Look, it’s the Joker

Lassan annyi poszter lesz, hogyha mindet beszerezném akkor kitapétázhatnám velük a lakást.

The Joker - new Batman Dark Knight character poster
Kattintva jó nagy, meg teljesalakos

21 hozzászólás a “Look, it’s the Joker” bejegyzéshez

 1. csak nehogy a nagy hype-nak az legyen a vége, hogy nem lesz jó a film / vagy legalábbis nem olyan jó, mint amilyennek várjuk :(

 2. Lesznek olyan jelenetek amiket dublőr/CGI-vel csinálnak Joker alatt? Vagy már minden jelenet megvolt a baleset előtt?

 3. Minden munkát befejezett Heath a halála előtt.
  Ez a tapéta ötlet nem is olyan rossz….:)

 4. baromi jó ez a poszter is, de csak nekem van olyan érzésem, mintha Joker zombi lenne? :D

 5. Énis egyre inkább attól félek, hogy nem lesz olyan jó, mint amilyenre mindenki számít. Nem vitték túlzásba a film reklámozását egy picit?

 6. amíg artokat nyomnak és nem 100 filmből lőtt promó képet addig nincs baj és túlpromózás.

 7. Biztosan megnézem, csak arra leszek kíváncsi, ki lesz Joker szinkronhangja, mert nem hinném, hogy sok esély lenne eredeti nyelven megnézni. Majd max DVD-n.

 8. Szerintem tuti Stohl András lesz a szinkronhang, már ha szinkronizálják… A Begins-et eredetiben adták a moziban, reméljük ez is így lesz. Szinkronosan kizárt, hogy megnézzem.

 9. Stohlbuci nem is lenne olyan rossz választás… bár ne tűzvonalbanos nevetéssel hanem vmi extrával :)

 10. Sztem tuti nem szinkronos lesz!!! BEgins sem az volt, nomeg ez egy komolyabb hangvételű, film inkább az idősebb korosztályt érdekli, ezért nem fogják a mozira leszinkronizálni. Iron Mannél érezhető volt. Sok kis szaros beül, azoknak meg nem az akcentus számít hanem a sok csihipuhi.
  Várom, várom a filmet!!!!!!

 11. Én szívesen megvalósítanám magamnak a tapéta dolgot, nem csak dark night-al, nem tud valaki egy helyet pesten , ahol lehet venni mozipósztereket?! és most nem arra gondolok hogy oda megyek a west.endbe hogy te nem adjátok oda azt?!

 12. Ghostika: minden szombat és vasárnap délelőtt nézz ki a PeCsába! jó, körül kell járni meg nézni, meg minden, de 2-3 arc is akad, aki árul posztereket kb. 2000-2500-ért.. ha vmi nincs, akkor azt meg ált. tudják hozni (megrendeled)
  nekem is van onnan már 1-2 darab, szal tuti. (de boltban sztem ilyen lehetőség nem sok van.)

 13. Ghostika: van egy ilyen, hogy http://www.ereklyecenter.hu, sztem érdemes ránézni, pár pólót már rendeltem tőlük, poszterekből én is most készülök bevásárolni, és náluk vannak régebbiek is (12 majom rulzik :))

 14. brain: látom nem vagy figyelmes filmbuzi olvasó, már rég volt erről szó, poszterekről, és ott is be volt linkelve ez a site ;)

 15. én poszterügyileg a http://www.allposters.com/ -ot tudom ajánlani, tőlük rendeltem Scarface-s posztert. Sima szállítással kértem, nem futárral, így egy hónap volt míg ideért.:S Viszont elég nagy a választék.

 16. a palacecinemas honlapján kint vannak a nyári premierek időpontjai… sajnos a TDK csak aug. 7-re van kiírva :S, de a hancock leglább jön júli 2-án remélem, mind a 2 eredeti hang lesz

 17. Az lesz a legjobb, ha bejelöljük a premier idejét a naptárban, és addig nem foglalkozunk vele. Fárasztó ilyen sokáig várakozni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.