49 hozzászólás a “Max Payne, New York’s finest, with the biggest mobster body count ever” bejegyzéshez

 1. Nem bírom Kamarás Ivánt, de mikor régen játszottam a játékkal mindig ő jutott róla eszembe…
  De tényleg nem Mark W kéne erre a szerepre…

 2. “De tényleg nem Mark W kéne erre a szerepre…”
  Inkább a tesója ha már……

 3. A Max Payne első részében szerintem leginkább Christian Slaterre hasonlított Max. Vele mókásabb lett volna, viszont Whalberg jobban tud szomorú és dühös arcot vágni.

 4. Csak nekem hiányzik a szerkójából a párduc-vagy-milyen mintás mellénye? Szerintem meg kellett volna hagyni. Ő az egyetlen akinek jól állt a világon. Mint ahogy Ford Fairlane-nek a saját “Boci”-jakója!

 5. Testfelépítésében jó választás MW, viszont a haj ehhez a fajta karakterhez nem igazán passzol.

  De megnyugvással látom, hogy nagyon odafigyelnek a sötét hangulatra. Várom.

 6. marki-markkal nincs semmi baj, nem rossz szinész és a film is az eddigi képek alapján jónak igérkezik!

 7. Nemtom nekem már ezek a forgatási képek is igazán Max Payne-es fillinget gerjesztenek bennem.Reményteli várakozásomat így megosztom veletek 8) amúgy Mark Wahlberg-nél nem is találhattak volna jobb színészt aki eljátsza szvsz

 8. nem kell ezen sírni, meg kell várni milyen lesz a film. tény hogy mark nem hasonlít egyik “max payne arcra” sem, de ettől még alakíthatja jól a karaktert.

 9. Mi az hogy nem jó Mark Wahlberg. Szerintem a legjobb. Csak meg kéne néznetek az orvlövészt és máris más véleményen lennétek róla.

 10. Az még hogy a Shooter jó film volt, nem jelenti automatice hogy MW is jó szinész. Korrekt, inkább így fogalmaznék. Ha producer lennék én is őt választottam volna. Christian Slater zakózott elég nagyokat ahhoz, hogy nehezen kapjon ezután értelmesebb szerepeket.

 11. Lehetett volna rosszabbul is valasztani, mint Walberg. (Peldaul ugy, ahogy a Hitmant elcsesztek: rabiztak egy 25 ev koruli kolyokre egy 50 ev koruli, sokat latott faszi szerepet.) De az is teny, hogy jobban is valaszthattak volna. Azert a hangulat atjon egy kicsit a kepeken, nagyon bizom benne, hogy jo kezekben van az alapanyag!

 12. na azért az a 25 év körüli “gyerek” már 40 éves. :)

  nekem is rögtön a haján akadt meg a szemem hogy valami furcsa. :)
  a filmet én is várom.
  amúgy meg az a mészárlás az utolsó képen, maxet ismerve csak a tutorial pálya volt :)

 13. Slater most kapaszkodik lassan vissza a jobb nevek közé, majd írunk a filmjeiről :) he was a quiet mant nézzétek meg.

 14. Sztem Wahlberg nem rossz választás, mondjuk én Christian Bale-nek adtam volna a szerepet…

 15. “Mi a gond Mark-kal?:)”

  az, hogy 160 centi mély, nem éppen hihető, ha egy “akcióhős” akkora, mint egy macska ülve… kedvelem egyébként a faszit, csak nem ilyen karaktereket kéne játszania szerintem.

  (a Good vibration című számát pl. imádtam. :P)

 16. Mark Wahlberg egy kurva jó színész!!!Mi ez a Christian Slater marhaság?Még hogy ő Max Payne?Csak mert külsőre jobban hasonlít mint Wahlberg?Itt a színész játékon lesz a hangsúly kedves barátaim, ami azt jelenti hogy nem fogunk csalódni.Bár a shooter egy kifejezetten rossz film (számomra) és Wahlberg színészi tehetségét ne ehhez a filmhez mérjük.Vegyük példának a boogie nights-ot vagy a téglát.Na ezekben a filmekben bizony játszik!Nem pedig egy sablon szerepbe bujtatják mint a shooterben.
  Wahlber jó lesz May Paynenek!!!

 17. ja, és erre a szerepre szerintem Tony Almeida-t alakító faszi lett volna jó a 24-ből.

 18. “(Peldaul ugy, ahogy a Hitmant elcsesztek: rabiztak egy 25 ev koruli kolyokre egy 50 ev koruli, sokat latott faszi szerepet.)”

  ja, hát inkább 35 az a 25, az 50 meg inkább 35…

  nekem egyébként az a buxa jött be nagyon, akit hurcibál magával… főleg az erkélyen pucsítós jelenete. :)

 19. Nem, az Chris O’Donell, ahogy mrá megírtam a régebbi Payne hírnél h ő is jön.

 20. human: most, hogy írod télleg, be is ugrott, meg fel is ismertem… jól megöregedett a harmadik Batman óta. :)

 21. nem azt mondtam, hogy rossz színész, csak én sokat játszottam a Max Paynel és egyáltalán nem illik bele a képbe MW……

  mondjuk a Hitmanban is fura volt Timothy Olyphant, egyetértek dimitrijel

 22. mondjuk én továbbra is állítom hogy külsőre, stílusra és hangra Dean Winters lett volna a legjobb választás. az egy másik dolog, hogy sajnos még nincs akkora rutin birtokában hogy elbírjon egy Max Payne-kaliberű filmmel. btw őt eddig a Rescue Me első két évadában (Johnny Gavin, Tommy öccse), és a Sarah Connor Chronicles-ben lehetett látni (Connor volt férje).

 23. Azért nem lepődnék meg, ha valamelyik nagyobb filmstúdió elnöki székében Wahlberg nevű ember ülne; amit az utolsó öt (tíz?)filmjében összehozott, azért más színészeket bottal kergetnének el Hollywoodból. Egyedül talán a We Own The Night-ban állt neki jól ez a szakboltokban megvásárolható egyen arckifejezés, ficsúrkodás és álkeménykedés, node Olasz Meló, Majmok Bolygója… brr.
  Monnyon le, ugorjon be helyette Bordás őrnagy :D

 24. 1. azoknak akik a hitmannel dobálóznak: pont az a film volt az amelyiknél köpködött mindenki a főszereplőre, AMÍG meg nem nézte a filmet. (Teljesen jó volt végül )

  2. csak a sima fotók alapján egyelőre úgy tűnik elkapták a hangulatot, még wahlberg miatt sem írom le a filmet, de tény hogy vki biztosan tolja fentről ,mert erre a payne szerepre tényleg lenne kegalább 5 alkalmasabb színész

 25. A He Was a Quiet Man jó film, egy kicsit beteg.
  MW-től nagyon rossz filmet én még nem láttam.
  Ez is várós.

 26. szerintem MW 100* jobb mint szléter
  lásd pl a téglában mekkorát alakított
  asszem jelölték is legjobb mellékszereplőre??? de ez nem 100
  shooter is fasza volt nagyon

 27. “1. azoknak akik a hitmannel dobálóznak: pont az a film volt az amelyiknél köpködött mindenki a főszereplőre, AMÍG meg nem nézte a filmet. (Teljesen jó volt végül )”

  Azért vigyázzunk, a szereplőválasztást, és egy film jóságát ne keverjük össze. Fontos faktor, de nem csak azért volt jó, mert Timothy mégis megfelelő volt. Jó színész, de nem illett a Hitman figurához, akármilyen is lett a film. Megint más tészta hogy lehet nem is akarták hogy hasonlítson. Sohanemm lehhet tunni :)

 28. szerintem meg james dean lenne jó erre a szerepre, de kár már ezen filózni, a lényeg, hogy most már a ne csesszék a filmet, szerintem aki szerette/szereti a játékot annak nagy elvárásai lesznek, remélem meg tudnak felelni nekik, vagyis nekünk :)

 29. hát a haját kicsit megnöveszthetné..legalább 3-4 cm-t nem ártana..
  nemtom ki játzsaná maxet el jobban szal nem mondok ezzel kapcsolatba véleményt, de ha film rossz is lesz, legfeljebb majd kizárom az agyamból, mint a hitmant(pfff), amikor játszok vele xD

 30. zorrobomber játszottál a Hitman játék vmeik részével is? mert akk nem mondanád h jó film lett a hitman…

 31. Bájjer, de rövid a keze…nem is ér ki a bőrkabátból :)
  Nomeg 1,74m-es alacsonyság.
  De amúgy én imádom, sztem q jó lesz.
  Majd kis statisztákat raknak mellé.

 32. Timothy Olyphant se hasonlított a 47-re a játékból mégis jól játszott..

 33. sztem peter krause lenne nagyon jó payne. :)

  de nekem wahlberg-el sincs egyelőre bajom. de sztem a film után sem lesz. az oscar jelölése a tégla miatt mondjuk érdekes volt…nekem úgy tűnt, hogy végig csak ordított.

 34. Nem hiszem, hogy cleanerek lennének, mert tudtommal a film a játék első része alapján készül, abban pedig nincsenek takarítók…

  Amúgy Timothy Gibbs simán játszhatná Max-et (Sam Lake-et csak azért nem javaslom, mert azért ő nem színész:D)

 35. a kettőt összegyúrva készül, így lehetnek cleanerek is akár. én mintha festékesvödröket látnék a képen abból gondoltam.

 36. Tudjátok ki az a kiköpött Payne? Dean Winters! Na, ezt a szerepet neki teremtették! Kár, h Marky játssza… :( Nem rossz, de nem Max Payne.

 37. Human ajánlásával (köszönet érte) megnéztem a He Was A Quiet Man-t. Elképesztően jó, csak ajánlani tudom. Érdekes módon nekem is pont az a három film ugrott be róla, mint sokan másoknak, ahogy ezt olvastam: Hard Candy, Requiem, Fight Club – igazából ezek az asszociálások a technikai megoldásokra értendők. Sosem kedveltem túlzottan (talán csak a True Romance-ben) de most hatalmasat nőtt a szememben Slater… mondjuk a film erősen a forgatókönyv, rendező és operatőr érdeme is. Abszolútkedvencek között!

 38. AZér a szokásos jokert is bedobnám a közösbe: Clive Owen :)
  Amúgy Wahlberg nem rossz színész, de erre a szerepre sztem se ő a tökéletes választás

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.