövegeket…ennyit ér.

  De ezek a srácok nagyon jól tolják. Kiss Ádám, Bődöcs Tibor, Kőhalmi Zoli…őket érdemes nézni.

  Üdv.

 23. Valaki esetleg tudja, hogy milyen nótát pengetnek a műsor végén? Nagyon bejövös az nekem… s meghallgatnám egyben, belepofázás nélkül.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.