Ömlesztett hírek: Zack és Miri és a Kung-fu Panda, alig változó Indy

A Yahoo megdobott minket egy újabb Kung-Fu Panda trailerrel. Hasonlít az előzőre, de ezúttal már a főgonosz is tiszteletét teszi. Szerintem ellövi a film egy részét, mert megtudjuk a Panda harcstílusát.

Ha már videók, akkor a nemsokára bemutatásra kerülő Wolverine and the X-men trailere is fenn van a neten. Tévében fog menni, ne mozis rajzolást várjatok el tőle. Csak érdekességképp említem.

Jött újabb kép a Zack and Miri Make a Pornóból, és Kevin Smith beígérte a trailert a jövő hétre valamikorra.

És utolsó ömlesztett hírnek akkor még ide megemlítem, hogy jött egy új Indy trailer is. Alig valamiben különbözik az előzőtől, szal gondolom nem érdemes már megnézni. Mindjárt itt a mozibemutató, tartsatok ki, legyetek erősek.

A legvégére pedig hülyülésnek egy Batman vs Ironman videó. Az I’m Mac reklámok mintáját követve készült. I’m the nightlife.

17 hozzászólás a “Ömlesztett hírek: Zack és Miri és a Kung-fu Panda, alig változó Indy” bejegyzéshez

  1. Azta, ez a Wolverine and the X-Men ez nagyon jónak ígérkezik. De ez egy sorozat lesz ugye? Tetszik, hogy egy rakat már ismert szereplő lesz benne, mint Emma Frost, a Testvériség, Kelly szenátor és még sorolhatnám. Nemsokára lesz még egy külön Wolverine és egy külön Magneto film is hogyha minden igaz.. =)

  2. Wale: ha követed a filmbuzit, akkor tudod hogy a Wolverinet már promózzák, a Magneto-s meg kcisit a háttérbe szorult, nem fogadnék rá hogy el fog készülni tényleg.

  3. Hümm, nekem a Kung-Fu Panda videó a legbejövősebb… ez valami kész lesz. Nekem bejönnek az ilyen agyament ötletek :)

  4. Érdemes csekkolni a többi videóját is a fazonnak nagy fanfavorit, ItsJustSomeRandomGuy néven megtaláljátok a Youtubeon.

  5. human: csak nemrégiben kezdtem el követni a filmbuzit, de azt olvastam már itt, hogy a Wolverine filmről már vannak promoképek, illetve láttam is már azokat. A Magneto filmről viszont még itt nem nagyon olvastam. Remélem azért, hogy elkészül, mert Magneto az egyik kedvenc X-Men karakterem.

  6. Régen volt már Indy a téma. Éjjel ment a Tűzfal Harrison Forddal, gondoltam visszanézem, mit írt róla human (még 2006 elején). Na és a lényeg, hogy a következő szösszenetre leltem:

    “5/10 modnjuk a pontszám, és Harrison Ford inkább már ne ugráljon, méghogy Indy 4, kacc kacc. Max ha ő lesz az apuka, és a fia keveredik kalamajkába.”

    Nem kérdés, meg van Uri Geller utódja :D

    Amúgy a film (Tűzfal) nekem se jött be anno, de most másodszorra határozottan jobb volt. Nem azt mondom, hogy Szökevény-nyi benne az adrenalin, de pörög végig, fenntartja a figyelmet. Éjfél után alvás ellen +2 pont :)

  7. A Wolverine-nek teljesen ugyanolyan a rajzolása mint a régebbi X-menes rajzfilmsorozatnak, amiben még mindenki fiatal volt…

  8. Human köszi, megszépítetted az estémet. Nem is tudtam erről az X-Men rajzfilmről, de a video teljesen levett a lábamról. This is gonna be legen… wait for it… daary :D

    Az Iron Man / Batman video meg szintén óriási :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.