Marveles pletykák

Na jó, legyen, megemlítjük, bár az Amerika kapitányosban még a Thorosnál is jobban kételkedek. Igen, két casting pletyka, de ez még olyan képlékeny, hogy ilyen 10% a bejövésének az esélye, de azért bejöhet.

Tehát az a hír járja, hogy Thor szerepére Brad Pittet nézték ki. Ugye egy kis izomzat beszerzésével nem lezs gondja, hogyen a másik T betűs, rövid nevű filmhez is megtette.

A másik ilyen fűalatti madarak csicsergése, hogy Matthew McConaughey lehet Captain America. Szerintem ő is elbírna talán a szereppel, és sok rajongónak ő szerepelt a “de jó lenne ha ő játszaná” listájának az élén. Valahonnan innen indulhatott a pletyka szerintem. Olyasmi mint “Statham de jó lenne Hitmannek”, aztán Olyphant lett.

A nagy Marvel-bejelentés ugye megvolt? Mindkét film bemutatójának időpontja ki lett már hirdetve.

Ja, érdekességképp: azt mondják ezen a képen baloldalt majdnem középen, az asztalon, Amerika Kapitány pajzsa látható. Ha lesz jobb minőségű próbaverzió akkor majd meglátjuk. Vagy aki megy moziba az figyelje. Valahol 1:30 óra körül van.

human
írta
2008. 05. 12. 03:31
megjelenés
33
hozzászolás


33 hozzászólás a “Marveles pletykák” bejegyzéshez

 1. McConaugheyről nem tudok túl sokat, egyetlen egy film jut eszembe, amiben ő szerepelt (?) a Hogyan veszítsünk el egy pasit tíz nap alatt?, de lehet tévedek.. Abban egész jól alakította a szerepét, de olyan hűdenagy alakításnak azért nem mondanám.. bár a filmért se voltam annyira oda. Maga a (két) film viszont érdekel, a Tróját azt sokszor megnéztem az HBO-n anno.

 2. Én személy szerint nagyon szeretem McConaughey-t, két legjobb alakítását sporttémájú alkotásokban, egy talán ismertebben (Two for the money – A pénz beszél, Al Pacinoval az oldalán) és egy kevésbé populárisabban (We are Marshall – Több mint sport, ahol a magyar származású Jack Lengyel amerikaifoci edzőt alakította) nyújtotta. Mindkettőt nyugodt szívvel ajánlom megtekintésre.
  A kettes számnál maradva pedig kérdésem lenne a filmek hírvilágában kicsit jártasabbakhoz és felkészültebbekhez: nem tudja véletlenül valaki, hogy mikor érkezik Magyarországra a Leatherheads és a Semi-Pro?

 3. megnézem azt a képet, amit Human kiragadott a Vasemberből…
  lehet, hogy én vagyok kicsit zizi, de mi köze van Captain Americának az Ironmanhez? o.O
  azt max az Avengersben tudom elképzelni…
  de javítsatok ki nyugodtan, ha tévedek, mert nemvok túl jártas képregényvilágban…

 4. bokesz

  több mint valószínű, hogy a mostani Vasember-stílushoz illeszkedve az Ultimate-világbeli eredettörténeteket fogják használni, hamár csak abból indulunk ki, hogy Samuel L. Jackson lett Fury, aki az Ultimate Avengers animációban adta a hangot a figurának.

  A pajzsról annyit, hogy több mint érdekes öszvérsztori az Ultimate-animációkban, mert Cpt America pajzsa, az eredeti az valami földi ötvözet, míg a rajzfilmben a Stark-művek készítik egy megszálló földönkívűli faj űrhajójának külső ötvözetéből.

  Brad Pitt mint Thor? Arról vitatkoztam emberekkel, vajon ki lehetne Thor, egy igazán kimagasló termetű férfi, aki szőke kékszemű (hajfestés, kontaktlencse esetén tök mindegy). Senki nem jutott eszünkbe, de ha már fekete Fury, lehetne akkor Ving Rhames v Michael Clarke Duncan…. na jó, ez cs vicc….

  Matthew McConaughey mint Cpt Am??? Nem tudom, ő sem olyan szuperkatona alkat… de inkább ő, mint a Street Fighterhez hasonló mellélövésként Jean-Claude Van Damme-szerű figura…

 5. hát jó öreg Cap szerepére már kb A-tól Z-ig az összes színészt hírbe hozták, és a 3 legtöbb szavazatot anno Matthew fiú kapta, a futottak még kategóriába Paul Walkert nyomták be meg talán ha jólemlékszem Matthew Foxot és Scott Speedman-t röppentették fel többször…de mint írtad tényleg 10% esélye van MM-nek, hogy megkapja a szerepet (remélem nemfogja)

  Thornak pedig minden fórumon két név szerepelt: Triple H (pankrátor keressetek rá gugléban) meg Brad Pitt – de aki őrá szavazott az nem a testfelépítés miatt, hanem színészi játékot helyezte előtérbe

  Egyébként Cap pajzsa, kiegészítve Rolling Stone-t adamantium ötvözet (mint Wolverine csontváza) és a földönkívüli ötvözet pedig a Skrulloktól (már nagyon bonyolult :)) csórikált a SHIELD.

 6. Thornak szerintem simán elmenne Brad, viszonylag magas ia (182), izomzatot pedig lehet rá pakolni.
  Magam részéről semmiképp nem örülnék egy pankrátornak, nyilván izmosak, viszont ez az összes előnyös tulajdonságuk.

  Captain America arca pedig szinte teljes maszk alatt van, tehát mindegy a színészi játék. :D
  Ez természetesen vicc volt, szóval Matthew McConaughey némi erősítéssel megfelelne (szintén elég magas a maga 183 centijével). Ebben az esetben én nyitott vagyok, ugyanakkor Rothrock által felsorolt lehetőségeknél MM szerintem jobb.

 7. Sztem jók lennének a szerepre.Mondjuk én 183 cm ,vagyok eljátszahatom Thort!? XD
  Thornak sztem inkább 210 cm körül kéne lennie,de mindegy,azért Pitt sztem jól hozná a szerepet.

 8. Süci, én magasabb vagyok, nyertem? Konkrétan arra gondolam, hogy egy 160-as fazon ne játsszon már Thort, egy istent (a képregényben is az?). Nyilván előnyösebb lenne Brad két méter felett, de még így is elmegy.

 9. Nem akarok se okoskódó se belepofázos lenni. De Amerika Kapitánya 188centi 109kiló tiszta izom mivel “szuper katona” McConaughey ha belegeped se tud ennyi izmot felszedni hogy elég hiteles legyen.. Thor meg mééég inkább ő bőven 100kiló felet van az igazi Viking barbár stilus aki két méter körüli és a marvel képregényekbe 230kilóval volt ellátva.. Tehát hiteleség és hűtükrözés szempontjábol ahol eddig a Marvel filmek nem mondtak csődőt ( Parkernek tökéletes volt a Tobby fiu estelen kis bénábol fasza gyerek .. Robert Downey Jr. is az igazi széthulos fasza gyerek aki Tony Starként tökéltes és szerintem Eric Banna is fasza választás volt anno Hulk-nak bár a mostani Norton se lehet akkora szar .. Hugh Jackmanre irták Rozsomák szerepét tehát midnenkit eltalátlák nem most fogják elbaszni ezzel a két bájgunáral .. :) ) Majd eldöl én egyiknek se örülnék őszintén megmondom .. De mivel Cap’ és az Avengerek a kedvenceim akkor is megnézném ha Gyurcsány Fletó és Orbán játszaná ezt a két szerepet :) :)

 10. Tomoruso: tök jó h ennyi adatott tudsz, de vesszők nélkül meg kellett szenvedni vele, hogy mit akarsz mondani

 11. Off: szerintem nem árulok el nagy titkot ha megmondom, hogy hejjjjes irásbü egyes szoktam lenni többnyire tagolatlanság miatt :)

 12. Akkor nem értem. Az a kép amit trailerből kivágtam az tök ugyanaz mint amit te betettél a filmből, vagy nem? No és azon látszik h nincs ott semmi. Vagy a trailerben még más jelent van? Azt nem hiszem.

 13. pedig de, a mozi változathoz rakták oda utólag. legalábbis jelenleg így tűnik.

 14. Tomorus: Ez mind igaz is, de a pankrátor, aki méretben például megfelelne Thornak egyszerűen NEM színész (és hagyjuk ki szereti Bradet, vagy Matthew-t).

 15. ugy viselkedtek ezzel a magasság dologgal mint aki még nemlátott hálivúdi filmet.

  kameraállitgatással, nemláccó sámlival, cgivel, magassarkú csizmával megoldják higy ne zavarja a képregénnyel moziba menö-méricskélö emberkéket :)

 16. “az Amerika kapitányosba még a Thorosnél” ezt így hogyan? :D Angolul írtad és fordítóprogrammal ment át magyarba? :)

 17. Aurus mondtam h ha én meg te játszanánk a fő szerepeket akkor is megnézném ;) ..

 18. “Senki nem jutott eszünkbe, de ha már fekete Fury, lehetne akkor Ving Rhames v Michael Clarke Duncan….

  like a rolling stone, az Ultimate világban Nick Fury fekete. Ha akarod be is scannelhetem az első olyan Ultimate Spiderman példányt, amiben megjelenik a fekete Nick Fury.. =D

 19. ami viszont shockol az az, hogy elvileg Matthew Vaughn a Stardust és a Layer Cake rendezője (kb már vagy 3-5 hónapja) lett volna a direktora a Thornak, erre kb tegnapelőtt a Marvel elköszönt tőle :S

 20. Én azt mondom hogy azéért Amerika Kapitánya annyira nem izmos mint ahogyan itt páran beállítottátok (szerintem)kb annyira van kigyúva mint mondjuk Superman max egy kicsit jobban de nem olyan nagy darab, vagy ha most a képregényből indulunk ki akkor Farkasnak is rossz színészt választottak? Mert azért Hugh Jackman sem túlzottam izmos, jó van rajta izom nem azt mondom de a képregénybe 10szer izmosabbnak van rajzolva. Szerintem nem attól lesz az Amerika Kaptiánya hogy az őt játszó (ha egyáltalán ő játsza) Matthew McConaughey 109 kiló vagy sem. Mondjuk sztem ő pont jó lenne a kapitánynak, viszont Brad Pitt mint Thor, azzal már lehet vitatkozni de mondom sztem azért nem csak azon múlik h kijátsza az adott karaktert. Szerintem.

 21. Bocsi, kihagytam pár szót :) szóval nem attól lesz JÓ az Amerika Kapitánya hogy 109 kilós e a színés és 188cm pontosan ez hülyeség:) ha most csak 99kiló lesz és 184 magas akkor sem lesz tragédia :) és sztem Matthew feltud annyi izmot szedni hogy JÓ Amerika Kapitány legyen egyébként se annyira vézna srác, felkap magára pár kiló izmot és kész…

 22. Wale
  Amit írtam, az alapján sztem leszűrhető, h tisztában vagyok az Ultimate-világgal. Amire céloztam, az eredeti kialakítás, miszerint Nick Fury egy kérges képű, borostás fehér ex-elitkatona volt….
  és be ne linkeld a képet, mert még megnézem… amit már láttam az általam említett egész estés animációs filmekben is..

 23. Miután láttam a Vasembert hazafelé azon gondolkoztam hogy Nick miért lett fekete, mondjuk nekem személy szerint semmi bajom ezzel de lehetett volna mondjuk George Clooney Nick Fury :) nem?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.