Nehogy megnézd Hancock trailer

Az van, hogy itt is felcsapta fejét a túlzott marketing jelenség. Merthogy 3 percben szinte az egész filmet elmesélik. Mondjuk rendszeres olvasók már látták ezt a trailert szinte teljesen, 1-2 friss jelenetet toltak csak bele yahooék a múlt hetihez képest.

Itt nézhető, HD-ben a legeslegújabb és legfrissebb.

human
írta
2008. 05. 02. 17:12
megjelenés
7
hozzászolás


7 hozzászólás a “Nehogy megnézd Hancock trailer” bejegyzéshez

  1. Tényleg úgy néz ki, hogy nincs egyedül Hanckock, mintha Charlize is gyakna. Meg uyge a csaj nagyobb nevű színész mint Jason bateman, mégis alig mutatják Theront, szóval nagyobb szerpee lehet, vagy csak haknizott egyett 1-2 milláért itt mellékszerepben.

  2. [spoiler??]
    a trailer alapján nagyon úgy tűnt, hogy charlize lesz a villain (köszönjük a marketingeseknek, hogy nem tudták kivágni azt a három másodpercet, ami lelövi a twistet)

  3. jaja, nem elég h a film felét ellövik a bad hancock good hancock módon, még Charlize-t is? Áh

  4. Kiegészi’teném aci’met: “Nehogy megnézd a Hancock trailert-[b]vagy a kommenteket[/b]”

  5. jaja most már tuti hogy charlize lesz a főmumus!!! Am ettől a trailertől mégjobban megakarom nézni :D Nem lehet még tudni hogy nálunk mikorra várható a film?? :S

  6. Én úgyse akartam megnézni a filmet, nekem pont jók az ilyen trailerek :)

  7. Én így csatangoltam a yahoo-nál és véletlenül megnéztem, aztán már késő volt. Mondjuk le szoktam tojni a spoilert. Szerintem jó lesz a film, de semmi kiemelkedő extra, az Iron Man bevételeket nem veri az fix, meg én most haragszom Will-re mióta szci-s lett..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.