Megjött a Spirit teaser!!négy

Mindjárt bedobom flashbe, de aki nem tud várni az rohanhat megnézni az MTV-nél (ott van HD is, baloldalt) a The Spirit teasert. My City Screams.

A hivatalos siteot kukkantsátok meg, baromi jó. Amúgy viccelünk itt a Sin City kettővel, meg a 300-zal, közben maga a figura tökre Hitman-es. A siteot böngészgetve esett le a nyakkendő dologról.

human
írta
2008. 04. 19. 22:53
megjelenés
27
hozzászolás


27 hozzászólás a “Megjött a Spirit teaser!!négy” bejegyzéshez

  1. MOST AZONNAL AKAROM!

    De most komolyan…ebben az egy percben több atmoszféra és hangulat volt mint más sikerfilmekben összesen…

  2. Huh ez tényleg ütött. Mondjuk nkm kicsit furi volt az a háztető lecsúszás… mintha megbotlott vna v nemtom…. de a lényeg h várjuk nagyon!

  3. nemhogy emlékeztet, hanem az. D ehát trailereknél tudjuk, hogy nem a film soundtrackjéből raknak, hanem máshonnan (mivel a bemutató még 8 hónapnyira, így még lehet nincs is kész a zenéje). Ezért van mindenhol a rekviemforadream ;)

  4. így érthető, csak nem tudtam, hogy az untouchables zenéje is erre a sorsra jutott, hogy trailerekhez adják

    amúgy, hogy vmi on is legyek, nekem annyira nem gyere be a képvilág

  5. mammut: sztem nem fog feltűnni minden trailerben, de ide illőnek gondolták. sztem hangulatos lett vele a trailer.

  6. “sztem hangulatos lett vele a trailer.”

    jah, én is pont azt mondtam, hogy a képvilág nem jött be :P :DD

  7. én a Sin sityt egyenesen imádtam. Nem tudom rendező ként mit kezd majd a filmel Rodriguez nélkül, mármint, hogy a sin sity-be mennyire szólt bele ő, vagy Rodriguez, nah de majd meglátjuk. A Trailer nagyon tetszik. Az a rajzolt sál meg köpeny vagy mi nagyon bejön, képregényesebb így a hatása mint a sin sityben.

    Hajrá, hajrá várjuk a 2009-et!

  8. Ha tudnak ilyet is akkor miért nem minden film ilyen?!
    baszki az ilyenekért találták ki a mozit nem a kis vukkért

  9. Senki se csodálkozon hogy Spirit kicsit esetlen. Hiszen ez nem olyan halálosan komoly képregény mint pl.: Sin city, Watchmen… stb. A 40-es években készült és akkor élte virágkorát. Spirit nem egy Batman ő annál sokkal lazább és nem ritka hogy megbotlik a saját lábában is :)

  10. Ez iszonyatosan hangulatos lett, nagyon várom, kicsit furcsák voltak az ugrálások, de végülis egyben volt az egész
    Várom nagyon :D

  11. E csodálatos Spirit trailer mellett a Comic Conon ma bemutattják egy képregégényadaptáció 2. trailerét is ilyen fekete sötét denevéresét. :)Ami 1-2 hét múlva neten és mozikban is látható lesz. :)

    (Egyelőre nincs sehova feltéve, csak a kiválasztottak láthatták. felesleges keresni – a szerk)

  12. érdekes lett ez a teaser, de tényleg nagyon hangulatos.
    Smogus igazad van, azok az ugrálások, tényleg furcsák… :D

  13. Nem mondom, hogy nem várom, de azért vannak fenntartásaim. Nekem nagyon úgy tűnik, hogy Mr. Miller nagyon beleszeretett a Sin City-s technikába, ezért a Spirit-et sem tudja másként elképzelni.
    A képregény (legalábbis a borítói alapján) messze nem ilyen hangulatról árulkodik, ami a teaser-ből lejött:

    http://href.hu/x/5e2u

  14. bármennyire is imádtam a sin city-t, ha ez “csak” ugyanolyan” lesz, mint az, akkor az kevés. annál már több kell:)

  15. Persze hogy full Sin City hangulat, de azért a Spiritben lehet bízni, olyasvalaki alkotta akiről képregény díjat neveztek el. :)

  16. gabeszka: azért ez a nem teljesne vérkomolyság a trailerből is lejött ahogy botladozott. De tény, hogy a kékességet levette róla.

  17. human: persze, lejött nekem is a trailer-ből, hogy valószínű nem kell majd vérkomolyan venni az egészet. “Hangulat” alatt azt értem, amit már most sokan kifogásolnak, hogy miért kell képileg egy Sin City 2-t csinálni belőle. Őszintén szólva nem ismerem nagyon az eredeti képregényt, csak a borítók alapján következtetek, de Will Eisner van akkora név a comic szakmában, hogy az egyik leghíresebb képregényének biztosan van egy rá jellemző képi világa, ami biztosan nem full olyan, mint a Sin City-é.
    egyébiránt tisztában vagyok azzal is, hogy majd’ egy évvel a bemutató előtt, pár képet és néhány másodpercnyi teaser-t látva, egyáltalán nem szabad messzemenő következtetéseket levonni a készülő produktum minőségét illetően. Minden fenntartásom ellenére is várom.

  18. Jólesz ez .. a sin city/rodrigez-stlye kedvelőinek egy 3. film..
    klisének klisé,de ezekből a filmekből maximálisan kiérződik a képregények szeretete..ezek a noir-comic adaptációk némiképp ellensúlyozzák a Marvel filmek “szégyengyalázat mivoltát.

  19. htát szerintem ez nagyon ócska. egyrészt teljesen áthozták a képvilágot a sin cityből, másrészt semmi köze a képregényhez. ugyanúgy, ahogy a wantedet is elcseszték, ezt is el fogják.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.