19 hozzászólás a “Che szerepében Benicio Del Toro” bejegyzéshez

 1. Del Toro-nál jobb Che-t nem is választhattak volna.
  Ha elég történelem hű lesz a film engem már megvettek…

 2. a motoros szép utazósfilm chiléről. ennyi. nincs köze a komcsi ernesto-hoz.

 3. Illetve nem sokat tesz hozzá a Che-képhez. hiszen egyrészt romantikus érzületű forradalmár, tömeggyilkos, és sokmás is volt Che.
  Reméljük a film tökösen bevállalja a részleteket.
  Valamelyik filmfesztiválon elővetítik, aszzem.

 4. Na igen, reméljük nem olyan lesz a film, hogy címként a “Che, a jófiú”-t is aggathatnák rá… Del Toro miatt mondjuk mindenképp nézős.

 5. Persze, hogy nem volt tömeggyilkos, ez csak valami beteg ember agyszüleménye. Ő igazából egy olyan gerillaharcot folytatott, ellentétben a többi könyörtelennel, hogy csak megsebesítette az ellenfeleit, de utána rögtön bocsánatot iskért, majd ellátta a sebeket, mert ugye orvos is volt. :))

  Amúgy, baromi jók ezek a Del Toro képek, remélem klassz lesz.

 6. “csak megsebesítette az ellenfeleit, de utána rögtön bocsánatot iskért, majd ellátta a sebeket, mert ugye orvos is volt.”

  Hülye :)

 7. Akkor most minden katona/szabdasagharcos tomeggyilkos nem? Amugy tolem is messzeall a baloldal stb., de ez a tomeggyilkos dolog egy nagy faszsag.

 8. nekem inkább a jó öreg fidel jutott róla eszembe, semmint che, de ki tudja… lehet, hogy che is hasonlított rá

 9. amennyire én ismerem che-t (nagyon kicsit) szerintem is jobb színészt nem találhattak volna a szerepére, tisztára úgy néz ki mint a pólókon. habár ez nem az én filmem lesz

 10. már írták előttem, de ennél jobb fejet nem nagyon találhattak volna erre a szerepre. még csak bajlódni se kell vele, kis szakáll, meg szőrzet, hosszabb haj, és kész is van. instant Che… zseniális. :)

  egyébként érdemes utána olvasni, mert Che, és társai nem kevés ártatlant mészároltak le, amikor erőltették az ő kis forradalmukat Fidel bácsival, meg a többiekkel… Fidel kicsit szerenésebb karriert tudhat magáénak, mint Ernesto, ő ugyanis asszem Bolíviában lelte halálát.

  ja, és a teljes neve:
  Ernesto Guevara de la Serna

  meseszerű.

 11. Lehet én vagyok a hülye, de én úgy tudom, hogy két Che-s film is jön idén Soderbergh-től pár hónap eltéréssel. A másiknak The Argentine lesz a címe, abból még nem csepegtettek képet?

 12. Lük: imdb-n így szerepel, ahogy mondod, az egyik The Argentine címmel, míg a másik Guerilla címmel… lehet egy filmről van szó, nem?

 13. Az első kép inkább Szolzsenyicin-re hajaz, a második viszont ott van. :)

 14. no, tegnap díjat is kapott az alakítás. túl rossz nem lehet a film sem akkor…

 15. amúgy csak annyit kérdeznék hogy, melyik forradalmat nyerték meg az ellenállók gyilkolás és tömegpusztítás nélkül?Buzi pofázással nem lehet harcot nyerni.Meg szerintem kurvajó film lessz….

 16. A buzi tőkés gazdag faszok találták ki rá h tömeggyilkos miközben azt nem említik hogy, a másik oldal és az amerikaiak mennyi embert öltek meg…Az amerikai filmek mind szarok az egészet úgy állítják be hogy ők a jófiúk.Hülyék is lennének jófiúnak beállítani a komcsikat mert akkor ezzel csak maguknak tennének keresztbe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.