Új King Kong film?

Peter Jackson és a PG-13-mas bogárverem (brr, ha eszembe jut) után újabb Kong próbálkozás jön, de PJ nélkül? Merthogy ez az oldal valami ilyesmit sugall (pre-production). Van aki szerint van még kiaknázatlan terület a témában.

A történet 25 évvel az Empire State Buildingről való lezuhanása után játszódna, amikor is pár tudós újra elmegy a szigetre, mivel nincs meg King Kong teteme. Elvileg megmagyarázzák majd, hogy ki építette a nagy falat, amin van a Kong méretű kapu.

Jobban átnézve sehol nem írják, hogy a nagymajom is benne lesz, szóval lehet ilyne háttérsztori filmet láthatunk majd.

13 hozzászólás a “Új King Kong film?” bejegyzéshez

  1. majom muszáj lesz a filmbe, mert a majmok különben nem nézik majd meg. pg-13-on.

  2. Hogy nincs meg King Kong teteme? Hát annyira nehéz megtalálni egy, a szteroidoktól óriásira nőtt Gorrillát Amerika legmagasabb épületének lábánál? Vagy csak én értelmeztem rosszul a történetről szóló sorokat?

  3. “Jobbat átnézve sehol nem írják, hogy a nagymajom is benne lesz, szóval lehet ilyne háttérsztori filmet láthatunk majd.”

    Amely végén az utolsó percben feltűnik, mégha alig kivehetően is az óriás majom, és aztán fekete háttéren fehér betűkkel hatalmas to be continued felirat. Ezzel indul is a zs-kategóriás King Kong-trilógia.
    Na jó remélem azért ez nem lesz. Már a Peter Jackson-féle adaptáció megnézésére se bírtak rávenni a haverok.

  4. peter jackson king kongja kurva jo volt. nagyon jo volt a sztori, jo szineszek es igenyesen nem osszekapott produkciot lattunk.Nem ertem mibajotok vele…ettol fuggetlenul persze egy folytatas “erdekes” lenne

  5. Én simán meg tudnám oldani, hogy Kong feléledjen..egyszerű.Gondoljatok csak a Crank 2-re..xD

  6. most komolyan, senki sem látta a King Kong Lives-t? az az előző feldolgozás folytatása volt, szóval miért ne lehetne ennek is folytatása? Real013 szándékosan vagy sem, de ráhibázott, ugyanaz volt, mint amit a crank 2-ről suttognak, kóma, műszív, stb.
    ott 10 év telt el, itt simán lehet 25 évvel ugyanaz a téma, majd meglátjuk

    amúgy nem volt rossz PJ Kongja szvsz, bár tény, hogy enyhén szólva lerágott csont volt már akkor is, de azért kíváncsi vagyok, hogy mit is hoznak ki egy folytatásból

  7. “most komolyan, senki sem látta a King Kong Lives-t?”

    de, én láttam.

    Linda Hamilton volt az egyik főszereplő, cefet szar volt, szerintem, de ez egy másik kérdés. irgalmatlan 3 méteres műszivet építettek be kongba, de azzal csak egy ideig húzta, megholt szegény, cserébe kapott a nagyérdemű két új óriásgorillát, egy anyut, meg egy gyerek kongot… borzalom. :)

  8. hát, nem látom az értéket, amit elronthatott, ha valóban spolier. legalább 15 éves film, aki volt olyan szerencsés, hogy eddig nem látta, az ez után se tegye meg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.