20 hozzászólás a “Clone Wars in HD Glory” bejegyzéshez

  1. Baby, thats what im talkin about!!!! :) Eszméletlen jól néz ki…még mindig! :)

  2. Wow!
    Nagyon jók a mozgások, totál élethű a fizika. A formák és karakterek is jól vissza adják a Tartakovsky-féle rajzfilm hangulatát. Csak a színek, azok nagyon gyengék! :( Remélem ez csak a trailer tömörítése miatt van és a moziban ragyogó színkavalkád lesz! Ja, de nem olyan Totál Turbós féle! :)

  3. sztem még mindig béna lego az egész, ezerszer jobbat is kiadhattak volna a kezükből, tény, nem lehet minden egy final fantasy, de ennél akkor is rengeteg jobb volt mostanában

  4. a hangulat megvan, de ezekkel a figurákkal még mindig nem vagyok kibékülve

  5. egy játék introjának, vagy egy animációs sorozat pilotjának még csak-csak szódával elmenne, de hogy mozifilmnek.
    meredek ötlet

  6. Hát a sok hír után, és komment után asszem már csak annyit fűznék hozzá h nézzetek sok FFt, introt és Igort……de a SWCW3Dre be ne menjetek!!

  7. látványilag odab@sz, de sztem ennyi lesz. Sok látvány vmi történet, amit a régebbi clonewars mese sorozatból szedtek…
    mindenesetre megnézem, csak lehet nem moziba…

  8. Mért nem lehetett ezt c clonewar történetet anno az ep2 vagy az ep3-ban meg csinálni. Akkoriban úgyis azt hiányoltam h a legérdegesebb részek csak 5-6 percig tartottak. Nem értem mért kell most ilyen mesékket gyártani?

  9. ez maradhatott volna simán rajzfilm sztem, a Tartakovsky-féle változatban sokkal hirtelenebbül mozogtak a figurák.
    Így most úgy néz ki, mintha a Kis Vukot húsz évig csinálták volna, 20 milliárd forintból :D

  10. Nah, egy fokkal azért már jobb a kinézet, de tény, hogy lehetne jobb is.
    A történet miatt meg én nem aggódnék, olvastam a 2. és 3. részt összekötő könyvet és annak is alig volt köze a rajzfilmhez (mondjuk ehhez sincs semmi), úgy látszik Lucaséknál szeretnek minél több bőrt lehúzni ugyanarról a rókáról…

  11. de yoda kopasz homloka olyan mint a friss szántás. nem volt ez mindig így, nagyon furcsa…

  12. A történettel nincs bajom. Szeretem a Klón Háborút, simán lehet belőle egy hosszú sorozatot csinálni úgy hogy ne váljon unalmassá. De ezek a baltával faragott karakterek… Gondolom direkt ilyen de nem igaz nem lehetett volna Final Fantasy színvonalon megcsinálni. Így se lesz rossz de akkor is.

  13. Szerintem attól, hogy valami fotorealisztikus még nem biztos, hogy jobb. Amúgy sem tartunk ott, hogy színészeket valósághűen rendereljenek. FF jó volt, de csak azért mert nem valós színészeket próbáltak utánozni. Ott van ellenpéldának Beowulf ami viszont éppen emiatt volt (többek közt) gyenge. Ha nem ilyen lenne (egyébként ez a CW rajzfilmsorozat designjának ‘3désítése’) akkor az lenne a baj, hogy pl. McGregort miért csak ilyen szarul sikerült megcsinálni…

    Egyszómintszáz, adjunk neki esélyt. Én várom. Szerintem jó lesz. Akár jobb is, mint a Lucas féle prequel-triológia. ;) És egyébként is: Ide nekem minél több Star Wars cuccot! TV-sorozatot akarok! :)

  14. Szegény Star Wars. A régi triológia többet érdemelne az újnál, meg ennél az animációs filmnél…

  15. Nem értem miért rossz, ha nem a lehető legjobban utánozza a valóságot egy RAJZFILM. Mert ez az, és nem is akar másnak látszani. Baromi jó, bár nekem minden az, ami SW. Nagyon várom.

  16. Szép szép, de hogy lehet leszedni? Kerestem máshol is, de mindenhol csak megnézhető.

  17. A beowulf mitől volt gyenge????
    Nekem nem kell final fantasy manga sw.
    És a baljós árnyakat igenis nehéz és egy kis mese film nem is fogja túlszárnyalni.a 2 már könnyű.Hogy mi is volt a 2. ep-ben?Óóóó ani úgy szeretlek óóóó!
    Nem értem ezt a lego dolgot se.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.