Csúfos bukta itthon a Kis Vuk

A filmbuzi kritika itt található róla: Kis Vuk.

A hír pedig az, hogy a bevételi adatok alapján enyhén szólva is megbukott itthon a Kis Vuk. Megnyugodhatunk, hogy még egyszer 1,4 milliárdot nem fog kapni ez a készítőcsapat? Összesen 4 882 néző volt kíváncsi a filmre budapesten (országosan azért több), ami épphogy csak 5 milliónyi bevételre volt elég. Na nem baj, majd külföldi forgalmazásban behozzahaha-ha.

És hát aki regelve van az imdb oldalon, az szerintem szavazzon, pont annyit amennyit érez a filmre. Senkinek nem tanácsolom, hogy 1/10-et adjon rá, viszont ha szerinte csak 1 csillag jár, akkor nehogy többet osszon ki.

human
írta
2008. 04. 21. 16:09
megjelenés
37
hozzászolás


37 hozzászólás a “Csúfos bukta itthon a Kis Vuk” bejegyzéshez

 1. a Katyn több, mint ezer fője viszont szép. Ahogy láttam, jövhéten leadja a duna is.

 2. hát a Kis Vuk jó ideig intő példa lesz a magyar filmeseknek, az 1.1-es imdb átlag elég nagy arcon törlés a készítőnek, de ezen szörnyű esetben bizony meg is érdemlik…

 3. Ez is csak azt jelenti, hogy van igazság a földön. Innen üzenem a nagyszerű rendező/producer/kutyafasza úrnak, hogy vegyen elő egy szívlapátot és nyugodtan csapja arcon magát.

 4. Én is akartam erről egy külön postot írni, de megelőztél. Jutassuk be a Kis Vukot a Bottom 100 legelőkelőbb helyére. :)

 5. már a kritika óta terveztem h megírom a szavazzunk imdbn dolgot, most akadt alkalom is

 6. Hát igen. Már annak arcon kellett volna csapnia magát, akinek a fejében megfordult, hogy Vuk filmet csináljon. Főleg ilyen kinézettel, mert ha Pixar színvonalon lenne a külcsín, de így, hogy a sztori is béna meg a külcsín is…

 7. Remélem a jóízlésű családfentartók többsége távol tartja csemetéit ettől a borzalomtól. Egy családi mozizás költségeiből már nagyszerű animációs filmek vehetők DVD-n, ráadásul az megállítható és a jól megszokott otthoni klotyón lehet pisiltetni…

 8. Nem az 1.1-es átlag a legnagyobb poén. Nézzétek meg a bontást:
  Non-US users: 1.1
  US users: 5.5
  wtf?

 9. Amint látom dagad a Vuk-gate (vagy inkább Gát-gate :) ami nem baj, mert legalább a magyar filmes szcéna Uwe Bolli magasságokban szárnyaló tagjai is felfogják hogy ilyen szart büntetlenül mégsem lehet csinálni.

  Üdvözlöm a szanlams.hu-sokat és az Asimov rajongókat.

 10. 5 milliót kiadtak az emberek erre ?!

  Remélem ti ingyen néztétek meg, sajtóigazolvánnyal … :-)

 11. Az a szégyen h ehez olyan színészek adták hangjukat mint mondjuk Kulka. Mennyivel funnab lett volan az egész ha valami paródia szerűséget cisnálnak belőle, mint mondjuk a vektor és nem kellet volna enyi pénzt kidobni rá, talán még internetes “legenda” is let ovlna belőle, de íígy egy rakás bullshit és elvesztegett pénz

 12. Az a 11 darab 10 pontos szavazás így felhúzta az átlagot? Ők lennének a készítők?

 13. A hír címét elnézve felmerül a kérdés – hol ne lenne bukta a Kis Vuk? Felesleges a pontos meghatározás… sajnos…

 14. Nekem még valami olyasmi is rémlik, hogy külföldi színészek közül Brad Pittet akarták megnyerni szinkronhangnak. LOL.

 15. @10. Finey McFine

  Azért rajtunk magyarokon van egy negatív szűrő szegény Vukkal kapcsolatban – az előző rész miatt magas elvárásokat tamásztuk vele szemeben. Ezért gondolom, hogy pl. USA-ban egy délután szarmozinak bőven elmegy. Tegyük fel, ezt nem Kis Vuk, hanem “Zsozsó, a gumimaci-rókahibrid” néven adják ki, lehet, hogy tetsztik is pár embernek, de így…

  A fő problémám az, hogy egy rakat pénzt kidobtak az ablakon eredmény nélkül… Megkockáztatom, inkább csináltak volna művész filmet belőle, vagy pár cigánynak bevezetik a netet, stb. :b

 16. Én azon lepődtem meg legjobban, hogy ezen a Best/worst anime IMDB listán a 4edik a Macskafogó/Cat City, megelőzve a Némót meg az Incrediblest…
  (mi a pikli jó abban a Némóban annyira, hogy az Oroszlánkirályt megelőzi??!?!?!?)

  Valaki kérdezte miért kaptak ezek 1,4 milliárdot? Erről az új IrigyMirigy – Hári Péter utolsó poénja jut eszembe.
  “Hári Péter és Dobi az építőiparban helyezkedtek el. Jelenleg az ötösmetrót építik. Most hitették el az ellenőrökkel, hogy az 5 milliárdos támogatásból vettek két lapátot.”

 17. Ideje kurucinfós módszerekhez folyamodni, és nyilvánossá tenni Gát György mobilszámát.

 18. Kiváncsi vagyok, hogy a fókuszban vagy a reggeliben ezek után is megjelennek e ahogy eddig.Megnéznék Gáttal és csapatával egy interjút, hogy mi vezetett el ehhez az iszonyatos buktához és hogy hova tűnt az 1,4 milliárd.Szépen igazolják le számlákkal.Ez a minimum.

  Bár szerintem az utcára sem mernek kilépni, mert tudják, hogy a seggnyalóikon kívül mindenki pörgő fejjel zöldet hány ha látja ezt a szart.

  MOST LEGYEN NAGY A MELLÉNYED GÁT VÉDER ÚR!!!!

  Állj ki a közönség elé és nyilvánosan kérj elnézést amiért hülyének nézed a magyart és lejáratod ha szanaszét küldöd a bolygón ezt a fost.

 19. Azért azt a 4882 embert is savba kéne mártogatni akik megnézték.Kivéve új hősünket, Isoldét.:)

 20. az a baj hogy imdb-n nincs 0 és 1 között érték ,
  mert akkor azt adtam volna neki…
  :(

 21. Hát én azért kiváncsi vagyok, h mikor jelennek meg az első nyilatkozatok a készítőktől/forgalmazóktól – gondolom majd a szokásos duma jön, h az emberek letöltik és nem moziban nézik meg a filmet stb.

 22. abban az lenne a vicces, hogy hétvégén tuti nem votl belőle kamerás verzió – nicns mit letölteni! Ennek ellenére az első hétvége adat a bukás kategória.

 23. csak azért regeltem az imdb-n hogy lehúzhassam vukot!!!Ki az az agyament 14 ember aki 10 et adott rá?Gát és csapata, de legyünk őszinték, hogy elég szánalmas próbálkozás.

 24. Amugy nem, nem néztem meg.De nehogy azzal gyere, hogy látatlanban fikázom. Mert az előzetes és az a 2-3 videó a minőségről és a rendezésről mindent elárul. Ezt még egy keresztapa sztorival sem lehetne 2 csillagnál többre értékelni, de mivel ugy hallom, hogy storija sem nagyon van simán csak egyet érdemel.
  Ha egy élőszereplős moziról volna szó akkor természetesen nem húznám le sem én, sem más látatlanban, hiszen ott sokkal több rejlik a filmben mint amit az előzetes mutat. De ebben nem. Itt láthatjuk a hitvány minőséget és azt hogy a vuk nevet ezzel végleg sárba tiporták.

  Azok az igazi fikázók akiknek gyermekkoruk meghatározó élménye a Vuk. Mint én is. A két vukot összehasonlítva azt hiszem jogom van az előzetes alapján a sárga földig lehordani ezt az ugynevezett animációs magyar remeket és mindazokat akiknek ehhez közük volt.

 25. Mai nap bármilyen rádiócsatornát hallgattam mindenhol a Kis Vuk ment… Slágerben Borosék is az IMBb -akkori- 1,1-ét tárgyalták, délután meg már a híradókban is benne volt, hogy mindenidők legrosszabb rajzfilme XD xD :D

 26. pont ezt akartam írni, kis vuk jelen állás szerint minden idők harmadik legszarabb filmje. csak le kéne taszítani paris-t a trónról

 27. Én még nemláttam de szinte már kedvet kaptam hozzá.

  Amugy amit láttan kisebb intrót abban úgytünt mitha Vuk mozgását (a Sarah Michelle-es főszereplésú) Átok című film szellemétől vették volna. Mikor ment le alépcsön kézzellábbal – na az volt olyan. Nem ilyesztő de az embernek olyan rossz érzése támad tőle, mint a Nyócker figuráitól.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.