Kivágták a “Joker halott” jelenetet. Vagy mégsem?

Csak röviden megemlíteném, hogy a múltkor kiszivárgott spoileres Dark Knight képek között volt egy olyan, amiben Joker halottnak tetette magát. Tegnap feleppent a pletyka, hogy ki lesz vágva a mozfilmből, mert a tesztvetítésen az emberek túlérzékenyen reagáltak rá.

Mára virr sötétedésre meg jött a válaszpletyka, miszerint egy Ledger jelenetet sem vágnak ki. Gondolom majd csak amikor ott ülönk a kevenc sorunkban, akkor derül ki, hogy tényleg benne maradt-e.

14 hozzászólás a “Kivágták a “Joker halott” jelenetet. Vagy mégsem?” bejegyzéshez

 1. a propaganda gépezet most is müködik.
  felesleges kis pletykák.
  igy is majd be szarunk már az izgalomtól.szerintem.
  konkrétan a hírről meg annyit, hogy ennyi erővel úgy ahogy van a kukába lehetett volna dobni anno a Holló-t ..

 2. jah, csak azért hoztam le mert sok helyne feltűnt, és azóta az a fejlemény hogy nem mégsem végtak. DE olyan egyik este felvetjük h vágtak másik nap cáfoljuk és akkor “máris van 2 hírünk” hangulatú az egész.

 3. Azon a képen nem a Joker van. Nem spoilerezem el, hogy pontosan mi történik a jlenetben, de annyit elárulok, hogy látni egy részét a bemutatóban.

  Ha minden igaz, Chris Nolan azt állítja pontosan az a film fog kijönni amit Heath is akart. Én bízom benne, és úgy hallom a stúdió is (már volt egy vetítés a fejeseknek és állítólag estek lefelé az állak rendesen).

  Nagyon várom. Oh egy kérdés: Itthon láthatjuk majd imaxban a TDK-t?

 4. nekem is volt egy olyan sejtésem hogy az nem Joker..egy szimpla hátrahagyott hulla , egy névjeggyel ellátva :)

 5. ha azon nem joker van, akkro miért azon buktak ki a tesztvetítést nézők elvileg, hogy joker halottnak teteti magát. Na majd meglátjuk.

 6. Jaja nagyon tetszett a fejeseknek meg a tesztnézőknek a film. Összeségében jobbnak vélték a Beginsnél szóval célját elérte, kiemelték Ledger iszonyatosan jó örült Joker alakítását. ÉS 155 perces lesz a film állitólag. Ezzel a leghosszabb Batman film lesz.

  Volt aki olyat is irt hogy a köv. 2 részbe is bele akarták (Burtonnél nagy hiba volt, hogy megölte sokak szerint Jokert mindjárt 1. részben képregényeben sokáig tombolhatott:))rakni Jokert hát így most hogy sajnos Ledger elment nehéz lenne helyettesíteni is.

  Sok helyen volt ez a pletyka a lényeg hogy Nolan nem enged semmit se megváltoztatni minden secet meghagy úgy ahogy volt már csak Joker alakítójának emlékére is.

 7. Daprince, nem adnál egy linket? Elolvastam néhány bejegyzést a blogon, de nem találom az idevágót. Azt hiszem…

 8. Valamiért elbírálásra vár a kommentem, úgyhogy az egyszerűség kedvéért leírom ide mi történik, természetesen: NAGGYON DURVA SPOILER

  MÉG MINDIG SPOILER

  A Joker egy hullazsákban jut be a rendőrőrsre, majd abból felkel, és a bemutatóban is látható jelenetrészletben elkapja Lobe felügyelőt.

  SPOILER VÉGE

  Azért ez kicsit rémisztőbb mint a másik kép…

 9. Daprince, ezek szerint akkor ez valóban vmi álhír lehetett csak, mert egy ilyen momentumot nem hagyhatnak ki.. (Vagy igen?)

 10. Nolan tesz róla, hogy minden bene legyen, és mellesleg ha igaz akkor túl nagy sztoriszál ahhoz hogy szétvágják. Viszont meg lett mondva: Nagyon elégedett warneréknél mindenki.

 11. Nagyon remélem, hogy a válaszpletyka felel meg a valóságnak. Hatásos jelenetet “túlérzékenység” címén kivágni egy naturalista filmből… hát ez ritka nagy marhaság lenne!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.