Utolsó csepp a Bőregér posztokra

Ha már lúd, legyen 3. poszt is. Ez itten a Dark Knight Hongkongi bannere, ha jól veszem ki.


Kattintva sokkal nagyobb

És akkor álljon itt még két fake cucc. Az első hamisságában biztos vagyok, hiszen a régebbi poszterről vágták ki jokert. A második bár cool, de szintén nem hivatalos cuccnak tűnik.

Na ennyit mára a Batmannel foglakozó posztokról, a holnap úgyis Iron Man-é lesz. Vagy nem? Estig várjatok az ahhoz kapcsolódó kommentekkel, hiszen jön majd a kritika.

16 hozzászólás a “Utolsó csepp a Bőregér posztokra” bejegyzéshez

 1. Hu, legszivesebben kezet csókolnék az art teamnek. Nem sokszor fordult elő eddig, hogy a plakátok miatt várnék egy filmre.
  Nem voltam batman fanatikus, de ezekbol a plakatokbol (es most a hivatalosakra gondolok, bár az a jokeres is telitalálat) ÖMLIK a hangulat.

  tényleg le a kalappal előttük. :)

 2. Tényleg, ha a Begins végén belengették Jokert (mármint csak annyit, hogy van), akkor lehet, hogy lesz a filmben egy-két flashback, ami Jack (???) bácsi eredetére utal. Remélem, a zöld löttyös üstöt nem hagyják ki a sztoriból.

 3. szerintem úgy ahogy van fogják kerülni a témát ,”mint macska a zöld löttyös üstöt”, nekem már az is elég lenne ha joker elszólná magát a következő képpen:
  “..táncoltál már az ördöggel sápadt holdfénynél?”

  Nem hinném hogy lesznek ilyesforma flashback-ek , ugyan úgy ahogy arra sem fognak kitérni hogy Jack napier ölte meg Wayne szüleit. (ami már a 1939es első batman képregény szerint is igy volt.)

  Ahogy múlik az idő , ki-ki maradnak dolgok ,változtatnak a történeteken. A DK esetében legalább nincs kilátás ilyesfajta kapitális baromságokra , mint pl Stark fogvatartóinak megváltoztatása a Vasember esetében, Vietnámról Afganisztánra.
  Vietnám rég volt, a propaganda meg tovább működik..

 4. Marsattack, a Jack Napier név nem szerepelt az első Batmanekben, sőt, később sem, ez egy adalék az 1989-es Batman filmhez. A kanonizált verziók (éppen érvényben lévő eredettörténetek) szerint Jack egy félig-meddig ismeretlen fazon, nem tudjuk a vezetéknevét.

  És Joe Chill ölte meg Batman szüleit…

 5. Joe Chill?
  És mi van Ben bácsival a pókemberből. A póki3ban kiderült, hogy hivatalosan Homokember volt a gyilkos, szóval mindent kitalálhatnak itt is (habár okés, első részben láttuk a jelenetet mikor lelőtték, de ha kiderül, hogy Jack bérelte fel Chill-t?)

  Minjárt megnézzük az Iront! Minjárt megnézzük az Iront! Minjárt megnézzük az Iront!

 6. Ez tényleg HK. Viszont egy hongkongi poszter kínaiul lenne, én legalábbis egyetlen angolt se láttam anno. Nameg ott a .co.uk link. :)

 7. Attól függetlenül hogy fake, szerintem a lángoló denevér jobban illik a Jokerhez. Igy faja az a poszter.

 8. nekem a 2. képe Batmannel sokkal jobban tetszik :D
  amúgy meg a “Táncoltál már az ördöggel sápadt holdfénynél?” szöveget Tim Burton találta ki és Jacknek semmi köze Thomas Wayne és felesége meggyilkolásához…
  megha jól megfigyeltétek az első trailert itt nincs szügség semmiféle zöld löttyre, hogy Jokerré változzon, mert egy késsel kaszabolja a képét ;)
  szal az eredeti Batman film (a 89-es) semmit sem ér a mostanihoz képet…

 9. off:
  borzasztó, hogy csak a (számomra) világvégén lévő momban lesz feliratosan az ironman :(
  ha tévedek korrigáljatok!!

 10. kösz Szilvibarack , ezek szerint valamit kellemetlenül félreolvastam..
  Azt nem mondanám hogy nem ér semmit , csak egy egész más megközelítés. A Tim burton féle 1.-2. résznek ott a helye “zárójelesen” a Begins és a DK mellett.

 11. Nem túl eredetiek, igaz, de legalább ízlésesek. Azt az égő logót a Jokeres poszteren jobban is megrajzolhatták volna.

  Egyébként a Vasembert már bemutatták, és azt kell mondjam: simán üti Pókember mindhárom filmjét.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.