Harmadik Hulk trailer

Na, úgy tűnik az Iron Man marketing csapata átnyargalt gyorsan a Hulkhoz, hogy mentsék ami menthető. Azaz nyomassanak annyi képanyagot meg videót amivel mindent lelőnek?

23 hozzászólás a “Harmadik Hulk trailer” bejegyzéshez

 1. Szerintem nem árt neki. :) Meg ez a kis videó egy-két jelent kivételével az előzőek pörgősebbre vétele. Nálam csak fokozzza a hangulatot. Gyere Hulk, gyere.

 2. Amikor Hulk meg a csaj az esőben ülnek egymás mellett háttal a kamerának, az tisztára az új King Kong-ot juttatta eszembe.

 3. Külföldi fórumban lévő infók alapján a film második felében lesz a leghosszabb CG bunyós-pusztitás (egyes infók szerint 40perc) ami eddig vásznon volt volt! Alig várom!

 4. Engem a Jeph Loeb és Tim Sale féle Hulk: Gray-re emlékeztet. Az egy legendásan jó Hulk sztori. A film néhány képe (az egymás mellett ülőssel az élen) erre a képregényre hajaz. Jó lenne ha hozná azt a hangulatot (ebben a sztoriban van Vasember is).

 5. 40 perc!? LOL XD
  Akkor én is nagyon várom, ha tényleg igaz. Persze csak egy fórum, de próbáljunk meg hinni neki.
  Sztem amúgy, amint azt már többször kifejtettem HULK kinézete számomra tök korrekt, szal 2008-ban nekem ez teljesen megfelel. Viszont az a másik nagy dög, akivé Tim alakul, na az annyira nem bejövős, de azért elmegy. Bunyú lesz dögivel, akkor rendben. Ezen kívül még első sorban Nortontól szeretnék egy kiválló alakítást, de persze a többiektől is.
  Amúgy kiváncsi vagyok Norton milyen forgatókönyvet dobott össze. Sok balhé volt emiatt, aztán a végén neki lesz igaza. XD

 6. Szerintem amúgy mi ‘filmbuzik’ csináljuk “rosszul”. :D

  Marketinges fejjel biztos úgy gondolkodnak,hogy minden héten kidobnak egy új Tv spotot, hogy aki még nem találkozott a filmmel az előbb utább lássa legalább az egyik trailert, esetleg 2 -t is, és akkor várja a filmet. minden rendben.

  A gond meg vagy azzal van, hogy a buta marketingeseknek nem tanították meg hogy már van internet, ahova a rajongók felteszik a tv spotokat. mindet…
  Vagy a buta marketingesek az internetet is TVnek, és nem egy on-demand ( nem tudok rá jobb szót) dolognak vélik, ahol mindenki ráakad minden trailerre még akkoris ha nem akarja. :D

 7. Hulk ellenmonstere iszonyat szarul néz ki szvsz. Ha igaz a 40 perces bunyó, akkor az nagyon, nagyon jó hír azért :)

 8. Én arra emlékszem, hogy Leterrier (a rendező) mondta, hogy a trailerben látottak még nem a kész CGI-t tartalmazzák, és a végső bunyó 26 perces lesz.

 9. jó, ezt modnta az első traileről, 3 hónapja… Mostmár a bemutató 3-4 htényire sincs, már a kópiákat másolják és küldik szét, nem pedig a CGI-t finomítják..

 10. LEhet, hogy a filmben tényleg sokkal “szebb” lesz Hulk-i!
  a trailereket előre is legyárthatják, a még nem kész filmből felhasznált jelenetekkel, csak bizonyos időközönként adják ki őket. Az eredetit meg majd csak a filmben látjuk.

 11. Nem lesz az szebb… de nálam az előző Hulk film sem az animáción bukott meg, márpedig ez a mostani azért jobban néz ki.

 12. Szerintem teljesen jó lessz a film.Nekem már eleve nem lehet rossz mivelhogy a képregények végigkisérték a gyerekkoromat.Nagyon várom ezt a brutál állatot:)

 13. Nagyon várom ezt a szarrá gyúrt szuperölős hőst…
  Az igazat megvallva az Eric Bana-s Hulk annyira nem tetszett lehet hogy csak azért mert egyszerűen nem jött át a színész által elképzelt majd megformált karakter jellemfejlődése a film elejétől a végéig…
  Viszont tipikusan amerikára jellemző hősős nagy verekedős kocsi és tank összezúzós lövöldözős lézerezős törős-zúzós full CGI-s bunyó részt képzelek el happy enddel és valami nyilt levegőben logó befejezzéssel a végén.
  Ja igen és én vagyok Hulk stipi-stop…
  Plussz egy kis infó annak aki jobban szeretne belefolyni a történet előzményeibe: http://hu.marveldatabase.com/Robert_Bruce_Banner_%28616%29

 14. Sziasztok!

  Lenne egy kérdésem, remélem vkitől kapok rá választ! :) Miért van az hogy Bruce Banner legyen bármilyen ruhában (alsónadrág, öltöny, sportos, nyári) szóval télleg bármilyen ruhában, ha átalakul HULKá ugye bár mindíg egy lila short lesz rajta.. hogy csinálja? :D De most komolyan kérdezem, légyszives vki adjon erre egy ésszerű magyarázatot. Előre is köszi. Amúgy már várom nagyon a filmet..

 15. ez csak a régi képregényekbe volt igy….
  mostmár joban ügyelnek az ien apró részeletekre;)
  a filmben sztem nem igy lesz(remélem).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.