Hey, it’s Goku

Újabb dragonball képek jöttek. Vagyis összesen egy, amit kétféleképp mutatnak be. (Valami japán magazinból vannak scannelve.)

human
írta
2008. 05. 15. 18:54
megjelenés
25
hozzászolás


25 hozzászólás a “Hey, it’s Goku” bejegyzéshez

 1. ok,jöttek gagyi scannelt meg mittomén’ milyen képek,mostmár lassacskán lehetne valami hivatalos is.egy-két teaser poster.vagy neaggyisten egy teaser trailer.igaz,messze még az április.

 2. én várom a filmet nagyon akármilyen szar lesz…. de remélem kellemesen fogok csalódni!

 3. Attól félek hogy el fogják cseszni ezt a filmet, és egy ilyen Uwe Boll szerü sux film lesz az egész, bár remélem tévedek

 4. a kartetkós kisfiúnak is lesz bolyhos cicafarka majd? bulma jól sikerült, félvér csaj. csöcsket nem mutatnak, pedig az ecchi még a dragonballban is nagy szerepet játszott, lásd master roshi (zseniális teknős).

 5. Jah miko sima db-ben Yamcha is kereste a db-ket , és v fél percig BUlma melleit tapizta xD
  A hajat meg tekintsétek szimbolikusnak

 6. a fölső kép ha jobban megnézzük akkor egy nagy kép részlete! és a hátterükben felfedezhető az ami a nagyobb Gokuskép háttere is! Ezek, vagy 2 pószter részletei…
  És előbbutóbb azokat is kiadják, vagy simaCast képek, de akkor is érdekesek :) felső képen Goku szerintem tiszta jó.. igy arcilag… :P a többi majd kiderül..

 7. ÉN azt reméltem, hogy majd számítógéppel megcsinálják a haját olyanra, amilyen eredetileg a mesében volt, de ahogy nézem Goku haja alapból úgy van nyírva, hogy utaljanak a rajzfilmes séróra, csak rövid. Ergo ilyen marad. Arcra meg korrekt, de lehetne izmosabb.

 8. Hat ha csak a jobbos csajt mutogatnák majd másfél órán keresztül, akkor már rossz film nem lehetne.:O

 9. A sorozatban is folyamatosan lett erősebb. Itt is majd a harcoknál fognak szétdurranni az izmok…
  Én mégis Zseniális Teknősre vagyok a legjobban kiváncsi, a zsínész jo, de nem hiszem h azt a feelinget át tudják adni amit a páncélos öreg teremtett a rajzfilmben.
  Meg ha nem tudnám, akkor én nem nézném ki a csajból Bulmát, max songoku seleségét Chi-Chit.
  Amit nagyon remélek, hogy lesz sok effekt, de nem viszik nagyon túlzásba!!

 10. eléggé meleg feje van shongokuhoz képest de még mindig jobb, mintha egy 120 centis japó játszaná :D

 11. szerintem ez a Chi-Chi .. Bulma kékhaju és köze nincs ehez a nőszemélyhez sokkal inkább hasonlit a jövendöbeli Gokuné-ra ;)

 12. Hali!

  Az imdb-re felrakott képek szerint előfordulhat, h tényleg Ő lesz Bulma. Sőt vhogy ki tudom belőle nézni, hogy majd mozgásban hozza is a szerepet. Amúgy izomjó egy penna az vitán felül áll. A kék hajas felvetés az stimmel valóban, de sztem azt szándékosan ki is fogják hagyni.Talán némi realitás :)(Egy ilyen filmnél…)

  Amúgy eddig én is ellene voltam, de ez a gáré meghozta hozzá a kedvem :)

 13. Ez a csaj (Emmy Rossum) lesz Bulma, néha olvasgatok egy oldalt, ahol már fél éve taglalják a készülő filmet, ennyi idő alatt megjegyeztem a karaktere nevét. :-)
  Kék hajra ne is számítsatok, van egy darab kék hajtincse, oszt’ ennyi.

 14. A srác feje így normálisban elmegy, még a haja is okés, úgy sem csinálják meg eredetire (bár kicsit hajhabosnak látszik, de mindegy), Bulma is jól néz ki.
  Csak az a Goku feeling legyen majd meg a filmben, amikor örül meg vigyorog mint egy kismalac. Farkat meg remélem nyomnak rá, mert akkor elveszne az egész csillagharcos dolog.
  Na meg arra is kíváncsi leszek, hogy hogyan fog “kajálni” a főszereplő. Ha értitek mire gondolok :D

 15. ez az a majom srác az invisible-ből?mert abban eléggé irritáló volt,de mondjuk ez a kép laza…jajj csak ne szúrják el nagyon a filmet:)

 16. Ha most télleg ezek lesznek a szereplők tuti nem nézem meg. A srácról annyit hogy lehet hogy az arcvonásai nagyon kicsit, tényleg csak halványan hasonlítanak songokuéra de songoku még kiskorá is izmosabb ennél a gyereknél! Eddig halál gagyinak tűnik ez az egész. Reméljük azért kellemesen csalódunk..

 17. Csak ilyenkor azt nem értem, hogy a képregények, könyvek stb alkotói miért hagyják, hogy a műveikből trágyadomb váljon, pedig biztosan sok-sok álmatlan éjszakájuk és munkájuk volt benne?
  Azért egy-két kivétel akad, de olyankor mindig az eredetit alkotó a forgatókönyvíró, vagy rendező. Igaz ez itt is, de az eddigiek alapján én elkeseredtem, reméljük valamikor lesz valami mozgóképes anyag, akkor majd meglátjuk, de nincsenek nagy elvárásaim.

 18. Nem azért, de elég faszák a képek! Gokunak tetszik a haja, ezt pont jól eltalálták, láttam már parókás Son Goku-t aki poénból beöltözött annak, akkor sztem nem lehetne komolyan venni a filmet, hogyha 3 méteres hajjal ugrálna! Nem arra kellene számítani hogy kiköpött Dragonball lesz, mint pl sokan várják Bulma kék haját, azis olyan durva lenne, ha a csaj kék hajjal mászkálna! Egy fantasy film lesz sztem, aminek az alapötlete Dragonball, vagyis itt nem is biztos hogy Son goku halálra eszia fejét, és inkább poénkodik, mint komolyan venné! És valahogy a kiscsávót sem tudmnám elképzelnia gyongyurt állatként, csakmert gokunak 130-as akrja volt! Mindezek ellenére, már bulma(vagy Chi-chi) miatt is megnézem 2x minimumXD! jól eltalálták!

 19. hát nem tudom a képek szerintem sz*rok úgy ahogy vannak egyáltalán nem teccenek a szereplök az efektek biztos jók lesznek de nekem valahogy a színészek nem jönnek be goku szerintam sz*r lett

 20. én igenis egy izmos srácot szeretnék goku szerepében látni, bulma haja meg miért ne lehetne kék

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.