Amiért jó lehet hivatalos lapnál írni

Határidők, nagy olvasottság és ismertség, karakterlimit, sajtóvetítések, gagyi filmről is sokat írások. Ez mind smafu, akár jó akár rossz akármelyik közülük. Az igazi indok ami miatt fasza lehet a nem tudom magyarok közül ki van kinn lapnál írni, azok a filmfesztiválok. Most épp Cannes kezdődött, és nem elég, hogy rengeteg filmet hónapokkal, akár évekkel a bemutató előtt láthatnak a kinn levők, de még showt is kapnak az arcukba.

Amúgy most számíthatunk jó pár trailerre, mert dübörögnek a marketing gépezetek. Cannes tele van plakátokkal, mennek a vetítések agybafőbe, Indy 4-et is itt látja nagyobb közönség először talán, ilyesmi. És pár filmbuzi szíve most sárga irigységgel van tele azok felé, akik ott lopják a napot dolgoznak. Na jó, ezt nem komolyan írtam, egyszerűen csak jó lenne ott lenni. Bár azért látom némi árnyoldala is van: nem írhatnak Hancockról, Wall-E-ről és a Szex és NY-ról kritikát.

human
írta
2008. 05. 15. 21:35
megjelenés
4
hozzászolás


4 hozzászólás a “Amiért jó lehet hivatalos lapnál írni” bejegyzéshez

 1. ohh, mit nem adnék, ha élőben láthatnék egy rakás plüss pandának öltözött figurát táncolni :D
  de amúgy igazad van :D

 2. Ma a tankönyv felett görnyedve ismét elmerengtem azon, hogy milyen szívesen lógatnám a lábam Cannes-ban, akár szimpla turistaként is, persze a legjobb az lenne, ha belóghatnék a vetítésekre is.
  Érzékeny pont egy nyári vizsgaidőszak idején zajló tengerparti filmfesztivál, minden évben megesz a fene utána. :-)
  Jack Black szenzációs ürge, ma is hozta a formáját. :-)

 3. “Először azt hittem, az ott maga Winkler Róbert xD”

  no, én annál a filmnél voltam így ezzel, amelyikben Ben Styler a főszereplő, jáccik benne Jack Black, és Robert Downey Jr. fekának maszkírozva… épp human rakott ki pár hete képeket. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.