47 hozzászólás a “Dragonball kép, megjött Goku” bejegyzéshez

  1. Én speciel alig várom. Kíváncsi vagyok, hogy hogyan filmesítik meg ezt a legendás animét.

  2. Én félek! El nem tudom képzelni, hogy hogy lehet az animét filmmé gyúrni úgy, hogy maradjon is belőle valami az eredetiből. Bár mondjuk a Frank Miller képi világot is át utdták hozni, de kellett is hozzá zseton-tengernyi! Ezért leszek kiváncsi az Akirára, meg a GITS-re is filmben. (Amúgy nem tudjátok, az első részét csinálják meg a GITS-nek, vagy tök új sztorit dobnak ki?) Reménykedek minden esetre.

  3. medzso! XD
    és aki cseh, lengyel és magyar rajzfilmeken nőtt fel az mit nézzen? Krtek 3D-t?

  4. Miért van az, hogy a legtöbb szereplője japán/ázsiai, csak Goku a kaukázusi?
    Szerintem az effektek nem lesznek rosszak, de a történet übergagyi lesz, plusz olyan gumimacisra fog sikeredni (ahogy a promóképeket láttam úgy tűnt.)
    De nagyon remélem csalódok majd! (nem az effektek körében)

    Sajnos az főszereplő arcáról nem árad az a tipikus Goku báj. Ezt sajnálom

  5. Ezekkel az anime megfilmesítésekkel egy baj van: nem jön át filmen.
    Amit rajzon keresztül végtelenül komolynak lehet venni a story és hangulat miatt, az filmen – főleg gagyi cgi technikával – nem jön (jöhet) át rendesen.

    Többek között ezért nem csinálnék filmet az AKIRÁból sem…

  6. És muszáj volt pont a legnyüzügébb srácot kiválasztani Son Gokunak?

  7. Most akkor a film ázsiai lesz, úgy értem a stáb meg az egész? Jó persze logikus is lenne, csak nem értem akkor a sztárring Goku miért amcsi srác. (Vagy rejtett ázsiai :D )

  8. Most ütött másodszor pofán a “ajajjneeztmiért” faktor. Ki és mit gondolt akkor, amikor elindította a Dragonball film projektet? Nekem nagyon tetszett a sorozat, de ami most készül az nem tetszik. Songoku farmerban meg dzsekiben? (forgatási kép) Vazze! Mi a halált gondoltak ezek?

  9. Kevin szerintem ez a film nem azoknak keszül akik anno jó10 éve ezen nőttek fel :(

  10. Ha olyasmi képvilág lenne a filmben mint a Speed Racer (de azért nem annyira szines), talán még jo is lenne.

  11. Csak nehogy kiderüljön, hogy titokban Gát György a felelős a CGIért, és Uwe Boll a társrendező.

  12. Azért Goku ilyen idős korban, mint amit a srác játszik, már eléggé izmos és profi harcos volt. Ebből a gyerekből max az látszik, hogy nyálfejű nyápic :)

  13. Ehhh, nekem nagyon nem tetszik. Rákerestem neten a srácra, és találtam más képeket is, és tök röhelyesen fest. :_S Én Son Gokut filmben valahogy mindig Jackie Chanként képzeltem el. XD Lehet csak a szinkronhang miatt alakult ki benne ez az érzés, mert azt hiszem ugyanaz (volt) Jackie és Son Goku magyarhangja a tévében. XD Találátam más szereplőket is. :-O XD

  14. Wittgen ebben igazad van. Nem tudom, hogy pontosan hányadik nagytornán fog játszódni a film, de Goku ekkorra már bőven fel volt pakolva izommal. =)

  15. Witt, Wale:
    Nem mindig! Igazából a DB végén még nem volt nagyon izmos, inkább vékony, mint egy tinédzser. Persze csak addig amíg nem harcolt, utána nyomott magán egy PowerUPot és máris nőtt rajta 30 kiló izom. De a főszereplő még így is nyápicka, csak rá kell nézni a fejére.

  16. srácok!
    azt a szöveget most elfelejtettétek elsütni hogy “miért kell elrontani a rajzfilmet”!

  17. Bocs, muszáj beleokoskodnom SelinaKyle.
    Son Goku hangja Lippai László volt (Semir a Cobra 11-ben) és Jackie Channél nem rémlik ez a hang. Aztán lehet, hogy régebben ő volt, végülis csak azért írtam, mert szerintem Jackie se lenne olyan jó Goku, bár ennél a gyereknél valóban jobb választás lett volna, bár az több pénz, meg talán ANNYIRA ismert színészt nem is akartak a filmbe.
    Mondjuk Vegitát sztem nehezebb volt találni, őt még kevésbé lehet filmvásznon életre kelteni.

  18. Simán megér egy nézést, és mikor Goku ilyen idős volt az asszem az első széria végén volt, akkor találkozott Ifjú Sátánnal. Vagyis akkor mérkőztek meg. Szal kb akkor játszódhat a történet. De tuti nem lesz rossz, hiszen az eredeti író írta a forgató könyvet, vagyis remélem, h nem ad ki szemetet a kezéből:) szóval újjakat keresztbe.

  19. Hát szerintem ha más nem is, de a rajzfilm kultusza miatt nagy keletje lesz a filmnek. Speciel én láttam az összes részt, és nagyon örülök, h készül belőlle egy filmes próbálkozás is.

  20. sztem nem rendes gyerek aki nem élte meg a db kultuszt..
    de komolyan…ebből filmet csinálni?pffff
    ennyire kifogytak a filmötletekből? kiváncsi leszek megüti e az avp filmek szintjét, ami hihetetlenül alacsony:)

  21. LestatVenom:
    Lehet, hogy ez a baj. Nem láttad az összes részt. Ebből filmet csinálni hülyeség. Persze lesz bevétele, mert én is meg fogom nézni, de akkor is egy kultuszt ezzel gyalázni? Ha még esetleg olyan Mátrix3 végés-re csinálnák meg talán, de egy ilyen GOKUval?!?!
    Ja amúgy nem ifjósátán lesz benne, hanem az öreg, őt meg még kiskorában fejezte be
    De amiben legjobban reménykedem: ne legyen amcsi a zene! És ne amcsik írják a szöveget, mert amire lefordították a sorozatot…

  22. Nem erdemes elitelni a filmet par kep alapjan.Az egesz az effekteken es a jelmeztervezokon/maszkmestereken fog mulni, mivel a sztori nem hiszem,h sok ujdonsaggal szolgalna.Ha negyon faszan megcsinaljak az effekteket, szal kitalalnak valami “eredetit” akkor jo is lehet. A transformers is nekem ilyen volt…Azt mondtam, hogy mekkora gagyi lesz mar aztan kurva jo volt az effektek miatt…

  23. Ha az effekteket jol megcsinaljak es a jelmeztervezok/maszkmesterek jo munkat vegeznek, akkor kurva jo lehet a film. Transformersnel is ez volt..en aztmondtam, hogy mekkora gagyi lesz mar, hogy kis kocsikbol haztombnyi robotok lesznek, es az effektek miatt vegul rohadtul tetszett…

  24. Pontosan, szerintem simán születhet egy király kis mozi ebből. Nem kell leírni még a megszületése előtt. Am én az amcsi zene mellett vagyok, mert a japán kis csipogós cuccok elég idegesítőek számomra, persze izlések és pofonok.

  25. Az amerikai zene néha jó volt, mikor nagy csaták és kemény jelenetek voltak nem voltak rosszak, habár én akkor is a japánhoz vagyok szokva, de amikor volt egy kis lelkizős jelenet mikor egyik szereplőn belső tudatfelismerés szerün megy át akkor ne rakjanak már be egy heavymetált!
    A legjobban akkor is a fordítás (főleg az első seasonban) volt a legrosszabb. Olyan hülye szövegeket találtak ki amit csak lestem.
    Ezért lenne jó ha eredeti japánban csinálnák meg és ha kell az amcsik maguknak átformálják. Persze nem így lesz, de a remény nem hal meg!:D

  26. Huh hát ennek SonGokunak olyan széles vállai vannak mint egy siklónak.azért majd kiváncsi leszek Masterst hogy fogják nem röhelyesen átmaszkírozni hegyesfülű zöldbőrű Piccolóvá.de komolyan…
    egyébként csak ő lesz a Villain? valahol Vegitáról hallottam pletykákat..valaki tud valami megbízhatóbbat?

  27. Első részben az öreg sátán lesz benne, erről Masters is beszét, hogy a karaktere zöld és öreg! DE!
    ugyebár a mesébe is az ifju sátán az öreg dobta ki magából. Na valami ilyemi lessz itt is! És ez megspékelve csatákkal… Az hogy az ifjú sátán csak a film végén lép a képbe, a nagy csata után, vagy hamarabb az jó kérdés, bár azt is rebesgetik, hogy a film végén bukkannak fel a közelgő csillagharcosok és azt is hogy talán goku már az első részben a túlvilágra megy és taalán a futásába is belekezd amit majdcsak a folytatásban fejez be és tér vissza hogy tovább harcolhasson…

    Persze ez majd csak később derül ki hogy hogy lessz!

    Amugy songoku a mesébe se volt sokszor nagydarab, sőt tiszta nyüzüge, amikor meg csatázik egyből ki van gyurva mint a fene…

  28. …”amikor meg csatázik egyből ki van gyurva mint a fene…”

    és ez szerinted hogy valósítható meg élőben?:D
    nem azt mondom hogy legyen 100 kiló izomfölösleg a gyereken de azért valamit csinálhatott volna magára ha már megkapott egy ilyen szerepet.
    bár egy kép alapján nem lehet megítélni egy filmet nyilván…

  29. “A transformers is nekem ilyen volt…Azt mondtam, hogy mekkora gagyi lesz mar aztan kurva jo volt az effektek miatt…” Hat szerintem ha a szart csili vili szines csomagolopapirba pakolod attol az meg az marad ami. :)

  30. Szerintem biztos kellet gyúrnia, és biztos hogy nem lesz egy izomkolosszus de egy nyulbéla sem. szerintem.
    Ahogy tudom, a matrix-ot is jegyző kaszkadőr csapat készítettefel, persze sok filmet csinált még a kaszkadőr csapat, de had ne soroljam fel. Szóval nem hinném hogy nem tréningelték volna ki Justine-t hogy hiteles goku legyen. Piccolo, azaz Masters sem egy izomkolosszus.. :)
    Pedig a rajzfilmbe mindenki szín izom! Ezek majd csak akkor derülnek ki amikor végre leszegy normális kép a filmből, ami nem scan, és nem piros, vagy előzetes…
    Addig meg marad a találgatás… :) végülis már nincs egy év se a bemutatóig… a forgatsnak vége, utómunka van hátra… az a húzósabb. gondolom a marketingesek nem fognak csendben ülni, elég nagy kultuszt próbálnak filmre vinni ahhoz hogy az folyon mindenhonnan majd! :)

    Legend comes to life…
    ugy legyen!

  31. “De amiben legjobban reménykedem: ne legyen amcsi a zene!”

    Érdekes, én pont ebben reménykedem. Szerintem fergeteges volt, de ez szubjektív.

  32. Dende, a japán dalokat külön a sorozatra és szereplőkre írták. De okés, mindenkinek más az ízlése, én mindig az eredetiket szeretem, legyen az orosz, japán, amcsi.

    Inkább a fordításoktól félek (1-2 példa):
    Amerikába nem azt mondják, hogy túlvilág, hanem Másik dimenzió,(goku nem halt meg, hanem átment a másik dimenzióba) az Istent is “Guardian of the Earth”-nek nevezik. Oké, gondolom amcsiban van erre valami policy hogy nem mondhatják istennek, de szerintem elveszlik így az egész.
    A lényeg, hogy nem akarom hallani Master szájából, hogy “Special Beam Cannon”! Legyen Makankosappo, mint japánban! :D

  33. Kesneme: Stephen Chow itt csak producer… James Wong-nak meg semmi köze nincs a Kung Fu Hustle-hoz.

    a filmzenét Brian Tyler intézi, aki olyan filmeknél komponált, mint az új Rambo vagy az AVPR.

    szerintem a filmet a speciális meg a vizuális effektek fogják megmenteni, amikből egyenlőre még nem kaptunk semmilyen anyagot, szóval még kár lenne temetni a dolgot, ott is komoly arcok működnek közre (imdb-n lehet utánuk nézni), de van aki még mindig nem tette túl magát azon, hogy már készülőben van a film és siratnak egy mesét…ami egyrészt vicces, másrészt szánalmas, még ha szar is lesz ez a film.

    ez a plakát egyébként elég nyomi, egy-két helyen fenn van jobb minőségben is, várom már, hogy legyen valami mozgó képanyag is (és olvashassam a dragon ball fanatikusok felháborodásait).

  34. Srácok!

    Szerintem az egész film a gyökerektől kezdi,szal ezért lesz ilyen tejbetök a gyerek!
    De majd meglátjuk mi lesz,hisz van még idő,és biztos gyúrnak még a filmen 2009.-ig

  35. Ha valaki azt fikázza hogy Justin nincs eléggé kigyúrva, az azért van mert az alapoktól kezdik a filmet és valljuk be az animeben Goku még nem volt annyira izmos, szal….
    Ja ja ne legyen amcsi zene, maradjon a klasszikus japán cucc.

  36. De ezeket a úgy nézzétek hogy csak képek meg még van több mint egy fél év még befejezik, szóval tartogassa mindenki a fikásást miután már látta. Egyébként meg sztem Justin pont illik Goku szerepére, ha egymás mellé rakjátok a két képet ti is rájöttök…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.