Lekapták kamerával a régészprofesszort

A Vasember előtt premierelt az új Indy 4 trailer, és szemfüles emberek jól fel is vették. Nem tudom mikor jön HD változat, gondolom a napokban, addig ezzel a kamerással kell beérni a netező rajongóknak.

Kezd kicsit a tököm tele lenni a kamerás trailerekkel, lásd még X-akták, aminek már kettő kamerása van, de b*asztak kiadni eddig hivatalost. Nem látom mi értelme. Senki nem megy csak az Indy trailer miatt Iron Man-re, ez nem a 80-as évek.

20 hozzászólás a “Lekapták kamerával a régészprofesszort” bejegyzéshez

 1. Az előző Indy TV spot a paramountnál és a honlapon is fenn van már HD-ben, gondolom ennek is hamarosan jön a HD-s verziója.

 2. Nekem egyre jobban nem tetszik ez a Indy. Valami hiányzik, mintha minden kép “mesterséges” lenne. Nem tudom.

 3. gabbor: lehet hogy a régiekhez képest a digitális kamerák miatt változott a kép :))

  Én bizakodok

 4. ott amikor a ládák robbannak ott olyan kicsit számítógépes behatást látok. bár lehet csak az én szemem csal.
  de már nem tudnak egy jó kis robbantást sem megcsinálni gép nélkül?

 5. Hát ez még így, kamerásan is elég jól néz ki. :) Csodálkoznék, ha Spielbergék csalódást tudnának okozni.
  Amúgy Human, szándékosan szoktad a káromkodásokban a csillagot két betű közé, és nem az egyik helyére berakni? :)

 6. dave: ez érdekes mert én pont azt olvastam hogy ez direkt nem digitális kamérával készült mert Spielberg azt akarta hogy ha a több is hagyományossal készült akkor ez is…

 7. Szerintetek is azért ment be valaki a moziba, hogy kamerával csak az előzetest vegye fel? ;)

 8. Ez volt eddig a legindysebb. Nekem a többinél volt hiányérzetem. De valahányszor meglátom a Lucasfilm logót, hánynom kell.

 9. jó lesz, legalábbis én várom.

  az, hogy furcsa a minőség, hát istenem, az ilyen kamerás cuccok általában ennyit érnek. ebből messzemenő következtetést a film kapcsán levonni szerintem dőreség. :)

  off: Human, bátorkodtam linket küldeni neked mélben, remélem tetszik. :)

 10. w@mp@1: én meg ugy emlékszek,hogy anno azt nyilatkozták hogyha a régiekben se volt CGI akkor ebben se lesz. (hát pedig van benne egypár kezdve a ládarobbantással), de lehet hogy én emlékszem rosszul és a kamerákrol volt szo ahogy te irtad. Ezesetben my bad :)

 11. Spielberg asszonta, hogy nem lesz benne “annyi” CGI, mert szeretnék a régi filmek stílusát hozni, tehát lesz benne, de csak ott, ahol sokba kerülne nem CG-vel megoldani a látványt, gondolom.

 12. Na ez a trailer betett nekem… Kötelező mozi. Mármaszeretnémmegnézniköszönömszépen…

  Hajrááááá Indy!!!!

 13. Egyébként 30-án az IronMan előtt már az új szinkronos trailer ment a mozikban. Azt hiszem Csernák János jobban belerázódott a szerepbe mint az első teaser-nél. Díjaznám, ha szinkronosan is lehetne tölteni az új trailert valahonnan…

 14. Ironman előtt szinkronos Indy trailer?? Hát haljak meg tuti elmegyek egy hónap múlva moziba (akkor ér el ide az ironman) csak a trailer miatt, még ha néhányan azt is mondják hogy ez már nem a 80-as évek :-P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.