Heti mozibemutatók: április 10.

Míg Amerikában so-so bemutatók jutnak áprilisra (a májusi tüzijátékra gyúrnak), addig nálünk nem semmi mennyiségű film futott be a mozikba, ugye a bemutatók késése miatt. De még így is, végre van mire menni.

 • Bakkermann – a heti magyar film, nekem kihagyós. Asszem a tévében láttam a reklámját, de olyan taplónak tűnt.
 • Bolondok aranya (Fool’s Gold) – Ez a Kate Hudson és Matthew McConaughey aranykeresős vígjáték, szerintem erre elmegyek, és rosszul leszek a sok chipstől meg kólától közben.
 • Elah völgyében (In the Valley of Elah) – Tommy Le és Charlize Theron szigorkodik errefelé, szerintem szintén nézős. De nyugodtna lebeszélhettek.
 • Másik bolygó – magyar dokumentum/játékfilm? Áh.
 • A másik oldalon (Auf der anderen Seite) – Valami bonyolult film, prostival meg terrorizmussal, de tipikusan dvd-t kölcsönözve nézősnek kinéző.. ha egyáltalán. Nézzem?
 • Nyolc tanú (Vantage Point) – Egyrészt a filmben nincs 8 tanú, másrészt meg akciófilm rajongók, ha ki tudják kapcsolni az agyukat, akkor enyhíthetik a pörgő film elvonási tüneteiket. Akik viszont a cliffhangereket nem bírják agybafőbe, azok kerülhék. A címre kattintva olvasható a kritikám.
 • A Szem (The Eye) – a nyereményjátékunkon szerencsésnek bizonyultak már láthatták a filmet. Nekem valszeg kihagyós, az eredeti sem csapott oda annyira, mint kellett volna neki. Legalábbis én elég jó ajánlások után láttam…
human
írta
2008. 04. 10. 03:26
megjelenés
21
hozzászolás


21 hozzászólás a “Heti mozibemutatók: április 10.” bejegyzéshez

 1. nálam is asszem a fúlz gold lesz a nézős.
  most meg így hajnalban asszem újrázom a csillagport.:)
  jóéjt.

 2. A bakkermann tévéreklámját én is láttam, pontosabban a “hogy készült”-et és engem se győzött meg, sőt! Látatlanban még lehet kíváncsi is lettem volna rá, de így már nem annyira. :(

 3. sztem nézd meg az in the valley of elah-t, főleg hogy mostanában volt meg a lions for lambs (ez inkább propagandafilm, de TLJ iszonyat jó benne)

 4. Elég enyhén fogalmaztál a japán Szemmel, nekem is sokan ajánlották, de attól még egy kalap szemét nyugati szemmel.
  Fool’s gold nézős, legalábbis a casting miatt. McConaughey azért növeszthetne egy kis szőrt a mellkasára Magnum előtt.

 5. Nekem is bejött az Elah völgyében. Kicsit hömpölygős, meg kell hozzá egy hangulat, de jó. Elgondolkodtat.

 6. most komolyan hol nem sz*rom le hogy amerika rulz, de egyszerüen tommyleejones-tol be lehet halni annyira jó, mindenképpen nézzétek sztem megfelé

 7. Nekem Elah-bol nem pont az jott le hogy amerika rulz…
  De szerintem is nezd meg human, nagyon jo kis film.

 8. Nos, én megpróbálnálak lebeszélni a Elah völgyében (In the Valley of Elah)-ről.

  Igazán sok rosszat nem mondhatok róla, csak talán annyit, hogy semmi ujat nem mond. A két főszereplő persze már tapasztalt,, jó szinész igy megoldjáka feladatot.

  De az egész film annyi, hogy Amerika megint egy felesleges háborúban van jelen, amely tönkrevágja szegény , fiatal katonáit. Trauma, drog, erőszak, őrület.

  Inkább majd dvd-n érdemes időt szánni rá, nem nekünk készült a film.

 9. Köszönet A szem jegyért, nekem tetszett. Bár az eredetit nem láttam, nem tudom összehasonlítani.

 10. én ott voltam a szem premieren!
  egyébként nem néztem volna meg moziban, mert én sokkal rosszabbra számítottan.
  Nekem kellemes csalódás volt, igaz nem láttam az eredetiét.

 11. én is nyertem jegyet A szemre… egyszer nézhető, rámentek az ijesztegetős efektekre, külön élmény volt, ahogy egyes “rutintalan horrornézők” 1-2szer nagyon megijedtek… :D szerintem Jessica Alba egész jól teljesített a tőle kicsit szokatlan szerepben…

 12. Lala87: jaja, párszor akkorát rúgtak a székembe hátulról…
  Amúgy nem gondoltam volna, hogy tetszeni fog, de abszolút jól szórakoztam:) Az eredetit nem láttam, nem tudom azzal összehasonlítani, de ha nem vársz semmi extrát a filmtől, akkor egész jó. Persze az egész “horror” rész alapmegoldásokból állt, nem tudom mások ezen miért ijedtek meg:D A vége meg tiszta final destination;)

 13. Én is nyertem jegyet rá (köszi human!), engem néhányszor megijesztett, főleg a nagy hangerő :) De én nem is nagyon bírom az ilyen horror parát, bezzeg a haverom, akit magammal vittem, nagyon élvezte :)

 14. én is nyertem jegyet, köszi! a filmet végig kommenteltük/röhögtük volna haverommal, ahogy minden ilyen ‘ilyesztős’ filmet nem tudunk komolyan venni, de elrontották a szórakozásunkat, mert a mellettünk ülő annyira beleélte magát, hogy ránkszólt. na az sokszor majdnem beszart :D
  amúgy nem rossz film, csak valóban horrorsablon alapján készült, egyszernézős, amozibannagyonhangos film ;)

  mégegyszer kösz a jegyeket

 15. mert? látványfilmet moziban kell, a drámákat meg dvdről.

  Egyelőre még senki nem írt jókat A másik oldalonról, hogy nézzem.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.