Az eddigi legjobb Hancock trailer

Na most az a helyzet, hogy akit ez nem pörget fel a Hancockra, az nem fogja megnézni moziban a filmet. Mi, a többiek pedig megyünk a bemutató hetén. (Az előző trailert feliratosan itt nézheted meg)

human
írta
2008. 04. 24. 11:35
megjelenés
29
hozzászolás


29 hozzászólás a “Az eddigi legjobb Hancock trailer” bejegyzéshez

  1. Eddigi trailerek alapján tudtam, hogy megfogom nézni, de hogy most ezt láttam!!4 Nagyon ott van, nagyon várom már.

  2. Eddig még nem is ismertem a sztorit, de wow, börtönbe kerül, aztán meg jófiú lesz belőle. Nem lacafacázik:) a kislányt hogy feldobta már!!! mustsee

  3. Morph! Az nem kislány! :D Daeg Faerch a neve, és az új Halloween filmben volt a fiatal Myers!

  4. Azért szerintem ettől nem kell hanyatt vágódni. Jó nem néz ki rosszul, de azért az sem mindegy, hogy ki csinálja ezt a filmet; ugyanis, itt Peter Berg az illető, aki eddig mindig erős közepest tudott csak.

    Will Smith amúgy az elmúlt 6-7 évben anyagilag nem hibázott, ezzel sem túl valószínű, hogy befuccsolna.

    DE ez szerintem csak egy egyszer nézős nyári popcorn film lesz, és nem több. Kb. valami olyasmi, mint tavaly a Transformers, csak éppen annál ez azért sikertelenebb lesz egy picivel.

  5. Állat lesz! Amúgy tudunk, valamit arról, hogy mi lesz a story? Már úgy értem, lesz -e főgonosz, vagy ilyesmi, mert a trailerben mintha zúzták volna egymást valakivel.

  6. what? it’s a bit tight.
    sajnos a börtön utál “elkurvul”, és tipikus amerika superhero-seggfej lesz belőle. remélem a végére lezüllik megint, mert ha ennek is nyálas hepiend lesz a vége…

  7. Hát szerintem ez olyan lesz amilyennek lennie kell, és aki nem szereti azt a stílust annak nem is fog bejönni :)
    CGI orkán csak hogy még nagyobb szabású legyen, de már a trailerben látszik hogy vannak tök ötletes poénok, pl amikor Flinstones módra lefékezi a rosszfiúk autóját :)
    Bejövős, várólistás, mozibannézős!

  8. Csatlakozom az előttem szólok többségéhez ( a “többiekhez” tartozom)! Ryxus remélhetőleg ez így is marad, és nem hype-olják agyonra, nehogy a trailer áradatból simán ki lehessen rakni a filmet.

  9. Charlize Theron karakteréről tudunk vmit? Mert motoszkál a fejemben a gondolat, hogy esetleg ő is ilyen superhero, mert mintha rajta is olyan ruha, meg amikor nyilatkozik hancock, hogy ő az egyedüli szuperhős, akkor rögtön őt mutatják, hogy “vmiért” nagyon nézi ezt a tévében. persze lehet, hogy csak így vágták össze.

  10. Várós ez!:)

    Jók a dumk nagyon…
    – Do I have permission to touch your body?
    -YES!
    – It’s not sexual. Maybe on a different da…
    – Just get me out of here!

  11. Nagyon jó film lesz!!! Már nagyon várom!!!! Nem tudná valaki lefordítani az egész előzetest mert érdekelne minden szó amitt mondanak és sajnos csak a felét értem :)

  12. Jó kis film lesz ez. :)
    Viszont.
    Tököm kezd tele lenni mostanában ezekkel a trailerekkel, basszus néha mintha az volna a céljuk, hogy minden poént előre lelőjenek ami csak a filmekben lesz. Ott a wall-e, az ironman, és most ez is, kb. 1 percet néztem belőle mielőtt kilőttem, mert ott az egész film sztorija. Érthetetlen.

  13. Háát gyerekek ez valami eszméletlen lesz szerintem!!!! Már nagyon várom, 100% h moziba nézem. Csak remélem tényleg nem szurják el a poénokat az előzetesekkel. És tényleg jó lenne ha vki lefordítaná légyszives. köszi

  14. Nem gondoltam volna, hogy a transzformersz-t sikerül alúlmúlni, de úgy látszik mégis….
    Az ilyeneket még filmnek sem szabadna nevezni…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.