Clone Wars képek

Gondolom ebédhez mindenkinek jól jön egy-két baltával faragott arc. Merthogy ami itt az első képen van, az nem is lego wars, hanem egy faragott és festett fabábú.

human
írta
2008. 04. 23. 12:09
megjelenés
12
hozzászolás


12 hozzászólás a “Clone Wars képek” bejegyzéshez

 1. Kötelező minden egyes animációs bejegyzéshez beírnod “baltával faragott” kifejezést? :D
  Amúgy Obi van szakálla iszonyúúúúú!
  És mi az egészben az izgalmas ha tudjuk hogy Obu wan és Anakin eléldegél a III. részig békében a gonosz nőci meg lezuhan egy hegyől?

 2. ati, mi az egészben az izgalmas??? látszik, hogy annyi közöd van az sw-hez, mint győzikének a kémianobelhez…

 3. Nagyon állat képek! Már alig várom h láthassam. :)
  Nekem nagyon bejön ez a látványvilág!
  A történettel még kicsit barátkozom, de amint megnéztem – és már számolom vissza a napokat – isteníteni fogom mint az összes többit!!! :)
  SW 4eva!

 4. Mózes:
  Úgy értem hogy a végkifejletet és a kezdőpontot pontosan ismerjük, ez persze még nem lenne baj, hisz az új ep.ek is már gyakorlatilag “el voltak spoilerezve” de itt ugyanabba az időtartamba nyúlnak bele amibe a régebbi CW sorozat is játszódott, most akkor vagy az akkori részek közötti teret töltik ki, vagy nullázzák az egészet, részemről egyik verziónak se örülnék.
  De a látványért meg a klónháborús cuccokért (és remélhetőleg jó sztoriért, mondjuk ezért még imátkozni kell) nézni fogom mint sw rajongó :D

  Nah most hogy elmondtam a véleményem magyarázd már el melyik szereplő sorsa miatt fogsz annyira “izgulni”? XD
  (Merthogy az izgalmat én így értettem, mert jó ezen felül más részek pl. csatajelent lehet izgalmas)

 5. Ok human, ettől még igaz az animáció kinézetére, csak már a madagaszkárnál elsütötted párszor :)
  Egyébként a te kedvedért külön megnéztem a legokat amiket a sorozathoz kiadnak és tényleg baromira hasonlítanak :D:D
  (Ez most nem tudom hogy a legosok dícsérete vagy az animátorok átkozása, mondjuk a járműveket viszont szépen meganimálták ez tény)

 6. Az első bejegyzésnél még kicsit idegenkedtem ettől az animációs stílustól, de egyre jobban bejön ahogy az egyre többet látok belőle annyira nem is “fatuskó” a fejük, még az a fura szakáll is illeszkedik az összképbe (mármint Obi-Wan szakálla)

 7. a”NaCl”ka? Nem is csak az Ep III-ban hanem a rajzfilmsorozatból is hova tűnt éppen? :D

 8. Nem mondom, hogy pont olyan rossz, de a mostani kis vuk körüli fellángolás kapcsán valahogy feltűnt, mintha ez a SW:CW is hasonló stílusban készülne. :X Lehet ezt jelenti nyugaton az animés jelző? Mert szerintem lehetne ennél szebb gyereke is a nyugati animációnak és az animenek, nem ez a fattyú. Nekem jobban tetszett a Tartakowsky-s 2D változat.
  Tagadhatatlan, hogy ez kidolgozottabb a kis hányadéknál, a történet pedig szinte biztos, hogy jobb lesz, de érdekes, h a magyart mindenki szidta, ezért meg inkább lelkendezik, mikor ránézésre a szereplők ugyanolyan otrombák.

  Ahsoka meg méh annyira képzetlen padawan a szentem, hogy fordítva fogja a fénykardot. XD Bár lehet így könnyebb futni vele.

  Mielőtt valaki azt gondolná nem szeretem a SW-t, én is szeretem, de talán nem szentségtörés összehasonlítást tenni, ha már ilyen csúnya szereplőket rajzoltak.

 9. Azért akármennyire is nem teszenek valakinek a Clone Wars karakterei, az, hogy a kis förmedvénnyel akár csak egy napon is melegesse a kettőt, az szerintem erős. Ha eltekintünk attól, hogy ez Star Wars és csak a figurák mozgását nézzük meg a trailerben már az a ~2 perc köröket ver az új magyar “sikerre”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.