Itt az újabb Lego Wars trailer

Vagyis hülyeséget beszélek, Clone Wars – avagy miért legózunk trailer. És ezt így moziban kapja meg majd a nép. Kell Nem Félnetek, Jó Biztos Lesz.

human
írta
2008. 04. 15. 06:00
megjelenés
35
hozzászolás


35 hozzászólás a “Itt az újabb Lego Wars trailer” bejegyzéshez

 1. A legjobb! SW 4eva!!!!!
  És nézzétek, mert lehet onnan is leszedik, mint Youtuberól… :)
  Kicsit előbb szivárgott ki mint kéne.

 2. Kicsit erőteljes, karakteres, stílus, de ezt jobban elfogadom mint a Beowulf-féle 3D-t. Libabőr itt is befigyel majd.

 3. jujj, már várom. :) és télleg lesz élőszereplős star wars film? azt rebesgette valaki, hogy igen… tudni erről valamit? köszi.

 4. élőszereplős sorozat lesz, de nem a megszokott szereplőkkel, hanem tökidegenekkel. sorozatjunkien írtam róla, keress a “star wars” szóra

 5. Szerintem béna :P – de amúgy ez az originál Yoda hang? Mert nekem elég fura volt…

 6. Wáwáwáwáwááá! Mi ez? Miért nem hallottam még róla? Menő. Tényleg moziban lesz? Mikor játszódik? 2-3 rész között? Fú ez marha jó. Bármikor meghallom ezt a zenét feláll a szőr a karomon.

 7. Hmm… az első gondolatom… tök faszám merev mindenkin a szőr meg a haj, és a beszédtechnika sem volt az az igazi… hogy is mondjam… pixaros alap :D De csak így elsőre, és igaz, nem túl HD-s minőség a movie amit kaptunk most :D Várom, kiváncsi vagyok mit hoznak ki belőle… az legalább láccik, hogy a klónok meg a robotok és a hajók CGI-je könnyen átvihető egy ilyen animációs filmbe :D Csak két klikk és ott van :D

 8. Lehet nem lobog minden hajszál külön, de nekem nagyon tetszik. Lesznek fénykardok, klónok, csaták, meg Jabba is. Szóval nagyon várós kis mese lesz. Messze még az ősz.

 9. (off: asszem elő is fogom keresni valamelyik SW konzol játékom, megjött hozzá a kedvem. :) )

 10. Na most…
  én úgy tudtam, hogy ez itt egy animációs sorozat lesz, nem pedig mozifilm. Mindjárt ráwikizek, de az ötlet igen merész, hogy ezt moziban hozzák le.
  Viszont ez a rajzfilmszerű baltával faragott CGI-vonulat sosem tetszett, én a rajzfilm-rajzfilmeknek vagyok a híve, vagy ha 3D, akkor legyen minél valósághűbb, de ez most magánvélemény.
  Ja és Jabba fiát kell kiszabadítani? Ehh. Ha már ez az agyonrágott klónháborús időszak a cél (mer ugye Anakin meg Obi Wan kell a népnek), akkor ennél azért értelmesebb sztorit is találhattak volna.

 11. # Star Wars: The Clone Wars (film), 2008 theatrical release serving as an introduction to the CGI TV series.

  # Star Wars: The Clone Wars (TV series), a 2008 3D CGI animated television series

  Ja hogy aha! Akkor ez egy backdoor pilotja lesz a szintén CGI sorozatnak. Fasza.

 12. Hát nem egy FF Advent Children, de gondolom nem is ez volt a cél, nem tetszik akkor se…

 13. elnagyolt, lego, ezek a jelzők jönnek le elsőre nekem is

  “Ha már ez az agyonrágott klónháborús időszak a cél (mer ugye Anakin meg Obi Wan kell a népnek)”

  jah, most volt az első három rész, aztán volt clone wars CN rajzfilm, és most ez…
  pedig az eredeti trilógia idején játszódó rajzfilmet, bevallom, szívesebben néznék, sőt, továbbmegyek, végre jöhetne vmi az utána lévő időszakról is

  különben is, Han Solo és Chewie sokkal rulezabb, mint obi wan és anakin

 14. “..pedig az eredeti trilógia idején játszódó rajzfilmet, bevallom, szívesebben néznék, sőt, továbbmegyek, végre jöhetne vmi az utána lévő időszakról is..”

  még a 90-es években jelent meg asszem Timothy Zhan tollából a harmadik trilógia (A Birodalom örökösei, Sötét erők ébredése, a harmadik címére nem emlékszem), de baszott jó volt, könyvben legalábbis.

  Thrawn főadmirális újraszervezte a Birodalmi haderő maradékát, és kiválló stratégaként komolyan veszélyeztette az Új Köztársaság békéjét.

  na én arra lennék kiváncsi filmen, rajzfilmen, cgi sorozaton, bármin. :)

  ui.: Chewie melyik regényben múlik el? :(

 15. human:

  “na én arra lennék kiváncsi filmen, rajzfilmen, cgi sorozaton, bármin. :)”

  még így se? :)

  érted, az lenne a jó, ha azt készítenék el filmként, vagy rajzfilmként…

 16. “Akkor te ne sűrűn olvass star wars regényeket mer az egyikben chewie meghal…”

  mint mindenki… de azelőtt még rengeteg minden történik

 17. A trailer felénél eszméltem hogy ez nem video játék…(és nem a lego wars-os poén miatt) Érdekes lesz…

 18. Akkor ezt most a 3 évad Clone wars és az Episode 3 közötti időszakban fog játszódni….vagy nullázza a meglévő Clone wars sorozat történetét?..Habár itt már Anakinnak nem padawanos frizurát láttam:)
  És jól hallottam,hogy a mozis pilot Mace Windujához behívták Sam L.Jacksont?:)..Yoda hangja nem Frank Oz,ez tisztán hallatszik..a sorozatbeli szinkronjának tűnik…

 19. Gábriel #2…hát izé,szóval tetszik meg minden,várom is meg stb,de azért ha választhatnám a Beowulf-os grafikát,akkor azt hiszem azt választanám inkább,mert olyan megjelenítésben elképesztő lenne.De hangsúlyozom,hogy így is nagyon bejövős! “The Dark side of the Force is a pathway to many abilities that some consider unnatural” >:-)

 20. Szerintem jó lesz, már abból kiindulva, hogy milyen látványos vívás volt előző CW-ben. Ott Grievous egy blademaster, a filmben meg, hááát pf… :S

  Én arra lennék kíváncsi, hogy Obi-Wan ellenfele 01:40-nél Asajj Ventress? Neki két kardja van, de ott nem staff-ot használ?? Nagyon úgy tűnik. :P

 21. Most én ezt nagyon nemértem, nem nézem a mesét, csak a fimeket(deazokat vagy 100szor:)), de most akkor ezmiis? Ez msot inkább a meséhez csatlakozik és a filmekhez kb semmi köze, vagy télleg semmit nemértek?:D
  vki lécci magyarázza már el, mert ti ittúgybeszéltek róla h a felét se értem… ismétlem nem nézem a mesesorozatot, képregényt se olvasok…

 22. Ebből lesz egy mee is meg egy film is.
  Igen 2009-ben élő szereplős lesz.
  A beowulf csodás grafikáját meg ezt össze se lehet hasonlítani.
  Igen az assaj de a két pengéjéből tud staftot is csinálni.

 23. Egyelőre élőszereplős soroaztot emlegetnek, 2010 környékére. Ne terjesszétek a félinfós híreket.

 24. Az enyim nem fél infós.Igazi.Egyébként van egy plakát is valahol a neten,és ott is ez ál 2009 élő szereplős.

 25. Fúúúú ettől a zenétől nekem is feláll a szőr a kezem.:D :DTök jó lesz.Kb 100 rész lesz és az első 90 perces(ez a moziban fog menni) a többi meg 30 perces.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.