Röviden: T4, Friday 13 remake, ilyesmi

Még egy szót nem írtam a Justice Leage filmről, pedig castoltak mint az őrült, de úgy tűnik jól tettem. Merthogy bizonytalan időre leállították a projectet. Ez olyasmi mint amikor hiatusra mennek a tv sorozatok.

A Friday 13 remake rendezője kijelentette, hogy mekkora f*aszság lenne részéről PG-13-ra csinálni a filmet, és megnyugtatta a rajongókat, hogy rated R lesz a buli. Vérengzéssel, drogokkal, szexszel. Az egyik szereplő meg ugye Sam a Supernaturalból. Csak megjegyzem, mert ezt sem írtam meg külön.

Az a pletyka járja, hogy leállították a Terminátor 4 forgatását, de ez szerencsére ilyen madarak csiripelése dolog. Hallották valakitől, aki hallotta valakitől, hogy felszabadult a forgatáson az ideje. Egyelőre nem hisszük el a lelövést, hiszen McG cisnált már sikeres filmet, és Bale neve meg simán eladná. Na meg a jövőbeli, Sci-fi harcra talán még a közönség is vevő lenne.

És ide a végére meg azt, hogy a készülő Hugh Jackman filmből, az Ausztráliából kijött pár forgatási fotó, amit a hivatalos sitera dobtak ki (katt a képre). Az alábbin megnézhető, amint khm lenyomja Nicole Kidmant.

human
írta
2008. 04. 20. 11:55
megjelenés
6
hozzászolás


6 hozzászólás a “Röviden: T4, Friday 13 remake, ilyesmi” bejegyzéshez

  1. Justice League inkább olyan, hogy semmi sem akart összejönni, elsiették az egészet (2008-ban bejelentik és 2009 a bemutató dátuma…), a visszhang abszoút negatív volt, és a forgatáshoz se tudtak se helyben se igazán cast-ban megálapodni, a büdzsé elszállásáról nem is beszélve.
    Negatív volt a visszhang mert:
    1.Önálló filmek jobbak lennének, és a karakterek nagy része meg is érdemelné (ha bukik ez, buknak a szólóprodukciók)
    2. Batman benne lenne – egyrészt már van egy sikeres, teljesen más jellegű széria ami zavaró lenne a közönség számára (plusz ha ez bukik, az kihathat a Nolan sorozatra), másrészt meg hihetetlenül nagy tiszteletleség Nolan és csapata számára.
    3. A cast meg egy röhely. 20 éves kis ismeretlenekkel akarják megcsinálni az igazság ligáját, ami éppen aról szól, hogy a veterán hősök belátják hosszú idő után, hogy együtt kéne dolgozni. Hihetetlenül hülyén néz ki egy 20-21 éves “veterán” Batman.

    Ami jó lett volna, ha Beowulf szerűen csinálják, animálva, ami teljesen elkülönítheti más sorozatoktól, filmektől, iletve jobban beleolvasztja az effekteket a film többi részébe – értsd: Green Lantern gyűrűjének használata.

    Volt ezenkívül ezer meg ezer probléma, az utolsó pillanatban egyfoltában teljesen újraírták a forgatókönyvet meg hasonlók, szóval egyszerűen nem lehet ezt csak úgy összedobni. Jobb is így ha engem kérdeztek.

  2. “röhely” ez az ly-os jé nagyon nehezen megy egyeseknek.
    human: ő rendezi az ausztráliát? rajta van a kép alá linkelt site kezdőborítékján. :D

  3. jah, én is ezt akartam írni, hogy inkább Baz Luhrman Ausztráliája.
    szőrszálhasogatás, de 7 éve nem forgatott a mester, én már nagyon várom.

  4. Remélem egy jó Péntek 13. filmet kapunk, mert a Jason X inkább vicces volt.
    Az Ausztráliára kíváncsi vagyok.
    A T4 pletykát már én is olvastam valahol a héten. Remélem, hogy nem igaz!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.