Butterfly on a Wheel (Shattered)

Tudom, hogy nem terveztétek a film megtekintését, mivel már le is futott rég, DVD-n meg úgysem veszi meg senki. Vagy nem is tudom,imdb-n 6,8 ponton áll, én meg nem értem, mert baromira felesleges, és erőtlent volt a film. Gondolom a stúdió sem véletlenül dugdosta, változtatta meg a címétShatteredről a Butterfly-osra, aztán a nagy nevek ellenére – az egyik főszereplő a 300 leadje volt szintén tavaly – ment egyenesen videóra odakinn.

A sztori annyi, hogy békésen éldegél a házaspár, a férfi (Butler) valmai reklámcégnél nagybemő, de egyik nap egy idegen férfi (Brosnan) tűnik fel a kocsijukban pisztollyal. Azt mondja, hogy elrabolta a lányukat, és kövessék minden utasítását. És mit ezt nézhetjük végig, ahogycsicskáztatja őket, néha tök értelmetlen dolgokat kérve.

És ott tartok, hogy Gerard Butlert én nem kedvelem. Őszintén szólva az itteni drámai alakítása ezt nem változtatta meg, bár ha iparosmunkaként nézzük, egy unalmas thrillerben, akkor még el is fogadható akár. Azt viszont sajnálom, hogy a kedvelt Pierce Brosnan ilyen felejthetőt alakított. Mindezt olyan akcentussal, amin csak nevetni lehetett, nem pedig komolyan venni az elhangzó fenyegetéseit. Az egyedüli, aki tényleg normális volt, a a házaspár nő tagját alakító Maria Bello.

Butterfly on a Wheel értékelés

Nem is tudom, 3/10. Talán négy? Minőségi munka, de olyan szürke, hogy ha nem alszol be akkor sem szórakozol jól. Több és jobb szót nem is érdemel.

8 hozzászólás a “Butterfly on a Wheel (Shattered)” bejegyzéshez

  1. érdekes, én élveztem. pedig valóban semmi különös, nincs benne csavar sem, viszont kikapcsolt.
    Butler nekem fel sem tűnt, a csaj meg Brosman elég jól játszott.

  2. Thomas Crown üggyel engem ki lehet üldözni a világból :) Az egyik legunalmasabb, legsemmitmondóbb film amit valaha megnéztem. Tegnap láttam amúgy Pierce-t a Seraphim Falls-ban és ott is elég közepes volt. A James Bondok közül viszont ő a kedvencem :)

  3. Najo, az a ket film kitesz egy jo filmet. Nekem megse szimpatikus a tag. Olyan, mintha allandoan ugyanolya kepet vagna.

  4. Én bírom Gerald Butlert. Eddig két filmben láttam, a 300ban, ott nagyon jó volt meg a Dear Frenkie-ben ahol szintén. Nem tudom ez utóbbi ment-e itthon nekem feliratosba van meg, de nagyon jó film meg Butler is jó benne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.